Články

 

12.12.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 13.12 - 19.12.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 50. týden od 13.12. do 19.12. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje znamením Střelce, kde setrvá do 22.12., kdy v 0:52hod vstoupí do znamení Kozoroha.

 

Merkur

couvá ve znamení Kozoroha. Díky retrográdnímu pohybu se ale 18.12. vrátí do znamení Střelce.

 

Venuše

prochází znamením Štíra.

 

Mars

prochází znamením Kozoroha.

 

Jupiter

putuje znamením Ryb, kde setrvá až do 22.1.2011, kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana.

Narození okolo 15.3. mohou nenápadně přibírat na váze, proto vám prospěje lehčí - dietnější jídelníček !

 

Saturn

je ve Vahách, a tento týdne vyzkouší trpělivost, odolnost a fyzickou kondici potažmo zdraví narozených okolo 9.10.

 

Uran

prochází mystickým znamením Ryb, kde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností v 2:29hod opustí intuitivní Ryby,

a začne procházet energickým znamením Berana, kde setrvá až 6.3.2019 !!! Nejistotu díky naprosto nečekaným náhlým životním změnám mohou zažívat narození okolo 17.3.

 

Neptun

putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Do nového týdne se probudíme s přibývající Lunou, v pondělí 13.12. v 15:01 hod nastane první Lunární čtvrť v Rybách.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Velmi nepříjemný pocit, že nemůžete nikomu důvěřovat ve vás vyvolá pondělní první Lunární čtvrť v Rybách. Doporučuji vám pochybnosti hodit za hlavu s nepídit se všetečnými otázkami, zda vás v minulosti např. initmní protějšek nepodvedl. Někoho svojí podezřívavostí můžete naštvat, a co je horší, když to přeženete, můžete si někoho proti sobě poštvat tak, že k vám pocítí nepřátelství. V závěru týdne se začnete velmi pečlivě probírat účty a svojí finanční hotovostí. Nebude ani tak důležité, zda jich máte dostatek či se konečný zůstatek na vašem kontě blíží k nule. Prostě si okolo pátku domluvíte schůzku s nadřízenými, s cílem vyjednat si zvýšení platu. Mnohým se neoblomnost a odvaha vyplatí, neb se vám v následném období díky vaší mírné drzosti zvýší životní úroveň.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Zkraje týdne budete mnozí zpytovat svoje svědomí. To se týká zejména těch, kteří se v minulých dnech v něčem spoléhali na přátele či slib nějaké skupinky lidí či firmy. Zjistíte totiž, že např. finance, které vám byly přislíbeny, nejsou připsány na vašem účtu, a vy nemáte na úhradu např. pojištění, splátku úvěru, etc. Nevylučuji, že si svíjí důvěřivostí a lenností připravíte stres, ale mnozí přijdou i o nemalou sumičku v podobě penále, pokut. Využijte dny od čtvrtka 19:51hod až do soboty, a zajděte si na masáž krku, ramen. Luna bude procházat vašim znamením, takže by ženy kromě výše napsaného měli věnovat větší péči dekoltu. Povšechně se snažte v uvedenách dnech nepít ledové nápoje !

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Vyvážená kariéra je v partnerství či manželství sice důležitým prvkem, vám ale počátkem týdne doporučuji nezabývat se tím, zda jste úspěšnější vy či váš intimní protějšek. Sklouzli byste totiž k nikam nevedoucím výčitkám. Skvěle se budete cítit v druhé polovině týdne. Pokud se ve vaší blízkosti objeví agresivnější osůbka, okamžitě se dáte na ústup, protože si v duchu řeknete, že si nikým nenecháte kazit dobrou náladu. To že jste v naprosté pohodě se projeví i při milování, neb budete nepřekonatelní milenci, milenky !

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Počátkem týdne zjistíte, že vám intimní protějšek často oponuje. Prostě vaší drahé polovičce dojde trpělivost, a začne vám dávat velmi hlasitě najevo, že občas vypustíte do světa pořádnou hloupost. V druhé polovině týdne buďte trpěliví při rozhovorech s příbuznými. Budou mít o něco obavy, a vaše vlídné slovo je okamžitě zklidní. Během víkendových rozhovorů přijdete na skvělý nápad, jak pro rodinnou kasu získat více peněz a zvýšit si povšechně svoji životní úroveň. Začnete ale jednat hned, ať vám příležitost "nevyfoukne" někdo rychlejší !

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Počátkem týdne si nejednou v duchu položíte otázku, co byste vy sami měli udělat, aby váš vztah byl lepší, vášnivější. A vězte, že nebude tak težké nalézt odpověď ! Konstelace vás upozorní, že byste měli více respektovat své touhy, přirozené instinkty, a to zejména v oblasti sexu ! Přibývajícím povinnostem a nečekaným událostem v záveru týdne budete čelit dobrou náladou, úsměvem. Nadřízení vás prostě na lopatky nedostanou, ikdyž vás zaúkolují tak, že zprvu bude hromada práce dělat dojem, že i víkend budete nuceni trávit v práci. Se vším si ale hravě poradíte, a vedení doslova ohromíte ! Dokonce je-li vaší nadřízenou žena, nevylučuji, že se díky vašemu nadhledu a optimismu mezi vámi vytvoří skvělé přátelství !

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Máte-li o svém vztahu potažmo manželství nějaké pochybnosti, konstelace zkraje týdne vám vytvoří skvělou příležitost o svých negativních myšlenkách s intimním protějškem otevřeně hovořit. A vyplatí se vám to, protože mnozí díky upřímnosti zjistíte, že občas v partnerství naprosto zbytečně "malujete čerta na zeď". V druhé polovině týdne uvidíte všemu doslova "na jádro pudla", a s problémy, nad kterými ostatní začnou bezradně krčit rameny, si vy velmi fikaně poradíte ! Dokonce vás skvělé myšlení může posunout v žebříčku firmy o stupínek nahoru ! Podnikáte-li, okolo pátku odstartujte reklamu. Dostanete totiž geniální nápad, jak čelit konkurenci !

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Zkraje týdne si můžete namlouvat, že s vámi něco není zdravotně v pořádku. Tak zajděte k lékaři na prohlídku, ale hlavně o svých negativních pocitech mluvte otevřeně neb spolupracovníci i vaše drahá polovička stejně vycítí, že se s vámi něco děje. V druhé polovině týdne konečně vyrovnáte nějaký dluh. Vedete-li soudní při, náladu vám zlepší informace, že spor byl vyřešen ve váš prospěch. Skvělou zprávu mám i pro ty, kteří řeší nějakou pojistnou událost ve vztahu k bydlení. Konečně vám pojišťovna proplatí škodu, přinejmenším dostanete avizo o platbě.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Zkraje týdne budete majiteli skvělé intuice, ale i bohaté fantazie. Mnozí začnete přehánět, zejména připlete-li se vám do cesty sebemenší problém. Velká fantazie ale přinese úspěch těm, kteří se živí uměním, literaturou, anebo mají hudebního koníčka. Pokud máte v plánu nějaká důležité jednání či podpis smlouvy, využijte dny okolo pátku. Dohoda, ať už ústní či písemná, vám v budoucnu přinese zisk! Jste-li v rozvodovém řízení, konečně se s bývalým protějškem dohodnete o majetku, a tak ušetříte peníze na soudní výlohy.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Pokud slavíte okolo pondělí narozeniny, součástí vašeho ročního horoskopu bude první Lunární čtvrť v Rybách, což ukazuje zlomový rok, ve kterém mnozí budete řešit i svůj partnerský, citový život. Nevylučuji, že si projdete měnší osobní krizí. Ta vás ale přinutí udělat v nějaké oblasti svého života zásadní změnu. V závěru týdne si uvědomíte, že prohráváte souboj s dobrým jídlem, prostě že přibíráte na váze. To vás sice mírně rozladí, ale přivede vás to na nápad zakoupit si víkendový pobyt v nějakém středisku na zlepšení postavy, anebo si koupíte permanentku do tělocvičny, posilovny.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

V první polovině týdne dostanete skvělou příležitost vyčistit si hlavu od negativních myšlenek a pokud jste s intimním protějšek nebo kýmkoliv rozhádaní, tak máte šanci udobřit se a již se ku konfliktním tématům v budoucnu nevracet. V druhé polovině týdne budete mít pocit, že vám rostou křídla. Jste-li nezadaní, navážete vztah, ale nečekejte, že spolu okamžitě začnete trávit veškerý volný čas. Sbližování vám totiž bude chvilku trvat, ale trpělivost vám přinese odměnu v podobě velmi hlubokého partnerského pouta !

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Vaše přirozená zvědovost i touha po novinkách bude zkraje týdne podpořena konstelacemi. Ve vlastním zájmu sami sebe kontrolujte a potlačte tendenci nakouknout své drahé polovičce např. do diáře či bankovního konta. Dá se totiž předjímat, že intimní protějšek vaše "špízování" odhalí ! Což se ale týká i vašich přátel, neb vaše fikané otázky směrované tak, abyste zjistili kolik kdo vydělává, budou brát jako zasahování do soukromí ! V druhé polovině týdne, zejména okolo pátku zaznamenají větší zisky ti, kteří mají penzion, hotel, nebo se živí zemědělstvím, zahradničením. Atmosféra v rodině potažmo na domácí půdě se zklidní u těch, kteří vedou poslední období s ostatními z rodiny spory o finance, majetek. Konečně totiž najdete řešení, kompromis, který bude vyhovovat vám i ostatním.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Konstelace se zkraje týdne pokusí ve vás vyvolávat pochybnosti o smyslu stávající kariéry. Berte to z té lepší stránky, jako malý testík, jak zdatní ve své profesi jste! Mnozí asi zjistíte, že je nejvyšší čas přestat se podceňovat a skrývat se v pozadí. Hlavně podnikatelé by měli popřemýšlet, jak viditelněji nabídnout své výrobky, služby, abyste s konkurencí srovnaly krok. Ve dnech okolo pátku si všimnete, jakou sílu mají vaše slova. Pokud máte sestru, a vedete s ní nějaké spory, dostanete k usmíření nejlepší příležitost tohoto měsíce. Skvělou náladu budou mít ti, kteří se v jakékoliv podobě živí komunikací. Vaše i nejbujnější sny překoná nabídka, kterou dostanete, a to nejen finančně, ale někteří konečně dostanou příležitost život se tím, co vás baví, koníčkem, zálibou !


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Děkujeme čtenářům! 
Šunka bio nebio? 
Týdenní horoskop: 14.5. - 20.5.2012 
Týdenní horoskop: 15.8. - 21.8.2011 
Týdenní horoskop: 16.8. - 22.8.2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny