Články

 

15.04.2012 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 16.4. - 22.4.2012

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 16. týden od 16.4. do 22.4. 2012

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje energickým znamením Berana. Do pohodového Býka vstoupí 19.4.

 

Merkur

je v Beranu a setrvá zde do 9.5.

 

Venuše

je v Blížencích, kde setrvá do 7.8.2012

 

Mars

je v Panně, a setrvá zde do 3.7.2012....! Přímý směr nabere 14.4.

 

Jupiter

je v Býku.

 

Retrográdní

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 18.10.

Přímý směr nabere 25.6.2012.

 

Uran

je v bojovném znamení Berana.

 

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Retrográdní

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

Přímý směr nabere 18.9.2012.

 

Fáze Luny... Měsíc ubývá. V sobotu 21.4.2012 přesně v 9.18 hodin nastane novoluní v Býku.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Zejména v první polovině týdne nic neřešte se svou drahou polovičkou, a pokud podnikáte, s obchodními partnery. Uvidíte totiž na každém sebemenší neodstatek, jenže ani vy nejste dokonalí. Někdo by vás smetl z povrchu zemského kritikou bez bílých rukaviček, a sebevědomí by se vám vrátilo až během víkendu. Možná psychická nepohoda bude důvodem, že se ve dnech volna začnete zajímat o duchovní nauky, meditaci.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Buďte dobří hospodáři, a s energií v první polovině týdne šetřete jako šafránem. Díky oslabené imunitě bude k sobě vaše tělo jako magnet přitahovat všechno možné druhy virových onemocnění. Obrat nastane ve čtvrtek, kdy Slunce vstoupí do vašeho znamení. Díky velké energii a optimismu se vám během víkendu konečně podaří zbavit se jistého velmi nepříjemného problému, a zároveň si splnit nějaké přání. Asistovat vám u toho bude někdo z letitých přátel.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Žárlivost vás obvykle míjí, ale v prvních dnech tohoto týdne si vůbec nebudete jisti city své drahé polovičky. Nedělejte unáhlené závěry, protože se bude jednat o krátkodobý vliv, a okolo středy si patrně řeknete, že zajdete na oční, protože zjistíte, že vás šálil zrak. V druhé polovině týdne zjistíte, že vám skvěle funguje intuice. Na něco pomyslíte a ono se to za chvíli stane. To vám pomůže udělat správné rozhodnutí během víkendu.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Domácí problémy, které jste v minulých týdnech nechtěli řešit, se opět ozvou v první polovině týdne, a to tak razantně, že tentokrát už je začít řešit budete muset, protože vycítíte, že nad chodem rodiny i domácnosti začínáte ztrácet kontrolu. Druhá polovina týdne bude díky tomu klidnější, ale v jistém smyslu slova nebudete vědět kam dřív skočit. Někdo z přátel bude slavit, a je možné že juchat přestanete až v neděli večer.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Velmi opatrně komunikujte v první polovině týdne s lidmi, kteří mají autoritu, a do toho patří nejen vaši nadřízení, ale například i učitel vaší ratolesti, nebo třebas váš. Pošramotit si jednou jedinou větou můžete i vztahy se sousedy nebo sourozenci. Tak se raději na toulky přírodou vydejte sami, a když se vám nebude líbit názor vašeho šéfa, raději se kousněte do jazyku, mlčte. V druhé polovině týdne budete muset udělat revizi svých financí. Nikoliv proto, že byste měli peněz málo, ale zalíbí se vám jedna nabídka cestovní kanceláře. Rozhodnete se vzít si dovolenou a vycestovat za sluncem na jiný kontinent.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

V první polovině týdne se vyhýbejte otevřenému ohni, opatrní buďte i při vaření, hrozí vám řezná zranění, popálení! Komplikovat život vám ale v tomto týdnu může i nečekaná porucha auta, nebo dražšího domácího spotřebiče.Pro zajištění opravy nebo nákup nové věci totiž budete muset sáhnout na úspory, a není vyloučeno, že nedostatek hotovosti vás přinutí prodat cennější předmět, může se jednat o věc, kterou jste získali dědictvím. Náladu vám spraví oslava v druhé polovině týdne. Pokud jste nezadaní, je možné, že na svatbu kamarádky nebo příbuzné budete ještě po letech vzpomínat, protože se zde seznámíte se svou životní láskou.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Možná budete v první polovině týdne občas v šoku, ale stejně tak i vaše drahá polovička. Probudí se ve vás totiž vášeň, která bude mít vzestupnou tendenci. Problém nastane, pokud se od intimního protějšku nedočkáte patřičné odezvy. Do vaší dušičky se začne vkrádat nejistota, a jakmile na vás začne mít vliv novoluní v Býku, nelze vyloučit nevěru. Vábničce sexu na jednu noc se snažte nepodlehnout, protože během víkendu se patřičné odezvy v trvalém vztahu konečně dočkáte. Když si ale během týdne užijete na cizím dvorečku, nedokážete se patřičně uvolnit, trápit vás začne černé svědomí.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Na domácí půdě nevymýšlejte a hlavně nezahajujte v první polovině týdne žádné novoty, úpravy, opravy. Nedá se totiž vyloučit, že byste práci nedokončili, protože zhoršení zdravotního stavu někoho z rodiny vás přinutí trávit veškerý čas péči o nemocného. Má to v sobě ještě jednu záludnost. Budete pobíhat po lékárnách, protože jeden lék nebude k dostání a díky tomu se začnete potkávat s dalšími nemocnými. Tak si zvyšujte imunitu větším přísunem vitamínu C, ať vás samotné nakonec také neskolí viróza!

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Pokud máte děti, hned v pondělí ráno se obrňte trpělivostí. Chování vašich ratolestí bude připodobnitelné ke kulovému blesku, tedy se vám může úplně vymknout kontrole. Dokonce není vyloučeno, že budete muset zajít do školy, protože ani učitelé si nebudou vědět rady, jak vaši ratolest zkrotit. Nicméně dny přejí nezadaným, protože se můžete zamilovat na první pohled. V druhé polovině týdne byste se měli věnovat sami sobě. Tak si zajděte do sauny, na masáž, nelze ani vyloučit, že začnete držet dietu.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Hned v pondělí si uvědomte, že na dvou místech současně být nedokážete. Nadřízení na vás začnou klást velké požadavky, jenže na domácí půdě vás opakovaně budou nutit řešit nějaký problém. Tentokrát byste se měli vzepřít a rodinu trošku odsunout stranou. Ostatní se na vás spoléhají až příliš, a nic je nenutí, aby něco vyřešili sami. Tak jim tu příležitost vytvořte, však vaše drahá polovička dokáže zvednout telefon a zavolat opraváře, když přestane fungovat vařič nebo pračka!

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Nezadaní by si v první polovině týdne měli dát velký pozor. Můžete se totiž náhodně seznámit během jízdy vlakem, v autobusu, ale i na ulici, jenže vy běžný rozhovor zaměníte za námluvy a odmítnutí budete vydýchávat ještě během víkendu. V druhé polovině týdne si začnete vychutnávat klid a pohodu na domácí půdě. To mnohé z vás přiměje smířit se konečně s příbuznými. Pokud vlastníte nemovitost, celý víkend strávíte úpravami okolí domu, chaty, zahrady.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Velkou čáru přes rozpočet vám může udělat hned zkraje týdne porucha pračky nebo ledničky. Oprava nebo koupě vám pořádně nabourá měsíční rozpočet, a patrně budete nuceni sáhnout na finanční rezervu. Jste ale znamení s obrovskou fantazií, takže hned přijdete na možnost, jak opět přijít k penězům a ke konci týdne bez výčitek svědomí budete organizátory menší párty u vás na zahradě, a sousedům vytřete zrak bohatým pohoštěním.


Hodnocení článku

Hodnotil 1 čtenář průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 10.9. - 16.9.2012 
Týdenní horoskop: 9.1. - 15.1.2012 
Týdenní horoskopy: 15.3. - 21.3.2010 
Výsledky lednové soutěže 2013 
Výsledky říjnové soutěže 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny