Články

 

29.07.2012 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 30.7. - 5.8.2012

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 31. týden od 30.7. do 5.8. 2012

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje znamením Lva. Do praktického znamení Panny vstoupí 22.8.

 

Retrográdní

Merkur

je ve Lvu Přímý směr bude mít opět od 8.8.

 

Venuše

je v Blížencích, kde setrvá do 7.8.2012.

 

Mars

je v diplomatickém znamení Vah, kde setrvá do 23.8.2012.

 

Jupiter

je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.

 

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 19.10.

 

Retrográdní

Uran

je v bojovném znamení Berana. Přímý směr opět bude mít až od 13.12.2012.

 

Retrográdní

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Retrográdní

Pluto

je ve znamení Kozoroha. Přímý směr nabere 18.9.2012.

 

Fáze Luny... Měsíc přibývá.Ve čtvrtek 2.8. nastane v 4.27hodin Úplněk ve Vodnáři. Poté začne měsíc ubývat.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Používejte v následných sedmi dnech rozum, neřiďte se emocemi, a hlavně nepodléhejte strachu z budoucnosti. Obavy by vám ubíraly sebevědomí, energii, a hlavně snižovaly imunitu, a s tím jde vždy ruku v ruce nechuť cokoliv dělat. Malý životní test, který je před vámi zvládnete, ale nesmíte sami sobě podrážet nohy negativním myšlením!

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Až příliš velká aktivita vám v tomto týdnu může kupodivu uškodit. Začnete být totiž uspěchaní, budete dbát spíše na kvantitu než kvalitu a nedbalý přístup pocítíte nejen v práci, protože občas po sobě budete nuceni opravovat chyby, ale i ve finanční sféře. Peníze se vám rozkutálí takovou rychlostí, že nakonec budete muset zapnout mozkové závity, a před víkendem vymyslet, v čem se omezit, abyste nestrádali do další výplaty.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Vy se ani nemusíte snažit, a věci vám budou v tomto týdnu vycházet podle vašich představ. Dokonce se může stát, že na něco pomyslíte, a vzápětí to dostanete. Narozeným v období od 15.6. až 19.6. přechází přes Slunce milenka Venuše, takže jste-li nezadaní, máte skvělou příležitost navázat vztah! Narození okolo 3.6. by se měly začít krotit v jídle, občas se změřte v pase, máte tendenci nenápadně přibírat na váze!

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Na nic v tomto týdnu nepospíchejte, zejména se neunáhlujte, pokud máte dluhy. Řešení jak se jich zbavit vám přihraje úplňková Luna uprostřed týdne. Víkend naznačuje cestování, které bude něčím neobvyklé. Možná strávíte sobotu či neděli na vodě, sjedete si na loďce řeku, anebo budete relaxovat při projížďce na parníku. Nepijte ke konci týdne alkohol, jinak se z kocoviny budete probírat ještě v příštím týdnu!

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

V první polovině týdne oprášíte staré telefonní seznamy. Budete mít potřebu setkávat se s lidmi, povídat si. Někdo ze starých přátel vás svým vyprávěním tak inspiruje, že se rozhodnete udělat ve svém životě nečekanou změnu, což se týká hlavně narozených okolo 31.7. Ve dnech víkendu budete miláčky opačného pohlaví, a pokud budete trávit sobotu či neděli bez své drahé polovičky, nedá se vyloučit nevěra, které hned další den budete litovat!

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Když pocítíte únavu, klidně si jděte lehnout třebas uprostřed odpoledne. Celý rok jste pracovití jako včelky, tak si přepych odpočívat a relaxovat užívejte plnými doušky! Když vás v druhé polovině týdne budou až příliš často bolet lýtka nebo vám začnou otékat nohy, jděte okamžitě k lékaři. Může to být problém s cévami, nebo vám nebude správně fungovat lymfatický systém.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Jste-li nezadaní, ve dnech okolo čtvrtka vám Luna vytvoří nejednu příležitost k seznámení. Určitou roli vtom mohou sehrát přátelé, kolegyně z práce. Týden přeje romantice, zábavě, dobrodružství, ale neměly byste to přehánět, protože vaše fyzička má určité hranice. V opačném případě si o odpočinek řekne tělo samo, a to ve dnech víkendu. Díky únavě budete mít problém s pohybovým aparátem, takže z postele nevystrčíte ani nos.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Diskusím se sousedy a příbuznými se vyhněte z kraje týdne. Budou s vámi slovně velmi obratně manipulovat, a než se vzpamatujete, půjčíte jim věc, kterou byste za normálních okolností nedali z ruky. Druhá polovina týdne vám umožní utužit vztahy s kolegy i na domácí půdě. Víkend prožijete romanticky, a dokonce nelze vyloučit, že začnete plánovat početí potomka.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Změny které uděláte v první polovině týdne, ovlivní váš život na několik let dopředu. Například začnete studovat, a až za několik měsíců zjistíte, jak se vám nové vědomosti hodí, protože bez patřičného vzdělání byste ustrnuli ve své kariéře. Tak se nenechte zmást v následných týdnech tím, že se vlastně nic neděje, pozitivní bod zlomu nastane nečekaně! Víkend věnujete rodině, a od seniorů se dozvíte informaci, kterou před vámi patrně již od vašeho dětství tajili.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Energie budete mít počátkem týdne tolik, že například podnikatelé s předstihem udělají práci na několik dnů dopředu, a čas, který tím získáte, věnujete následně zábavě. I druhá polovina týdne vám půjde na ruku, Stabilizuje se vaše finanční situace, možná k tomu i sami pomůžete, protože budete mít dostatek drzosti, abyste požádali o zvýšení platu. Během víkendu se patrně během sbírání hub ztratíte v lese, ale budete to brát jako humorné zpestření, a nevystresuje vás ani to, že se domů vrátíte až pozdě v noci.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Svou drahou polovičku svými nápady zkraje týdne opakovaně šokujete, ale vtom pozitivním smyslu slova. Například koupíte nějaký dopravní prostředek, a každý podvečer se pojedete projet po okolí. Anebo konečně najdete odvahu, a přihlásíte se do autoškoly, v každém případě vám novinky, které vymyslíte a realizujete, prospějí i v budoucnu. V pohybu budete i během víkendu, ale tentokrát se budete spoléhat na svoje nohy, a oběhnete všechny dlužníky.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Konečně se dočkáte finanční odměny, kterou si za svou práci zasloužíte! Změna přijde tak nečekaně, že se vám podlomí kolena radostí. V druhé polovině týdne vás popadne nostalgie, myšlenkami se začnete vracet do minulosti. Hlavně neřešte události, která vás nějak negativně zasáhli, minulost totiž změnit nejde! Jakmile si zasejte do podvědomí semínko pochybností, víkend strávíte se skleničkou v ruce, protože začnete mít falešný pocit, že jste se v životě vydali špatným směrem.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Daruj Vánoční poukaz! 
Týdenní horoskop: 12.7. - 18.7.2010 
Týdenní horoskop: 20.6. - 26.6.2011 
Týdenní horoskop: 28.5. - 3.6.2012 
Výsledky srpnové soutěže 2011 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny