Články

 

17.10.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 18.10. - 24.10.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 42. týden od 18.10. do 24.10. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje v diplomatickém, a partnerství povšechně přejícím znamením Vah. V sobotu 23.10. v 14:46hod vstoupí do tajemného znamení Štíra

 

Merkur

prochází znamením Vah, a zde setrvá do 20.10. kdy krátce před půlnocí vstoupí do znamení Štíra, kde setrvá do 9.11.

 

Venuše

putuje znamením Štíra. Díky retrográdnímu pohybu se ale 8.11. vrátí do znamení Vah, kde setrvá do 30.11.

 

Mars

prochází znamením Štíra. 28.10. vstoupí do znamení Střelce.

 

Jupiter

bude až do 18.11. retrográdní. Putuje znamením Ryb, kde setrvá až do 22.1.2011, kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana. Narození okolo 16.3. mohou nenápadně přibírat na váze, proto vám prospěje lehčí - dietnější jídelníček !

 

Saturn

zkouší trpělivost a odolnost zrozenců narozených ve znamení Vah, potažmo narozených okolo 4.10.

 

Uran

až do 6.12.2010. bude mít retrográdní směr. Prochází mystickým znamením Ryb, kde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností opustí snivé Ryby, a v 2:29hod se na mnoho let usadí v Beranu, neb toto znamení nadobro opustí až 6.3.2019 !!!

Nejistotu díky naprosto nečekaným životním změnám mohou zažívat narození okolo 18.3.

 

Neptun

má retrográdní pohyb a putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Luna v tomto týdnu dorůstá. V sobotu 23.10. v 3:35hod Luna zazáří v plné síle, tedy nastane Úplněk v Beranu.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Skvělá fantazie a schopnost improvizovat vám budou skvělými průvodci počátkem týdne. Mnozí promyslíte strategii, jak si polepšit v kariéře, a nevylučuji, že se rozhodnete ke změně zaměstnání, povolání, směru svého podnikání. Čím víc se bude blížit sobotní Úplněk, který v noci nastane ve vašem znamení, mohou na světlo vyplouvat veškeré nedořešené spory ve vašem partnerství, manželství. Tím, že se občas pohádáte, nic nezkazíte, protože si skvěle pročistíte ve vašem vztahu "vzduch". Luna se v okamžiku sobotního Úplňku bude pohybovat na tkzvn.Anaretickém stupni, což vám dává příležitost otevřít své srdíčko dokořán. Máte-li spory s maminkou, i ty se vám podaří během víkendu urovnat.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Skvělá fantazie a schopnost své záměry a nápady dotáhnout do konce vám budou oporou ve všem, co podniknete zkraje týdne. Slovně budete velmi pohotoví, hbití, takže když se někde pustíte do vyprávění, může se nejedna noc díky vašim fantastickým příběhům protáhnout tak, že budete chodit spát až po půlnoci. V druhé polovině týdne dostanete příležitost udělat radikální úklid ve své dušičce a vyvětrat případné konfliktní ovzduší s kolegy v zaměstnání, ale i ve vašem partnerství, rodině povšechně. Pokud to neuděláte dobrovolně, přinutí vás k tomu sobotní Úplněk v Beranu. Můžete se chovat trošku popudlivěji než je u vás zvykem, ale energie, se kterou se vrhnete na dořešení všech nejasností zejména ve vašem intimním vztahu nadchne i vaši druhou polovičku. Skvělé bude totiž to, že co si během dnů víkendu vyříkáte, bude vám jenom ku prospěchu v budoucím období !

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Počátkem týdne si můžete připadat jako badatelé, výzkumnící. Žádné téma či nejasnost, zejména ve vztahu k vaší rodině, předkům, nenecháte ležet ladem a všemu se budete snažit přijít na kloub. Dokonce u mnohých může zájem o dědičnost a lidské chování vést k rozhodnutí studovat něco v oblasti psychologie..etc. V druhé polovině týdne vám velmi prospěje, když nebudete, jak je vašim zvykem, rozptylovat svoji pozornost a aktivity mnoha směry ! Šetřete si energii, protože okolo pátku se nevyhnete přátelům a nějaká zábavné společenské události a následně sobotní Úplněk v Beranu vás přinutí, abyste svůj čas věnovali své drahé polovičce a popovída-li si o tom, jaké jsou vaše sny a kam chcete směřovat partnerský vztah do budoucnosti. Z toho jasné, že vážnějšímu rozhovoru nikam neutečete, a jasné myšlení se vám bude hodit !

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Zkraje týdne vám život okoření skvělá fantazie, a budete-li např. dětem vyprávět před spaním pohádky, vzrušením se jim bude tajit dech! Pokud v první polovině týdne navážete partnerský vztah, budete si rozumět i beze slov. Intuitivně vycítíte, po čem váš intimní protěšek touží, a bude to vzájemné ! Určitě znáte přísloví, že "zvyk je železná košile". Okolo pátku zjistíte, že vy jste si jakousi virtuelní košili ušili sami na sebe v posledním období, a to ze své kariéry. Rodina a její zázemí je to, co potřebujete daleko víc a k tomu, abyste trošku přehodnutili svoje priority, a sázeli víc na své blízké, zejména intimního partnera či partnerku, vás nasměruje sobotní Úplněk v Beranu.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Počátkem týdne použijete skvělé slovní obraty a bujnou fantazii v okamžiku, když si někdo ze sousedů či nejbližších příbuzných začne cosi vymýšlet a vnucovat vám nějaké nepravdy. Podpoří vás i skvělá paměť, takže dotyčnému či dotyčné připomenete něco z hodně dávné minulosti, a okolí se bude pořádně divit, že jste ani po tak velké době nic nezapoměli. V druhé polovině týdne dostanete příležitost si v klidu vyříkat vše, co vás tíží, co mnohým na srdci už delší dobu leží jako balvan. Ve dnech víkendu pocítíte nutkání udělat si malý výlet do přírody a je pravdou, že během brouzdání v podzimně zabarvených listech se vám s intimním protějškem bude diskutovat skvěle ! Nu a neb celou sobotu a neděli bude Luna v Býku, a ta je velmi smyslná, nedivte se, když vás v přírodě popadne znenadání sexuální touha!

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Vsaďte počátkem týdne na svoji skvělou vnímavost, obrazotvornost, a nic nepodceňujte ! Konstelace mnohým totiž vnesou do života příjemné oživení, a to ve formě nečekaného ba přímo pohádkového přísunu peněz. Může se jednat prozatím pouze o příslib, ale i to vás na několik dnů motivuje tak, že budete nosit "hlavu v oblacích" ! V druhé polovině týdne se tedy "dlužníci" konečně osvobodí od nepříjemných peněžních závazků a tím pádem se zklidní vaše psychika. Sobotní Úplněk v Beranu nastane ve vašem domě financí sdílených s druhými, tedy i vůči bankovním ústavům. Jedná se ale i o váš dům sexu a erotiky, takže se milé Panenky a Panáčkové těšte, neb se ve vás ve dnech víkendu probudí vášeň, kterou vám odebíraly ba tlumily dlouhodoběji možná právě myšlenky na dluhy a nejasná finanční perspektiva do budoucnosti.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Využijte počátkem týdne své schopnosti ovlivnit myšlení lidí velmi důvtipnou komunikací. Dokonce se vám může stát, že dopředu odhadnete co kdo řekne, takže budete mít připravenu dopředu odpověď. Než v sobotu opustí Slunce v 14:48hod vaše znamení, v noci v 3:35hod nastane Úplněk v Beranu. Protože jste znamení, které nemá rádo konflikty, lze předjímat, že za poslední období jste v partnerství mnohé přehlíželi, a ve dnech víkendu mnozí vybouchnete jako přetopený kotel. Vše si prostě s intimním protějškem od plic vyříkáte. Hned po hádce ale zaznamenáte pocit úlevy, a tomu se nedivte, neb po bouřce se vždy lehčeji dýchá !

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Díky skvělé intuici dokážete počátkem týdne číst myšlenky ostatních, a budete mít i skvělou schopnost rozplétat tajemství, zmatky. Ikdyž o sobě víte, že máte vrozený šestý smysl, mohou být pro mnohé z vás určité zážitky zkraje týdne trošku šokující, dokonce se můžete cítit provinile, že dopředu budete vědět, co vám chtějí rodiče, intimní protějšek či děti sdělit, či na co myslí, etc..V druhé polovině týdne začnete mít velmi intenzivní pocit, že se svým partnerstvím už konečně něco musíte udělat, něco změnit, a nejsilněji to pocítíte v sobotu díky Úplňku v Beranu. Nevěrní Štíři jako blesk z čistého nebe ukončí nějakou bokovku, milostnou aférku. Povšechně své drahé polovičce, když to bude možné, snesete ve dnech víkendu i modré z nebe !

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Nějaký dávný sen či touhu mnohým počátkem týdne splní rodiče či prarodiče. Máte-li rozjednány nějaké pracovní aktivity, poslouchejte svůj vnitřní hlas. Napoví vám jak jednat, jaké podmínky si můžete stanovit ! V druhé polovině týdne dostanou nezadaní příležitost k seznámení, ale uškodit vám může to, že na osůbku, kterou vám přihraje blížící se Úplněk v Beranu, budete až příliš spěchat. Přitom čím víc budete oddalovat tělesné sblížení, tím víc bude mezi vámi vzrůstat touha ! Usmíření a to velmi hlasité, ale romantické, zažíjí ve dnech víkendu ""rozhádaní"" Střelci.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Spolehněte se zkraje týdne na svoji skvělou paměť neb dokážete každý předmět a událost reprodukovat a popsat do nejmenšího detailu. Dokonce můžete mít předtuchy, a tak vás žádná nečekaná událost ani nikdo z nadřízených či kolegů ničím nepřekvapí...Sny, na které jste poslední dobou zapomínali díky starostem o rodinu a svoji kariéru, vám připomene v druhé polovině týdne Úplněk v Beranu. Mnozí si totiž vzpomenete i na svoje dětství, rodiče, jejich častá pohlazení, a možná vám bude smutno z toho, že jste v posledním období zapomínali své nejbližší a hlavně svoji drahou polovičku objimat. Napravte vše ve dnech víkendu, neb Luna bude v sobotu a v neděli ve znamení Býka a postará se o to, aby vaše doteky měly elektrizující vliv !

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V první polovině týdne vás začne vábit vše, co má spojitost s dalším vděláváním, informacemi. Mnohé doslova pohltí zájem o cizí, zejména exotické země a jejich kultury. Druhá polovina týdne bude vážnější, neb na to, že fantazie a vaše originalita k vytvoření plnohodnotného vztahu nestačí, vám upozorní blížící se sobotní Úplněk v Beranu. Zejména žijete-li "na divoko", připomene vám, že je čas svůj partnerský život nějak ukotvit. Vztahy, svůj život, a dokonce i budoucnost uvidíte naprosto jasně, a tento víkend budete mít i dostatek odvahy sami udělat první krok !

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Na to, že vám někdo lže a chce vás ošidit, vás zkraje týdne upozorní vrozená intuice, a vy se zavčasu stáhnete. Zejména v aktivitách okolo společných financí či majetku poslouchejte svůj vnitřní hlas! Někteří konečně rozlousknou nějaké tajemství, záhadu...Sobotní Úplněk v Beranu se vás virtuelně zeptá, zda nějakou oblast života neupřednostňujete až příliš. Poslední období totiž víc počítáte a sledujete, jak vám penízky přistávají na vašem účtu, než se objímáte. Některým z vás dokonce rodina či intimní protějšek vyčtou, že se jim dostatečně nevěnujete. Dveře nezvaným hostům by neměli otevírat Rybky, které mají nějaké finanční restíky. Může vás nemile překvapit pracovník inkasní firmy, který bude chtít okamžité uhrazení dlužné částky ! Tak buďte v sobotu i v neděli opatrní !


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Dejte dětem kapku naděje! 
Týdenní horoskop: 14.5. - 20.5.2012 
Týdenní horoskop: 14.6. - 20.6.2010 
Týdenní horoskop: 17.9. - 23.9.2012 
Týdenní horoskop: 19.3. - 25.3.2012 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny