Články

 

12.09.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 13.9. - 19.9.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 37. týden od 13.9. do 19.9. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje znamením Panny. Zde setrvá do 23.9. kdy v 5:24hod vstoupí do diplomatického znamení Vah.

 

Merkur

je retrográdní ve znamení Panny. Přímý směr nabere opět v pondělí 13.9. v 1:03hod. Do následného znamení Vah vstoupí 3.10. v 17:00hod.

 

Venuše

putuje znamením Štíra. Díky retrográdnímu pohybu se ale 8.11. vrátí do znamení Vah, kde setrvá do 30.11.

 

Mars

prochází znamením Vah. kde setrvá do 15.9. kdy v 0:35hod vstoupí do znamení Štíra.

 

Jupiter

bude až do 18.11. retrográdní, a nyní putuje znamením Berana. Díky retrográdnímu pohybu se 9.9.2010 v 4:31hod

vrátil do znamení Ryb a zde setrvá až do 22.1.2011 kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana. Narození okolo 21.3. by si měly hlídat váhu, neb nohou nenápadně přibírat na váze !

 

Saturn

zkouší trpělivost a odolnost zrozenců narozených ve znamení Vah, potažmo narozených okolo 27. - 30.9. Více pečovat o svoje zdraví by měly Rybky, narozeni okolo 20.3.

 

Uran

až do 6.12.2010. bude mít retrográdní směr. Prochází mystickým znamením Ryb, kde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností opustí snivé Ryby, a v 2:29hod se na mnoho let usadí v Beranu, neb toto znamení nadobro opustí až 6.3.2019 !!!

Nejistotu díky naprosto nečekaným životním změnám mohou zažívat narození okolo 19.3. - 20.3.

 

Neptun

má retrográdní pohyb a putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha. 7.4. v 3:01hod se otočil do retrográdního směru, a couvat bude až do 14.záři 2010... Firmy, ale i vládní organizace mohou zaznamenat jakési zpomalení, takže když něco budete požadovat na úřednících povšechně, obrňte se trpělivostí, neb si budou dávat ""na čas"... Dokonce nelze vyloučit, že nastane malý chaos v zákonodárství, i např. okolo finančních či daňových předpisů. Mnoho věcí bude odkládáno, neřešeno, takže může nastat např. situace, že vy uplatníte daňovou úlevu či vrácení přeplacení daní, ale stát s řešením nebude pospíchat. Anebo podáte nějakou žádost, ale na odpověď budete muset velmi trpělivě čekat hodně dlouho. Anebo nějaký "chytrolín" přijde na mezeru v zákoně, opomenutí, a stát bude vyzván k vrácení nějakých plateb, anebo nebude moci uplatňovat zákony v plném rozsahu pro chybu, opomenutí, které jim neumožní kontrolu.. těch možností je mnoho. Pluto má totiž moc ba schopnost vytáhnout na světlo nešvary... Takže asi občas při zprávách zalapeme po dechu, a řekneme si... "...jak je tohle vůbec možné..?!?!?"""

 

Do tohoto týdne se probudíme s přibývající Lunou. Ve středu 15.9. ráno, ořesně v 7:54 nastane první Lunární čtvrť ve Střelci.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Jakmile v první polovině týdne zjistíte, že vám vaše drahá polovička až příliš často oponuje a nesouhlasí s vašimi názory, bude to signál, že je načase začít z vaší strany dělat ústupky. Intimnímu protějšku totiž dojde trpělivost. Začne vám mírně hlasitěji dávat najevo, že občas slovně vypustíte nějakou hloupost, a odmítne vám vaši prostořekost nadále tolerovat ! V druhé polovině se začnete zajímat o své zdraví, to jak vypadáte. Popřemýšlíte, co byste mohli změnit na svém denním režimu, vzhledu. ale i postavě....Důvod může být zcela prostý. Přistihnete se, jak při erotických radovánkách jen tak-tak nabíráte dech !

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Opakovaně si v první polovině týdne v duchu položíte otázku, co byste vy sami měli udělat, aby váš partnerský vztah byl lepší, vášnivější. A vězte, že nebude tak težké najít odpověď ! Středeční První Lunární čtvť ve Střelci vás totiž přímo vybídne více respektovat své touhy a přirozené instinkty, a to zejména v sexu ! V druhé polovině týdne svými paprsky Luna polaská Slunce, které putuje vašim domem radosti, mileneckých vztahů, her, zábavy. Nezadaným to přihraje příležitost navázat vztah, zadaní se k intimnímu protějšku začnou chovat nežněji, prostě svoji lásku budete dávat častěji najevo, ale to nejen slovy, ale i častým pohlazením !

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Máte-li o svém vztahu potažmo manželství jakékoliv pochybnosti, srčedešní první Lunární čtvrť ve Střelci vám dává skvělou šanci o svých negativních myšlenkách s intimním protějškem otevřeně hovořit, a mnozí dojdete k názoru, že občas v partnerství naprosto zbytečně "malujete čerta na zeď"...Ikdyž jste mírně nespoutatelné znamení, prostě máte rádi volnost, rodinná pohoda je pro vás velmi důležitá, a v druhé polovině týdne si to opětovně připomenete. Konstelace vám jako v zrcadle předvedou, jak velkou podporu máte v intimním partnerovi, mnozí si dokonce uvědomíte, že bez svého protějšku byste nebyli spokojení, ani úspěšní !

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

V první polovině týdne se nemusíte cítit ""ve své kůži"". Povšechně si můžete namlouvat, že s vámi něco není v pořádku. Zdravotní prohlídka vás uklidní, tak se jí nevyhýbejte, ale hlavně o svých negativních pocitech mluvte otevřeně, neb lidé ve vaší blízkosti stejně vycítí, že se o vás pokouší "černé myšlenky".. V druhé polovině předvedete, jak jste skvělí přátelé i příbuzní ! Bude stačit jen mírný náznak nevraživosti nějakého člověka, a vy se půjdete doslova prát za něčí dobrou pověst !

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

V první polovině okolo sebe uvidíte spoustu možností, jak byste mohli s rodinou trávit volný čas, jenže si nebudete umět vybrat. Svým způsobem to bude dobře, neb i vaši blízcí by měli mít právo vyjádřit se, jak chtějí trávit volný čas. Povšechně vašemu vztahu i rodinné atmosféře prospěje, když o všem nebudete rozhodovat pouze vy !

V druhé polovině týdne uděláte mnozí velmi důležité ba zásadní rozhodnutí v oblasti financí. Dokonce přijdete na to, že platit dva bankovní účty je vyhazování peněz oknem a s některými členy rodiny uzavřete dohodu, že si založíte společný účet.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Pokud slavíte narozeniny okolo středy, máte před sebou dynamický, významný a velmi důležitý rok, ve kterém mnozí přerušíte některé aktivity neb tím vám vznikne prostor pro nové. Tím může být i legalizace vztahu, nebo se vám narodí potomek, etc...Pokud slavíte narozeniny během víkendu, v dalších 365 dnech vám bude jasný cíl potažmo směr života, kariéry i toho, kam by mělo směřovat vaše partnerství, manželství. Naprosto přesně budete vědět co chcete, a půjdete si za tím !

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Vyčistit si hlavu od všech negativních myšlenek vám umožní první polovina týdne. Pokud jste s někým rozhádaní nevyjímaje vaši drahou polovičku, dostáváte šanci udobřit se a již se k danému tématu nevracet. V druhé polovině týdne zpomalíte tempo, často si někde usednete, a začnete vážně uvažovat nad předchozími měsíci. Uvědomíte si hlavně chyby, a to může být matoucí pro vaše blízké, rodinu. Začnete se chovat až příliš vlídně, sice se necháte opečovávat, ale stejným dílem budete opečovávat druhé i vy. Nu, a ve dnech víkendu na vás čeká partnerská idylka !

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Od přírody jste vášnivé, ale i zvědavé osůbky, jenže v první polovině týdne bude vaše zvídavost a touha ještě více podpořena konstelacemi. Tak raději sami sebe kontrolujte a potlačte tendenci nakouknout např. někomu z rodiny či přátel do bankovního konta, diáře neb se dá předjímat, že vás kdosi při vašem "špizování" přistihne ! V druhé polovině týdne vás potěší nápad někoho z rodiny. Navrhne skvělou strategii, která vám pomůže dosáhnout příměří s rozhádanými příbuznými, nebo s protivnými sousedy. Některé z vás velmi příjemně zaskočí dopis, který vám splní nějaké prání !

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

V první polovině týdne ve vás konstelace začnou vyvolávat pochybnosti o smyslu stávajícího parterství. Berte to jako malý testík, jak silná je vaše láska. Pokud během středy vaše pochybnosti začnou narůstat k neúnosnosti, bude nutné zamyslet se, zda ve vztahu pouze nepřežíváte, zda by nebylo načase začít hovořit o budoucnosti. V druhé polovině týdne se zklidníte. Sami sobě si pořídíteV nějakou luxusní věc, koupíte si něco, po čem již delší dobu toužíte. Jenže překvapit budete chtít i svoji drahou polovičku, a tak se rozhodnete přestavovat nábytek v bytě. Na to ale pozor, protože někdo z rodiny může zažít po návratu domů šok, neb se bude domnívat, že si spletl či spletla patro !

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Nepříjemný pocit, že nemůžete důvěřovat nikomu, vás potrápí v první polovině týdne. Neměli byste tomu ale podlehnout. Budete-li mít nějaké pochybnosti o loajalitě intimního partnera, potažmo se začnete zamýšlet nad věrností, vzájemnou láskou, etc..doporučuji vám vyčkávat, neb pocity nerovná se skutečnost ! Druhá polovina bude skvělá pro plánovaní aktivit do budoucnosti. Někteří se rozhodnete studovat, ale mnohým začne vadit, že žijete v partnerství "nadivoko", a vztah se rozhodnete nějak legalizovat, stvrdit smlouvou, etc.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Vaše touha po svobodě a mírná bezstarostnost vám mohou přivodit v první polovině týdne nepříjemnou zkušenost v podobě nedostatku peněz, konce nějakého přátelství či poznání, že intimní protějšek není pokusným králíkem, na kom byste si měli ověřovat svoji moc, autoritu. V druhé polovině týdne podpoří Slunce putující vašim domem společných financí, sexu, velkou empatií Luna. Nedivte se, když během víkendu i ve dne pomyslíte na erotické hrátky ! V každém případě v sobotu a v neděli budete preferovat soukromí a intimitu po boku svojí drahé polovičky, před hlučnou společností.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Je sice pravdou, že rovnocenná kariéra je v partnerství důležitým prvkem, ale vám doporučuji v první polovině týdne neřešit, zda jste úspěšnější vy či váš intimní protějšek. Sklouzli byste totiž k nikam nevedoucím výčitkám či licitování, kdo má lepší kariéru, kdo je oblíbenější ! V druhé polovině týdne se veškerá vaše pozornost a aktivity stočí k partnertsví, manželství. A to bude dobře neb dostanete skvělou příležitost vyhladit třecí plochy, dokonce si dohodnete s intimním protějškem nějakou společnou aktivitu. Nevylučuji, že začnete plánovat spolupráci na stejném projektu, etc. Povšechně v sobotu a v neděli své drahé polovičce pečlivě naslouchejte, věnujte pozornost i tomu, co vám sdělují přátelé, neb pro vás budou mít nějakou novinku, zprávu, která vás nadche, potěší !

 

 


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Přijďte k nám do výživové poradny! 
Týdenní horoskop: 22.11 - 28.11.2010 
Týdenní horoskop: 4.2. - 10.2.2013 
Týdenní horoskop: 6.8. - 12.8.2012 
Výsledky dubnové soutěže 2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny