Články

 

25.12.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 26.12. 2011 - 1.1.2012

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 52. týden od 26.12. 2011 do 1.1. 2012

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje znamením Kozoroha, do 20.1.2012

 

Merkur

je ve Střelci, kde setrvá do 8.1.2012

 

Venuše

je ve Vodnáři, a zde setrvá do 14.1.2012.

 

Mars

je v Panně, a pozor, setrvá zde do 3.7.2012....!

 

Jupiter

prochází znamením Býka.

 

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 20.10.

 

Uran

je v energickém znamení Berana.

 

Neptun

putuje originálním a rebelským Vodnářem. Do svého domicilu, mystického znamení Ryb, vpluje 3.2.2012.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny... Luna přibývá. Na Nový rok, 1.1.2012 přesně v 7.16 hodin nastane první Lunární čtvrť v Beranu.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Poslední týden v roce se nezastavíte. Návštěvy příbuzných a výlety do přírody se stanou vašim denním rituálem. Pouze vám prospěje trošku omezit mejdany s přáteli, protože vás patrně připraví o větší sumičku peněz. Plánovat budoucnost si budete celý týden, ale až během víkendu si ujasníte, do kterých akcí můžete hned po Silvestru skočit rovnýma nohama a kde byste spíše měly brzdit.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Počátkem týdne byste se měly vyhnout operacím, jakýmkoliv chirurgickým zákrokům. Nový koníček vám uprostřed týdne přivede do života i nové přátele, a vy díky nim přehodnotíte své schopnosti, ale i to, jak si rozdělujete čas. Pochopíte totiž, že pokud chcete udržet krok s ostatními, budete muset občas obětovat volno, které věnujete rodině ve prospěch své kariéry. Vše rozsekne konec týdne, kdy díky nečekané informaci nebo náhodnému rozhovoru úplně od základů změníte svou životní filozofii, možná na poslední chvíli zrušíte zájezd do ciziny, a Silvestra budete trávit doma.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

První polovina týdne vám vytvoří příležitost skoncovat se všemi resty, dokončit rozdělanou práci, abyste do nového roku vkročily s čistou hlavou. Od čtvrtka na vás čekají velmi zajímavá setkání, a pokud to ve vaší rodině vře, podaří se vám zakopat válečnou sekyru, smířit se s příbuznými. Ve dnech víkendu neberte vážně vše, co uslyšíte! Někdo do vás může zasít semínko pochybností, které když budete zalívat alkoholem, vyroste do strachu a nejistoty z budoucnosti.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Vylepšit vztahy s rodiči v první polovině týdne je pro vás velmi důležité. Pokud jste rozhádaní, udělejte první krok, skloňte hlavu a podejte ruku na usmířenou. Pokud máte děti, buďte pozornější, a občas je zkontrolujte, co dělají ve svém volném času. Pod vlivem kamarádů mohou překročit zákon! Konec týdne se bude odvíjet od toho, zda počátkem týdne dokážete ukončit všechny spory v rodině. Pokud ne, vůbec není vyloučeno, že Silvestra budete trávit sami, a to doslova, bez intimního partnera, bez rodiny, a vůbec z toho nadšení nebudete.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Klid a pohodu v následných dnech budete mít pod jednou podmínkou. Že nebudete rozhazovat peníze. Ke konci týdne si totiž díky firuanství budete muset odpustit nějakou zábavu, dokonce horoskop nevylučuje, že omezit se budou muset i vaše děti. Úplně nejhorší variantou, která může nastat, budou hádky s intimním protějškem, kdo může zato, že Silvestra musíte díky prázdné peněžence trávit doma. Ve víkendových dnech nesportujte, a dodržujte pitný režim. Pokazit první den nového roku vám totiž může bolest hlavy, pobolívání kloubů.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Energii byste v tomto týdnu mohli prodávat, a stejně by vám přebývala. To v sobě skrývá malé riziko, že na ostatních budete chtít nadstandardní výkony, tak si dejte pozor, ať při přípravě Silvestra ostatní neuštvete! Oslava příchodu nového roku vůbec nemusí probíhat podle vámi připraveného scénáře. Možná totiž skončíte v posteli úplně cizí osůbky, a vaše nevěra neunikne zraku někoho, kdo to hned zatepla poběží oznámit vaší drahé polovičce.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Výbuchy vzteku se snažte kontrolovat počátkem týdne, ale stejně tak během víkendu. Unávu nezahánějte šálky černé kávy, ani si náladu nezlepšujte alkoholem, to by byla cesta do pekel! Když se vám bude chtít spát, prostě relaxujte, odpočívejte, a do nového roku se snažte vejít se střízlivou hlavou. Jinak odstartujete rok 2012 ranní hádkou na domácí půdě, a s intimním protějškem se budete tvářit, že snad k sobě ani nepatříte.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Od pondělí až do neděle si pravidelně opakujte větu, když chceš přijít o peníze i kamaráda, poskytni mu finanční půjčku. Pokud ze sebe uděláte chudinky a v momentě, když vás někdo požádá o finanční výpomoc použijete malou lež, že taky nemáte, prožijete harmonický týden, a s pohodovou náladou vstoupíte do nového roku. A to i přesto, že mnozí z vás si v neděli budou muset odpustit návštěvy příbuzných, a zajít do zaměstnání, protože tam nastane nějaký chaos.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Velkou hrozbou pro vaše znamení bude v tomto týdnu nuda. Rozumné bude bytem rodičů či prarodičů a povšechně starších příbuzných prolétnout tryskem, popřát jim do nového roku zdraví, a místo sedění v přetopeném obýváku se jděte projít na čerstvý vzduch. Jinak zabřednete do diskusí, jejichž téma ve vás začne probouzet zlost, a hádka na sebe nenechá dlouho čekat. Pokud vyrazíte za zábavou i na nový rok, dávejte si pozor na peněženku. Můžete ji ztratit, ale není vyloučeno, že vám do kapsy sáhne obratný zloděj.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Zajděte si v první polovině týdne do kostela, na koncert, vaše psychika totiž zatouží po rozjímání! Ve dnech okolo Silvestra neposlouchejte zprávy. Něco vás tak naštve, že pořád dokola budete mudrovat, stáčet rozhovory k politice, občas sklouznete i k ostřejšímu slovníku, jenže se říká jak na Nový rok, tak po celý rok. To by mohlo naznačovat, že nadávat budete imrvere celý rok 2012!

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Možná vám bude připadat, že to vaši přátelé přehánějí, ale nabýt jejich telefonátů, a nečekaných návštěv, nevystrčili byste celý týden nos z bytu. Za vším může vězet nejen vaše touha po samotě, ale i velký sexuální apetit, a tak je možné, že jako jediné znamení strávíte Silvestra v posteli, a na Nový rok vypnete telefon i zvonek u dveří, aby vás nerušili sousedé ani příbuzní.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Jedním gestem, slovem, nebo unáhleným rozhodnutím si v tomto týdnu můžete doslova rozbít dobré vztahy, přestat komunikovat s okolím. Příležitost udělat nápravu dostanete, ale je otázkou, zda vůbec budete mít chuť stýkat se a bavit s lidmi, se kterými se ocitnete na válečné stezce. Nezní to sice moc pozitivně, ale když víte dopředu, kde může nastat chyba, problém, můžete se tomu všemu vyhnout, a to tím, že se nezatvrdíte, a když se vám něco znelíbí, s něčím nebudete souhlasit, zhluboka se nadechněte, a počítejte do deseti!

 


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Máte zítra 16.9. čas a jste z Brna? 
PF 2011 
Týdenní horoskop: 27.8. - 2.9.2012 
Týdenní horoskop: 31.5. - 6.6.2010 
Výsledky únorové soutěže 2013 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny