Články

 

08.08.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 9.8. - 15.8.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 32. týden od 9.8. do 15.8. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje znamením Lva. Zde setrvá do 23.8. kdy v 7:43hod vstoupí do praktického znamení Panny.

 

Merkur

je ve znamení Panny. Do následného znamení Vah vstoupí 3.10. v 17:00hod.

 

Venuše

putuje znamením Panny. 7.8. v 6:00hod vstoupí do znamení Vah.

 

Mars

prochází znamením Vah. kde setrvá do 15.9. kdy v 0:35hod vstoupí do znamení Štíra.

 

Jupiter

bude až do 18.11. retrográdní, a putuje znamením Berana. Díky retrográdnímu pohybu se 9.9.2010 v 4:31hod

vrátí do znamení Ryb a zde setrvá až do 22.1.2011 kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana.

 

Saturn

zkouší trpělivost a odolnost zrozenců narozených ve znamení Vah.

 

Uran

je retrográdní a prochází energickým znamením Berana. Zde setrvá do 14.8. neb díky retrográdnímu pohybu se v tento den v 7:11hod opět vrátí do znamení Ryb. Zde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností opustí mystické Ryby, a v 2:29hod se na mnoho let usadí v Beranu, neb toto znamení nadobro opustí až 6.3.2019 !!!

 

Neptun

má retrográdní pohyb a putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha. 7.4. v 3:01hod se otočil do retrográdního směru, a couvat bude až do 14.záři 2010...

Firmy, ale i vládní organizace mohou zaznamenat jakési zpomalení, takže když něco budete požadovat na úřednících povšechně,

obrňte se trpělivostí, neb si budou dávat ""na čas"... Dokonce nelze vyloučit, že nastane malý chaos v zákonodárství,

i např. okolo finančních či daňových předpisů. Mnoho věcí bude odkládáno, neřešeno, takže může nastat např. situace, že vy uplatníte daňovou úlevu či vrácení přeplacení daní, ale stát s řešením nebude pospíchat.

Anebo podáte nějakou žádost, ale na odpověď budete muset velmi trpělivě čekat hodně dlouho. Anebo nějaký "chytrolín" přijde na mezeru v zákoně, opomenutí, a stát bude vyzván k vrácení nějakých plateb, anebo nebude moci uplatňovat zákony v plném rozsahu pro chybu, opomenutí, které jim neumožní kontrolu.. těch možností je mnoho. Pluto má totiž moc ba schopnost vytáhnout na světlo nešvary... Takže asi občas při zprávách zalapeme po dechu, a řekneme si... "...jak je tohle vůbec možné..?!?!?"""

 

V tomto týdnu Luna ubývá, a v úterý 10.8. v 5:07 hod nastane NOVoluní ve Lvu.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

V první polovině týdne si nejednou juchnete a poskočíte radostí. V úterý ráno v 5:07 hod totiž nastane NOVoluní ve Lvu ve vašem solárním domě romantiky, zábavy, dětí, milostných vztahů. Jestliže jste osamělí, NOV vám vytvoří podmínka k navázání velmi romantického, doslova ohnivého partnerství ! Ale i zadaní si připomenou, že základem vašeho vzahu je láska, romantiky. Ve dnech okolo úterního NOVu +-2 dny máte i skvělou příležitost počít potomka ! V druhé polovině týdne a zejména ve dnech víkendu předvedete, jak jste skvělí partneři partnerky, ale i vynikající společníci či společnice ! Ke své druhé polovičce budete velmi tolerantní, a mnozí pocítíte, jak mezi vámi narůstá zdravé sexuální napětí, jako v počátcích vztahu !

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

V úterý v 5:07 hod nastane NOVoluní ve Lvu a nasměruje vaši pozornost k rodině. Jestliže zde cítíte stabilitu, kterou ku spokojenosti potřebujete jako sůl k vaření, ven vás nezláká až do čtvrtka ani nikdo z věrných přátel. Pohoda domova, blízkost intimního partnera a rodiny povšechně pro vás budou nejdůležitější. Pokud s něčím nejste spokojeni, trpělivostí a něžnou komunikací problémy vyřešíte. Ve dnech víkendu vám konstelace propůjčí velkou dávku empatie, galantnosti a skvělý instinkt. Naprosto přesně uhodnete přání i skryté touhy intimního protějšku, dokonce prozradíte nějaké své tajemství.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

V úterý ráno, v 5:07hod nastane NOVoluní ve Lvu, které vám dá šanci udělat radikální změnu v přístupu k životu. Uvědomíte si, že byste se prvotně neměli spoléhat na informace z druhé ruky. Ve vyjadřování svých citů, lásky začnete být sdílnější, komunikativnější, ale hlavně si ve dnech okolo NOVu okořeníte sex i něžnými slůvky. V druhé polovině týdne vás bude velmi přitahovat opačné pohlaví, a tak je jasné, že o romantiku nouzi mít nebudete. To by měli využít hlavně nezadaní neb Luna bude v pátek a v sobotu ve vašem domě radosti a mileneckých vztahů ! Pokud jste narozeni během dne, a chcete počít potomka, máte skvělou příležitost !

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Ranní NOVoluní ve Lvu nastane v úterý 5:07hod a vy ho přivítáte s otevřenou náručí. Honba za penězi vám totiž v posledním období občas zakalila mysl do té míry, že jste zapomínali na svoje koníčky a radosti života povšechně. Uděláte nějaké zásadní opatření, aby se to již neopakovalo, což přinese úlevu i vašemu intimnímu protějšku, neb se dozvíte, jak poslední období vaše chování vytvářelo mezi vámi jakousi vzájemnou izolaci která by se mohla proměnit v propast !

V druhé polovině týdne vás bude lákat vše tajemné, mystika, proto budete opakovaně hovořit o nadpřirozených jevech, což z vás udělá velmi zajímavé společníky či společnice. Navíc páteční a sobotní konstelace předjímají velmi vášnivý, ba nadpozemský sex !

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

V úterý Slunce vyjde v 6:05hod, ale ještě před tím, v 5:07hod se ve vašem znamení virtulně obejme Luna se Sluncem, nastane tedy NOVoluní ve vašem znamení. Můžete se díky tomu dostávat do situace, kdy vaše spontánní instinkty, touha, vášeň, smysl pro hru, se budou přetlačovat o moc s povinnostmi. Na jednu stranu tedy budete sexuálně nabití, ale v mysli vám bude kroužit myšlenka např.na to, jak vydělat víc peněz, abyste mohli vaše ratolesti či intimní protějšek provozovat náročného koníčka. Co ve vás ve dnech okolo NOVu zvítězi je opravdu ve hvězdách..! Ale když najdete mezi tendencí hrát si a intimním životem rovnováhu, budete s největší pravděpodobností nejspokojenější znamení minimálně následných 14 dnů ! V druhé polovině týdne budete mít pocit, že dokážete všechno, a konstelace vám pomohou splnit si to, o čem již dlouho sníte. Jste-li nezadaní a nějaká osůbka se vám zalíbí, velmi romanticky s dotyčnou navážete rozhovor a začnete lovit ! Mnozí ale budou mírně netrpěliví, takže se snažte nespěchat, což se týká hlavně sexu !

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Sklony držet se dál od lidí ve vás vyvolá NOVoluní ve Lvu, které nastane v úterý ráno, v 5:07hod. Toho se nelekejte neb samota vám prospěje. Uvědomíte si totiž všechny nevyřešené či nedokončené aktivity ve svém životě. Intimního partnera /partnerku upozorněte, že vaše vzdalování se v první polovině týdne není signál nezájmu, pouze si něco musíte srovnat v hlavě. Pokud víkend budete muset trávit v zaměstnání, mnohokrát velmi netrpělivě kouknete na hodinky, prostě se budete těšit domů ! Zvětší se vaše vynalézavost, a tak si hravě poradíte se všemi povinnostmi. Velmi neobvykle budete v pátek a v sobotu přistupovat k sexu. V každém případě něčím intimního partnera v ložnici příjemně překvapíte !

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

V první polovině týdne, díky úternímu NOVoluní ve Lvu, dostáváte příležitost vrátit se do minulosti a přijít na to, kde byste měli udělat změnu. Ve hře budou vaši přátelé, a lze předjímat, že konečně zjistíte, kdo se snaží do vašeho intimního vztahu či rodiny vnášet neklid ba nedůvěru. Naopak někdo z těch opravdových přátel vám dá neocenitelnou radu. V druhé polovině týdne vám propůjčí konstelace ohromný šarm ba tajemné charisma. Jste-li nezadaní, dostanete příležitost "potkat" se s partnerem a to za velmi romantických okolností ! Dokonce lze předjímat, že dotyčný či dotyčná budou mladší než vy !


Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

NOVoluní ve Lvu, které nastane v úterý 5:07hod si pohraje s vaší fantazií. Můžete si plánovat skvělou kariéru a dokonce vám intuice napoví, jak si zvýšit profesní prestiž a zlepšit pověst ! Snažte se, aby vaše touha po kariéře a obdivu neodsunula vaši druhou polovičku ani rodinu na druhou kolej ! A nezapomeňte, že +-2 dny okolo tohoto NOVu si můžete splnit nějaký svůj dlouhodobý sen ! V druhé polovině týdne se budete na domácí půdě chovat s velkým taktem a noblesou, a to jak ku své drahé polovičce, tak i ku dříve narozeným, ale hlavně k dětem. V pátek a v sobotu budete i sentimentální, citliví, takže milovat se budete s velkým citem a něhou.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Úterní NOVoluní ve Lvu vás zklidní, mnozí budete dokonce připodobnitelní k Dědovi Vševědovi. Až do středy se nebudete vyhýbat vážnějším diskusím, a cokoliv se vám v partnerství nelíbí zejména ve vztahu k sexu, s protějškem proberete. Tématem vašich rozhovorů se může stát ale i cestování. V druhé polovině týdne si mnozí vykoledujete přezdívku "věštci" neb přesně odhadnete na co kdo myslí, koho potkáte za dalším rohem či kdo se skrývá za zvonícím telefonem. Intimního partnera či partnerku svými schopnostmi ohromíte neb klidně odpovíte na otázku, kterou vaše drahá polovička ještě nevyslovila !

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Velkou erotickou touhu a ohromný sexapeal vám propůjží úterní NOVoluní ve Lvu, dokonce probudí i vaši fantazii ! Poslouchejte až do středy svoji intuici, a když vám napoví, že máte zajít do banky a např. požádat o snížení splátek úvěru, udělejte to, neb co si ve dnech +-2dny okolo NOVu vydupete, přinese vám do života pozitiva v dalším období ! A hlavně při sexu nebudete myslet na peníze ! V druhé polovině týdne vám konstelace propůjčí skvělý důvtip. Pro druhé budete trošku záhadní, ale okouzlující, a svým šarmem si hned získáte i neznámé lidi. Konstelace navíc posílí vzájemnou důvěru ve vašem partnerství a navážou-li nezadaní v pátek či v sobotu vztah, bude velmi romantický, něžný, ale i něčím zvláštní, neobvyklý !

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Úterní NOVoluní ve Lvu vám vytvoří skvělé podmínky odstartovat v partnerském vztahu úplně novou etapu. Jestliže váš intimní potažmo manželský život byl v posledních měsících usedlý, nudný, bez vzrušení, NOVoluní ve Lvu ve vás vášeň a touhu po něžnostech opět probudí ! Velmi silnou intuici a pohádkovou představivost pocítíte v druhé polovině týdne. Sice se často projevíte jako nepozorné osůbky, a tak se vám doprovod a občasná navigace itnimního protějšku bude velmi hodit, ale to nebude platit při intimnostech, v sexu budete dirigenty vy !

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Pokud vás fyzicky či psychicky vyčerpává stávající práce, mnozí se zamyslíte nad tím, zda nebude rozumné změnit zaměstnání. NOVoluní ve Lvu vás totiž příměje být pozorní k touhám a požadavkům své drahé polovičky, upozorní vás dokonce, že byste se měli snažit, aby intimní protějšek vedle vás cítil spokojenost povšechně. Ale to nedokážete, pokud se ze zaměstnání potažmo z práce budete pořád vracet vysílení, vyčerpaní, nervní tak, že ani na sex nemáte pomyšlení. Druhou polovinou týdne projdete s otevřenou náručí a srdíčkem dokořán. Mnozí si občas budete připadat jako v době puberty, neb začnete být i sexuálně nedočkaví. A máte se na co těšit! Zejména v pátek a v sobotu díky konstelacím totiž mnozí dle klasiků zažijete "mystický sex"...

 


Hodnocení článku

Hodnotili 2 čtenáři průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

Tišnovské trhy nabízejí bioprodukci 
Týdenní horoskop: 11.3. - 17.3.2013 
Týdenní horoskop: 3.9. - 9.9.2012 
Výherci říjnové soutěže 2015 
Výsledky květnové soutěže 2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny