Články

 

31.03.2014 - Iva Veselá

Veletrh BIOSTYL, ESOTERIKA A ECOWORLD již pár dní

1628Yzh.jpg

 

Veletrhy ESOTERIKA, BIOSTYL a ECOWORLD se letos budou konat již po deváté . Všem, kteří se zajímají  vnitřní i vnější krásu, přinesou možnost setkání v termínu 11. – 13. 4. 2014, na Výstavišti Praha – Holešovice, Průmyslový palác

 

Kdy:
11. – 13. 4. 2014 (Pá, So, Ne)

 

Kde:
Výstaviště Praha - Holešovice

 

Festivalový program:

http://program.festivalevolution.cz/

 

Osobnosti:

http://program.festivalevolution.cz/?filter=people&do=filter


Předprodej vstupenek:
http://www.festivalevolution.cz/predprodej-vstupenek


Přes 150 přednášek a seminářů o jednom víkendu - řada zajímavých osobností na jednom místě.

 

Biostyl a zdraví

Veletrhy BIOSTYL a ZDRAVÍ mají velmi podobné oborové členění, ale je mezi nimi jeden zásadní rozdíl. BIOSTYL je určen pouze pro vystavovatele s certifikovanými bioprodukty. Jde o potraviny, kosmetiku a doplňky stravy. Organizátor akceptuje všechny mezinárodně uznávané certifikáty, jejichž kopii je nutné předložit po přihlášení k účasti.

 

Veletrhu ZDRAVÍ se účastní vystavovatelé, kteří na svých stáncích prezentují výrobky a služby z oblasti zdravé výživy a zdravého životního stylu, přírodní produkty a kvalitní regionální potraviny. Významnou skupinu vystavovatelů tvoří společnosti z oboru přírodní medicíny, nových diagnostických metod, prevence a celkové tělesné i duševní rovnováhy.

 

Esoterika a ecoworld

Přímé propojení mezi zdravým životním stylem a hledáním věcí skrytých (neboli esoterických) reprezentuje veletrh ESOTERIKA, jenž představuje celou řadu cest a způsobů k poznání sebe sama, osobnímu a duchovnímu růstu. Veletrh představí mnoho (staro)nových technik a směrů, které se v této oblasti nabízejí. Významnou část veletrhů tvoří bohatý doprovodný program, který letos vynikne zejména pestrostí a různorodostí. Jednotliví přednášející jsou skutečné „špičky“ ve svých oborech.

 

Na ECOWORLDU se bude nabízet mnoho ekologicky šetrných výrobků a technických vymožeností. Tento ucelený soubor výrobků napoví jak se chovat ekologicky, tedy tak, abychom po sobě zanechali Zemi ve stejném stavu v jakém jsme na ni přišli.

Doprovodný program je organizován společností FELICIUS o.p.s. a nabídne plno přednášek, seminářů, nově i diskusních panelů, ukázky tanců a mnoho dalších programů, celkově na 8 pódiích.


Hodnocení článku

Hodnotili 2 čtenáři průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

PF 2011 
Týdenní horoskop: 15.8. - 21.8.2011 
Týdenní horoskop: 23.7. - 29.7.2012 
Vtip týdne: Chtěla bych být housenka 
Výsledky únorové soutěže 2010 


Diskuze

Petra Slavíková

Dobrý den, prosím, v případě zájmu, o vyplnění dotazníku týkajícího se tohoto veletrhu. Dotazník slouží jako podklad pro vytvoření mé bakalářské práce. http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/biostyl/ Za všechny vyplněné dotazníky děkuji. Petra Slavíková

09.04.2010 23:10
Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny