Články

 

24.10.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 25.10 - 31.10.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 43. týden od 25.10. do 31.10. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje v sexem nabítém, ale tajemném, a občas žárlivém znamení Štíra.

 

Merkur

prochází znamením Štíra, kde setrvá do 9.11.

 

Venuše

putuje znamením Štíra. Díky retrográdnímu pohybu se ale 8.11. vrátí do znamení Vah, kde setrvá do 30.11.

 

Mars

prochází znamením Štíra. 28.10. vstoupí do znamení Střelce.

 

Jupiter

bude až do 18.11. retrográdní. Putuje znamením Ryb, kde setrvá až do 22.1.2011, kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana. Narození okolo 14.3. mohou nenápadně přibírat na váze, proto vám prospěje lehčí - dietnější jídelníček !

 

Saturn

zkouší trpělivost a odolnost zrozenců narozených ve znamení Vah, potažmo narozených okolo 4.10.

 

Uran

až do 6.12.2010. bude mít retrográdní směr. Prochází mystickým znamením Ryb, kde setrvá až do 12.3.2011,

kdy s konečnou platností opustí snivé Ryby, a v 2:29hod se na mnoho let usadí v Beranu, neb toto znamení nadobro opustí až 6.3.2019 !!! Nejistotu díky naprosto nečekaným životním změnám mohou zažívat narození okolo 17.3.

 

Neptun

má retrográdní pohyb a putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Luna v tomto týdnu ubývá. V sobotu 30.10. v 14:42hod doputuje Luna do své poslední, tedy Třetí Lunární čtvrti ve Lvu.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Vaše reakce v první polovině týdne budou přirovnatelné k blesku z čistého nebe. Všechno zvládnete, nic pro vás nebude problém, pouze jediné, co vám bude vadit, bude nuda. A to se týká hlavně manželství, intimního partnerství, sexu. O to se postará sám váš vládce Mars ve Štíru a rebel Uran. Pocítíte zvýšenou chuť na sex a experimentování !

V závěru týdne se vyhněte obloukem zejména nebankovním úvěrovým společnostem. Mnozí se dostanete pod finančníé tlak, a budete schopni půjčit si víc, než bude ve vašich možnostech splácet. To vám ale dojde až při podrobnějším prostudování smlouvy. Je ale otázkou, zda si ji pořádně přečtete před podpisem. Úroky totiž mohou svojí výší přesahovat několikanásobně samotnou půjčku !

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Ti kteří v poslední období ve svém intimním vztahu či manželství tápou, díky trigonu planety Mars a rebela Uranu zažijí v první polovině tohoto týdne radikální změna. Přesně budete vědět, jak by váš partnerský život měl fungovat, a možná překvapíte svoji drahou polovičkou svojí nespoutaností, a velkou impulzivností v sexualitě.

Ke konci týdne by si podnikatelé měli dopřát opravdové volno, zrušit případné schůzky s obchodními společníky. Nebudete totiž schopni se dohodnout byť na malicherných bodech při jednání. Mírně jiskřit to bude i ve vaší rodině, ale když přistoupíte na kompromis, předejdete nikam nevedoucí hádce.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Mars společně s Uranem vám v první polovině týdne propůjčí velkou odvahu a chuť dělat něco nového, neobvyklého a hlavně vzrušujícího, nevyjímaje sex. Normálně jste jedinci, kteří jednájí rychle, ale tentokrát budete připodobnitelní k neřízené střele !

V druhé polovině týdne zažijete chaos na pracovišti, což samozřejmě vyvolá napětí mezi vámi a spolupracovníky. V zaměstnání začnete být díky divné atmosféře nervozní, tak pozor na úrazy ! Ženy by během víkendu měli mít i při kratší procházce v přírodě teplé oblečení neb vám hrozí nastydnutí těch nejcitlivějších míst.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Planeta energie Mars setrvá ve vašem domě mileneckých vztahů do 28.10. Využijte jeho přízně, kterou podpoří v první polovině tohoto týdne i planeta Uran. Je to pro vás příležitost upřímně dát najevo svoji touhu po fyzickém kontaktu, romantice, dokonce si můžete splnit i nějaký svůj erotický sen !

Víkendová třetí Lunární čtvrť je pro vás varováním před riskantními investicemi, hazardováním s penězi povšechně. Máte-li děti, trošku jim ve dnech volna ustřihnete virtuelní křidélka, snížením kapesného anebo striktní hodinou, kdy se nejpozději mají vracet z her a od kamarádů či kamarádek. Jste-li nezadaní, víkend není vhodný k seznamování, navazování známostí. Vztah by skončil stejně rychle, jako by začal.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Schopnost rychlé akce vám propůjčí v první polovině týdne Mars ve Štíru v trigonu na Uran. Sami ucítíte, že jste doslova nabiti životní energií, a sex se pro vás stane na několik dnů nepostradelným. Pozor ale na to milí Lvi, neb vašemu intimnímu protějšku se může energie nedostávat ! Ve dnech víkendu vás chaos na domácí půdě rozveselí a naštve zároveň. Budete si totiž připadat jako ve filmu. Občas někdo o něco zakopne, ale jako zázrakem se nezraní. Pokud nechcete na domácí půdě vyvolat napětí, raději nic nekomentujte, ptotože váš vtip rodina pojme jako rýpání, tak si svoje humorné repliky schovejte na další týden, budou se vám hodit !

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Úžasný pocit, že vám narostla křídla, všem Panáčkům a Panenkám na několik dnů propůjčí Mars ve Štíru v trigonu na Uran. Tak se nedivte, že se začnete chovat spontánně, ctižádostivě, ale i nezávisle, což udiví rodinu i vaši drahou polovičku neb budete víc pečovat sami o sebe, ale vašemu vztahu to jenom prospěje, neb tím zasejete do myslí intimního protějšku zdravou špetku pochybností. Ke konci týdne vám vše bude připadat jako ve zpomaleném filmu. Jenže i vy sami budete nedochvilní, sem-tam se opozdíte, dokonce i na dopředu domluvené schůzky přijdete pozdě. Ale vás samotné naštve, když se zpozdí někdo jiný. Pokud se připravujete na nějaké zkoušky, dejte si od učení v sobotu i v neděli pohov, protože budete roztěkaní, nesoustředění.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Velkou touhu, ale i schopnost chovat se nezávisle vám vnukne v první polovině týdne Mars ve Štíru v trigonu na Uran. Provotně, že se s vámi něco děje, poznáte při nákupech, neb si koupíte bez zaváhání to, co zalahodí vašemu oku. Začnete se řídit více svými pocity než rozumem. Žijete-li v trvalém vztahu a sexuální uspokojení nenajdete doma, poohlédnete se jinde. Ke konci týdne svoji veškerou pozornost soustředíte na finance a patrně se nevyhnete důležitému rozhodnutí. Začnete se totiž řídit heslem - kdo šetří, má za tři, a hlavně si nemusí půjčovat !

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Planeta Mars setrvá ve vašem znamení do 28.10.a v tomto týdnu se dostává do příznivého úhlu vůči Uranu. Normálně jste velmi vášnivé znamení, ale uvedená konstelace ve vás probudí velkou chuť poznat i "nepoznané" takže se dá předjímat, že v sexu začnete experimentovat a kupodivu vás touha obvykle popadne na tom nejméně předpokládaném místě. Ke konci týdne se snažte neustupovat ze svých plánů, ani životních snů ! Možná že okolo soboty pocítíte menší osobní krizi, ale to vás pouze třetí Lunární čtvrť ve Lvu upozorní, že když po něčem toužíte, nic vám samo do klína nespadne !

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Velkou dávku energie, a to i sexuální, vám v první polovině týdne budou dodávat Uran s Martem ve Štíru. Vnesou do vašeho partnerství nejen zdravou špetku romantiky, ale i tendenci nějak vztah inovovat, změnit, zmladit, a tak se nedivte, když si občas nebudete sexuálně s intimním protějškem rozumět neb budete zkoušet něco nového. Mnozí začnete dělat velmi nečekané změny na domácí půdě. Třebas tím, že vyhodíte nějaký spotřebič, protože vám začne připadat zastaralý, a zakoupíte modernější. Ve dnech víkendu budete nesoustředění. Podvědomí vás totiž začne upozorňovat na všechny nedořešené záležitosti a nesplněné závazky. Můžete se díky tomu cítit svázaní, nesví a dokonce si začnete namlouvat, že s vašim zdravím něco není v pořádku. Jenže to bude pouze váš útěk před povinnostmi, ale před problémy se nikam neschováte, oni si vás najdou !

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Nepříjemný pocit, že vás vztah potažmo intimní protějšek nějak omezují, svazují, z vás v první polovině týdne udělá mírně nesoustředěné, impulzivní osůbky. Jenže jakmile přijde na sex, úplně otočíte a z rozvážných Kozorohů se stanou během sedundy draví jedinci, dokonce v sexu zkusíte něco nového, čímž porušíte zažitou tradici, a vaše drahá polovička z toho bude v rozpacích...

Víkendová Třetí Lunární čtvrť ve Lvu vás upozorní, abyste nesázeli na známé jméno byť renomované firmy, a informace si ověřovali i z jiného zdroje. Mnozí zjistíte, že např. podepsání nabízené smlouvy by vám moc prospěchu nepřineslo. A dáte-li na rady přátel, proděláte kalhoty!

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Jste Sluneční znamení, kterému nedělá problémy experimentovat a zkoušet něco nového, a tuto vaši přirozenou vlastnost na několik dnů v tomto týdnu podpoří Mars ve Štíru v trigonu s vašim vládcem, planetou Uran. Je jasné, že do intimností potažmo sexu vnesete více vzrušení, touhy, jen se snažte, aby těch novinek nebylo až příliš, neb budete doslova nabiti sexuální energií, ale můžete zapomínat na předehru ! Ke konci týdne vás pořádně šokují nadřízení. Prvotně nebudou respektovat, že máte volný víkend, ale když na jejich vyzvání zareagujete a přicupitáte do zaměstnání, jejich příkazy budou mimo, nelogické, a díky tomu se na vašem stole začnou hromadit neřešitelné úkoly. Tentokrát vám navíc ani kolegové nepomohou, neb budou v naprosto stejné situaci. Tak od pátku podvečera nezvedejte telefony, a budete mít pokoj.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Velkou touhu po fyzickém potěšení a sexuálním dobrodružství vám po několik dnů v tomto týdnu propůjčí Uran ve vašem znamení v trigonu s Marsem ve Štíru. V sexu budete smělejší, nebudete se bránit ani experimentování ! Ke konci týdne ale některým z vás doslova zamrzne úsměv na tváři. Týká se to hlavně jedinců, kteří vedou nějaký soudní spor. Zažijete nepříjemné překvapení, neb se začne vyvíjet ve váš neprospěch. Mnozí poprvé na vlastní kůži zažijete zkušenost, jak je velký rozdíl mezi rozumem v hrsti a tvrdou realitou. Ikdyž vám totiž bude selský rozum napovídat, že jste v právu, zákon se obrátí proti vám. Moje rada je jednoduchá - nepanikařte, najměte si advokáta, a v duchu si říkejte - kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp !

 


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Krásné vánoční svátky! 
Nové semináře ve výživové poradně! 
Týdenní horoskop: 1.8. - 7.8.2011 
Týdenní horoskop: 5.12. - 11.12.2011 
Výsledky únorové soutěže 2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny