Články

 

06.05.2012 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 7.5. - 13.5.2012

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 19. týden od 7.5. do 13.5. 2012

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje znamením Býka.

 

Merkur

9.5. ukončí své putování znamením Berana a vstoupí do Býka, kde setrvá zde do 24.5.

 

Venuše

je v Blížencích, kde setrvá do 7.8.2012

 

Mars

je v Panně, a setrvá zde do 3.7.2012

 

Jupiter

je v Býku.

 

Retrográdní

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 17.10.

Přímý směr nabere 25.6.2012.

 

Uran

je v bojovném znamení Berana.

 

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Retrográdní

Pluto

je ve znamení Kozoroha. Přímý směr nabere 18.9.2012.

 

Fáze Luny... Měsíc ubývá. V sobotu 12.5.2012 přesně v 22.47 hodin nastane třetí Lunární čtvrť ve Vodnáři.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Pokud jste v minulosti někomu ublížili, tak se snažte hned v první polovině týdne všechno napravit. Bude totiž aktivováno vaše podvědomí, a všechny chyby a omyly v minulosti by se vám vracely do snů, pořád byste se budili, a výslednicí by byla únava z nevyspání, ale i zdravotní problémy. Že je něco špatně vás upozorní nedostatečné trávení. V druhé polovině týdne si konečně koupíte věc, po které pokukujete ve výloze již několik týdnů, ale horoskop nevylučuje, že investujete peníze do svého zdraví, a koupíte si pobyt v lázních.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Podivná atmosféra ve vztazích vám bude komplikovat život v první polovině týdne. Zjistíte, že vaše drahá polovička nebo někdo z přátel před vámi v minulosti něco zatajili. Místo vyvolávání hádek se snažte přijít na to, proč se něco dělo za vašimi zády, ono je totiž možné, že vás tím vás chtěli pouze ochránit před zklamáním. V druhé polovině týdne budete velmi aktivní. Daleko častěji se budete stýkat s přáteli, vyhledávat kulturní vyžití a bude-li teplo, u vody se budete snažit trávit alespoň chvilku každý den.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Na první polovinu týdne si nic neplánujte. Spoustu času totiž budete muset investovat do opravy nefunkčního spotřebiče nebo například elektroinstalace či vodních přípojek. Je jasné, že z toho budete psychicky vyčerpaní, možná i tělesně, takže závěr týdne věnujete odpočinku, možná i meditaci, dokonce si někteří zajdete na masáž, ale co překvapí i vás samotné, budete chtít být sami. Vycítíte, že nervy máte na pochodu a zklidníte se jenom tichem, relaxací.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Pokud vlastníte auto, pro svůj klid si v první polovině týdne nechte udělat preventovní prohlídku. V opačném případě horoskop nevylučuje, že auto vám vypoví poslušnost během jízdy, a oprava spojená s odtahem vás přijde na dvojnásobnou částku. Když se dostane někdo z příbuzných nebo přátel do problémů, nesnažte se jim pomáhat, jejich vztek by se obrátil proti vám. Závěr týdne možná strávíte u počítače, na diskusních fórech, sociálních sítích, protože se seznámíte se skupinu zajímavých lidí, a jste-li nezadaní, internetová komunikace se možná stane zprostředkovatelem počátku romantického vztahu.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Dávejte si v první polovině týdne pozor během nákupních akcí. Možná vám někdo podstrčí nefunkční šunt nebo výrobek, který sice bude nabízen v akční ceně, ale vy následně zjistíte, že ho ostatní obchody nabízejí daleko levněji. Prostě půjde o lživou reklamu. Druhá polovina týdne je ideální pro usmíření, zlepšit vztahy byste se měly snažit zejména v rodině, se svým otcem. Odměnou vám bude jejich podpora ve vaší kariéře, možná se někdo tajně zasadí o vás profesní vzestup.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Opatrní buďte na domácí půdě v první polovině týdne, hrozí vám úrazy, může se jednat o uklouznutí na umyté podlaze, ale i říznutí. Pokud začne nějaký elektrospotřebič fungovat jinak než běžně, nesahejte na něj, okamžitě ho odpojte od zásuvky! V druhé polovině týdne se začnou dít neuvěřitelné věci ve vašem partnerství. I v dlouhodobém manželství vycítíte, že se mezi vás vrací romantika, vášeň.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Pevnou půdu pod nohama nebudete mít v první polovině týdne. Pokud například podnikáte, jasně vycítíte, že si vaši obchodní partneři dělají co chtějí, ale napětí můžete vycítit i v intimním vztahu. Je totiž možné, že se provalí nějaký váš hříšek z minulosti, a vaše drahá polovička začne řádit. Třecí plochy v intimním vztahu za vás ke konci týdne vyřeší Jupiter se Sluncem. Propůjčí vás sex appeal, a když intimní protějšek zjistí, jak k sobě vábíte pohledy opačného pohlaví, začne si vás hýčkat, obletovat.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Pokud jste v minulosti řešili nějaký zdravotní problém, v první polovině tohoto týdne může nastat recidiva, což se týká i například alergie. Pro každý případ mějte po ruce léky a s návštěvou lékaře neotálejte! Povšechně můžete narážet na problémy, které jste považovali za vyřešené. Druhá polovina týdne přeje vašim partnerským vztahům. Můžete otevřít a konečně dořešit i bolavější témata se svou drahou polovičkou, v každém případě se prohloubí vaše vzájemná důvěra a během víkendu si spolu budete cvrlikat jako dvě hrdličky.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

V první polovině týdne se můžete setkat se svou ex přítelkyní, ex partnerem, začne to mezi vámi opět pořádně jiskřit a patrně dojde k znovu obnovení vztahu. Stejně tak ale můžete dostat nabídku práce od bývalého zaměstnavatele. Může se prostě opakovat nějaká situace z minulosti ve vztahu k práci, partnerství, ale i okolo dětí. V druhé polovině týdne vám prospěje prohlédnout skříně ale i například vybavení kuchyně, a vycházet vše, co již nepotřebujete. Budete překvapeni, kolik volného místa tím doma získáte!

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

V první polovině vám patrně budou nepříjemné rozhovory s rodiči, prarodiči. Oni budou chtít probrat vše okolo dědictví, což je téma, které vám bude mírně řečeno proti srsti. Pokud se chystáte na dovolenou v zahraničí, nebo z ciziny čekáte návštěvu, vše může být uprostřed týdne zrušeno na poslední chvíli. Nezadaným během víkendu vytvoří Jupiter ideální příležitost k seznámení, ostatním horoskop doporučuje zamýšlet se nad rozšířením rodiny, protože nelze vyloučit početí potomka.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Snažte se v první polovině týdne dořešit všechny sporné otázky se sousedy a příbuznými, ať máte klid. Pokud jste nedávno nechali opravit nějaký domácí spotřebič, opět se patrně objeví stejná chyba. Vyhoďte ho a kupte nový, už ho nedávejte do opravy, berte to tak, že každá věc má svou životnost. Stejně se v druhé polovině týdne vrhnete do nákupů věcí pro domácnost. Udělat byste si měli i větší zásobu v ledničce, protože během víkendu se u vás budou střídat návštěvy jako na běžícím pásu. Je dokonce možné, že se u vás sejde celá širší rodina, nevyjímaje dříve narozené, prarodiče.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V první polovině týdne asi spát klidně nebudete, důvodem bude nedostatek financí. Pokud někomu dlužíte, oznamte dopředu, že se se splátkou opozdíte, jinak se věřitel o své přihlásí sám, a bude to velmi nepříjemné. Bude to ale pro vás užitečná lekce, příště totiž budete myslet na zadní kolečka, a vytvoříte si finanční rezervu. V druhé polovině můžete daleko častěji cestovat, ale mnozí z vás podlehnou lákadlu dalšího vzdělávání, a stráví každou volnou chvilku s knihou v ruce nebo četbou odborných článků na internetu.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Pomáháme pohybem vol.2 
Týdenní horoskop: 11.3. - 17.3.2013 
Týdenní horoskop: 23.7. - 29.7.2012 
Unikátní přístroj může zabránit tragickým autonehodám 
Výsledky březnové soutěže 2011 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny