Články

 

29.01.2012 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 30.1. - 5.2.2012

 

1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 5. týden od 30.1. do 5.2. 2012

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje znamením Vodnáře. Do znamení Ryb vstoupí 19.2.

 

Merkur

je ve Vodnáři, kde setrvá do 14.2.

 

Venuše

je v Rybách,

do ohnivého Berana vstoupí 8.2.2012.

 

Mars

je v Panně, a pozor, setrvá zde do 3.7.2012....! V úterý 24.1. se otočí to retrográdního směru, přímý směr nabere 14.4.

 

Jupiter

prochází znamením Býka.

 

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 22.10.

 

Uran

je v energickém znamení Berana.

 

Velkou astrologickou událostí je v tomto týdnu pohyb vládce moří

Neptuna

který v pátek 3.2.2012. vpluje do svého domicilu, mystického znamení Ryb.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny... Měsíc přibývá. V úterý, 31.1.2012 přesně v 5.10 hodin nastane první Lunární čtvrť v Beranu.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Na společenské radovánky a zábavu v tomto týdnu budete muset zapomenout. Mohou to být problémy s dětmi, nebo onemocnění někoho z dříve narozených, co vás přinutí trávit více času s rodinou. Svým způsobem před sebou máte náročných sedm dní, a vy byste neměli díky starostem a péči o druhé zapomínat sami na sebe, na své zdraví. Zejména okolo 2.února se snažte nepřetěžovat organizmus, odpočívejte, relaxujte.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Pokud začnete mít v následných sedmi dnech pocit, že se vám intimní protějšek dostatečně nevěnuje, vše může vyústit v konflikt, partnerskou krizi. Svým způsobem v tom může sehrát roli svou kritičností někdo z vašich přátel, a je možné, že se dostanete do situace, kdy vás okolnosti začnou nutit volit mezi přáteli a svou drahou polovičkou, rodinou. Ideální bude, když oddělíte od sebe přátele a svůj osobní život. To budou v tomto týdnu dva nesmiřitelné tábory, ale válcovat byste se neměli nechat nikým!

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Rodičům a dříve narozeným věnujte více pozornosti v první polovině týdne, a bez vaší asistence je nenechte podepisovat žádné listiny, dokumenty! Na domácí půdě plánujte větší výdaje, úpravy interiéru, udělejte nutné nákupy. Pokud máte děti, v druhé polovině týdne budete mít pocit, že hovoříte s tatary. Z vašich andílků se stanou neposlušní čerti, a pro vás bude důležité vsadit na diplomacii a nenechat se vytáčet jejich drzými poznámkami.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Pokud budete v následných dnech potřebovat nějaké informace, raději o pomoc a radu požádejte přátele, někoho v rodině, nebo si zajděte na konzultaci k odborníkovi, který se na danou problematiku specializuje. Když se potřebných informací budete snažit dopátrat na internetu, zabřednete do nepodstatných maličkostí, čas bude utíkat jako voda, ale co budete hledat, nenajdete. Pokud studujete, a nebudete se cítit dostatečně připravení na zkoušku, požádejte o odložení termínu!

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Jste znamení, které má v popisu práce vládnout, tak se tuto svou vrozenou vlastnost snažte v tomto týdnu uplatňovat, a například obchodního společníka nebo kolegy v zaměstnání jenom sledujte, poraďte, ale nechte je, ať se sami snaží. Prostě si udělejte pauzu, odpovědnost přehoďte na ostatní. Jediná oblast, kterou byste měli řídit sami jsou finance. Vycítíte, že je čas přehodnotit výdaje, protože po uhrazení všech složenek zjistíte, že vám do konce měsíce února moc peněz nezbývá.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Venuše se tento týden utká s Marsem ve vašem znamení, a stejně tak vy se v intimním partnerství patrně nevyhnete rozmíškám. Mezi ženským a mužským elementem to bude jiskřit, možná to pojmete jako boj o svá práva, ale to bude chyba. Vaše drahá polovička totiž není váš nepřítel! Partnerství bez spolupráce a oboustranných kompromisů totiž nemůže fungovat!

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Vaší hlavní starostí by v tomto týdnu mělo být vaše zdraví. Pokud si nebudete zvyšovat imunitu, začnete se potýkat s virózami, střevními potížemi, dokonce vám mohou otékat nohy! Pijte pravidelně kopřivový a zelený čaj, sprchujte se studenou vodou, jezte hodně čerstvého ovoce a zeleniny, prospěje vám vitamíny C a D doplňovat i v pastilkách.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Aniž byste se o to nějak přičinili, příbuzní a přátelé se vám začnou v tomto týdnu svěřovat s osobními, i s velmi intimními záležitostmi a problémy, a vy do jejich života uvidíte jako do výkladní skříně. Díky tomu si ale budete muset v druhé polovině týdne vyslechnout i fámy, pomluvy. Neberte nic až příliš vážně, a hlavně na polopravdy nereagujte. Každý musí přijít sám na to, čemu by měl věřit a čemu ne, vaše názory a rady by tedy v tomto případě nebyly k ničemu.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Před příchodem domů se v tomto týdnu vždy projděte na čerstvém vzduchu, to je taktika, jak na domácí půdu nepřenášet své konflikty s nadřízenými. Prostě negativní emoce nechte před prahem vašeho bytu. Jenom tak totiž budete moci sílu čerpat z pohody na domácí půdě, v klidu relaxovat. Když se budete hádat v práci, a doma to ještě začnete rozebírat, úplně vás to psychicky vyčerpá! Rodinu od svých problémů izolujte, dobrou radu vám dá někdo ze starých přátel.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Máte skvělý týden na malou revizi svých morálních zásad a životní filozofie. Nějaký rozhovor vám otevře oči a doslova zatřese vaší vírou, principy, podle kterých jste se doposud řídili. Za vším může vězet například internetová diskuse. Přehodnotíte i principy, na kterých by měl fungovat partnerský vztah, což se týká zejména těch, kteří podceňují, a nějakým způsobem nerespektují názory opačného pohlaví!

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Opatrní buďte v tomto týdnu při práci s ostrými nástroji, tedy i při krájení nožem v kuchyni, a vůbec se nesnažte v případě poruchy opravovat elektrické spotřebiče! Možná vám prospěje i výměnu obyčejné žárovky nechat na odborníkovi, prostě raději na nic nesahejte! Pokud jste si něco neuložili na horší časy, budete muset omezit svoje výdaje, což moc nepotěší vaše ratolesti, protože zrušíte například víkend na horách.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V partnerství se snažte až do čtvrtka dělat ústupky, jinak nebudete klidně spát. Skončí jeden konflikt a do druhého si nakročíte! V pátek můžete mít pocit, že se vznášíte, že neexistují žádné problémy a že dokážete realizovat i to, co druzí nazývají neuskutečnitelným snem. To o sobě dá vědět vládce moří a vašeho znamení Neptun, který se vynoří z mlhy, a pomalými tempy vpluje do vašeho znamení.


Hodnocení článku

Hodnotil 1 čtenář průměrem 1 bodů z pěti


Čtěte také:

Detoxikace organismu 
Nový DETOX program! 
Týdenní horoskop: 18.10. - 24.10.2010 
Týdenní horoskop: 21.6. - 27.6.2010 
Týdenní horoskopy: 29.3. - 4.4.2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny