Články

 

25.03.2012 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 26.3. - 1.4.2012

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 13. týden od 26.3. do 1.4. 2012

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje energickým znamením Berana. Do pohodového Býky vstoupí 19.4.

 

Retrográdní

Merkur

je v Rybách. Přímý směr nabere ve středu 4.4.2012. Do znamení Berana vstoupí 16.4. a setrvá zde až do 9.5.

 

Venuše

je v pohodového znamení Býka, setrvá zde do 3.4.

 

Retrográdní

Mars

je v Panně, a setrvá zde do 3.7.2012....! Přímý směr nabere 14.4.

 

Jupiter

je v Býku.

 

Retrográdní

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 19.10.

Přímý směr nabere 25.6.2012.

 

Uran

je v bojovném znamení Berana.

 

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny...

Měsíc přibývá. V pátek 30.3.2012 přesně v 20.42 hodin nastane první Lunární čtvrť v Raku.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Moc klidu si v následných sedmi dnech neužijete. Okolnosti vás přinutí nabrousit zbraně, vytáhnout do boje, a obhájit si svoje práva, názory, svobodu v rozhodování. Jiskřit to může mezi vámi a nadřízenými, ale napětí nelze vyloučit ani ve vztahu k příbuzným, rodičům. Pro vás bude důležité najít si pravidelně klidný koutek, odpočívat, relaxovat, třebas cvičit, jógu, meditovat. Budete totiž potřebovat dobít si baterky, zklidnit psychiku i rozbouřené emoce.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Pokud studujete, máte před sebou velmi těžký týden. Selhávat vám totiž bude paměť. Nenechte se tím vystresovat, a máte-li naplánované zkoušky, vyjednejte se termín na příští týden. Když zjistíte, že vás někdo na veřejnosti provokuje, vemte do zaječích, dělejte že nevidíte, neslyšíte, slovní roztržka by totiž mohla mít právní dohru. Nikoho totiž nebudete zajímat, jak konflikt vznikl, ale řešit se bude vaše reakce!

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Ideální bude, když se tento týden zřeknete večírků a mejdanů s přáteli. Jinak se do sebe slovně zakousnete, a nenápadná hádka by vyústila v ostrý konflikt, který skončí veřejnou ostudou. Zadaným se budou zapalovat lýtka. Když ale vábničce živočišného sexu podlehnete, vygradovat to může v partnerskou krizi. Vaše koketování totiž nezůstane tajemstvím, naopak si o něm budou cvrlikat i holubi na střeše.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Vztahy se vám bude snažit komplikovat Slunce, které se v tomto týdnu dostane do sporu s Plutem v Kozorohu. Ideální bude, když se zdržíte jakýchkoliv poznámek na adresu nadřízených. Okamžitě vám totiž ukážou, že jsou to oni, kdo má moc, a začnou vám tak brnkat svými příkazy na nervy, že si problémy začnete nosit domů, a terčem vaší špatné nálady se stane vaše drahá polovička. Klid najdete v internetových diskusích, a možná se tam objeví i člověk, který vám poradí, jak neztratit sebekontrolu a v klidu čelit teroru svých šéfů.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Vaší silnou zbraní budou v tomto týdnu vrozený šarm, příjemné vystupování. Jako jednomu z mála znamení se vám bude dařit zklidnit ohnivé hlavy, a dokonce i váš věhlasný humor velmi často zafunguje jako skvělý zklidňující element. Zvyšovat byste si ale určitě měli obranyschopnost organizmu, jinak vám začne dny znepříjemňovat viróza.

Také přesčasy a práce do noci mohou oslabit vaši imunitu. Zvyšte razantně příjem vitamínu C, pijte pravidelně zelený čaj a každý den si provětrejte průdušky procházkou na čerstvém vzduchu.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Odvaha se vyplatí v tomto týdnu těm, kteří nedávno ukončili vztah, ale cítíte, že to nebylo správné rozhodnutí. Udělejte první krok, iniciujte schůzku, budete překvapeni vášní, s jakou si vzájemně padnete do náručí! Problémy ale budou mít ti z vás, kteří podlehnou vábničce rychlého zbohatnutí, a například vsadíte velké peníze nebo investujete. O peníze totiž s velkou pravděpodobností přijdete!

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Určitě vám prospěje, když v tomto týdnu zajdete na kompletní preventivní prohlídku. Doma byste měli udělat pořádný jarní úklid a vysmejčit i všechny šuplíky a poličky. Sice asi harampádím zaplníte popelnici i sousedovi, ale byt se provzdušní, bude se vám lépe dýchat! Kvadratuře Slunce s Plutem se asi ani vy nevyhnete, ale umíte jednat diplomaticky a tak partnerské konflikty nebo hádky s rodiči dokážete uhasit hned v zárodku.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Máte před sebou romantický týden! Nezadaní dostanou příležitost navázat vztah, není ani vyloučeno, že znovuobnovíte milenecký vztah z minulosti. Jediné, co by vám mohlo křížit plány, bude váš zdravotní stav. Pokud trpíte alergií, mějte u sebe pořád léky, nepodceňujte pitný režim a ideální bude, když se necháte očkovat proti klíšťatům. Opatrnější buďte při procházkách a výletech v blízkosti vašeho bydliště, hned po příchodu domů si zkontrolujte, zda někde na těle nemáte zarudlé místo.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Vaše pasivita na domácí půdě bude jenom zdánlivá. Budete přemýšlet, jak byt vylepšit, zkrášlit, ale horoskop vám doporučuje vše nejdřív promyslet do podrobností a hlavně probrat s ostatními v rodině. Když se do úprav pustíte na vlastní pěst, dopadnout to může katastrofálně! Například přestěhujete nábytek, ale zjistíte, že je to nepraktické, a tak další den budete stěhovat věci na původní místo. Pokud má vaše ratolest nebo někdo z rodiny jmeniny či narozeniny, dárky nekupujte sami, váš výběr by byl naprosto mimo vkus oslavence!

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Snažte se každý den vyrazit alespoň na chvilku do přírody. Budete si tak dobíjet nenápadnou formou energii a navíc vám každá procházka přinese nějaký pozitivní zážitek. Systematicky byste se ale měli vyhýbat rodičům, prarodičům, příbuzným. Vaši snahou by totiž bylo něčím jim zkrášlit byt, nebo jim vnucovat koupi jisté věci, která se jim nebude líbit. Začali byste je přesvědčovat tak nešikovně, že by vše vygradovala ve zbytečný generační konflikt!

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Pokud jste si někdy v minulosti chtěli koupit dražší obraz, nebo doplněk do bytu, v tomto týdnu si svůj sen splníte, a to zejména když se bude jednat o kousky, které mají i historickou hodnotu. Vůbec ale není vyloučeno, že rodinu překvapíte hned dvakrát. Druhou možností je totiž pořízení akvária. Jediné, před čím byste si tento týden měli dávat pozor, je důvěřivost. Svá tajemství si nechte pro sebe, nikomu se nesvěřujte, jinak se stanou veřejnou záležitostí !

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Pokud jste někomu z přátel půjčili peníze, připravte se v tomto týdnu na pořádné zklamání. Váš dotaz, kdy vám obnos vrátí, vyvolá u dlužníka agresivní reakci. Navíc vás začne manipulativně balamutit, že nakonec začnete mít pocit, že půjčku pojmul jako dar. Sponzorovat nikoho samozřejmě nehodláte, a tak to s velkou pravděpodobností skončí ostrou hádkou. Jenže všechno špatné je pro něco dobré. Alespoň si ujasníte, před kým si máte příště dávat pozor, a neplýtvat svou dobrosrdečností.

 


Hodnocení článku

Hodnotil 1 čtenář průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 12.11. - 18.11.2012 
Týdenní horoskop: 9.9. - 15.9.2013 
Výherci únorové a březnové soutěže 
Výsledky červencové soutěže 2011 
Výsledky zářijové soutěže 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny