Články

 

07.07.2013 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 8.7. - 14.7.2013

 

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 28. týden od 8.7. 2013 do 14.7. 2013

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

je v Raku.

 

Retrográdní

Merkur

je v Raku, kde setrvá do 8.8. Přímý směr bude bude mít opět 21.7.

 

Venuše

je ve Lvu. 22.7. vstoupí do Panny.

 

Mars

je v Blížencích. V sobotu 13.7. vstoupí do Raka, kde setrvá do 28.8.

 

Jupiter

je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014.

 

Retrográdní

Saturn

je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014. Do přímého směru se otočí 8.7.2013.

 

Uran

je v bojovném znamení Berana.

 

Retrográdní

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Retrográdní

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny...

V pondělí 8.7. nastane v 9.14 hodin novoluní v Raku. Poté začne měsíc přibývat.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Menší problémy vás patrně neminou. Všechno totiž budete prožívat až příliš emočně, a nedá se vyloučit ani menší hysterický výbuch. Když si ale bude dávat pozor na dokumenty, komunikovat bude jasně nikoliv dvojznačně, a starat se budete pouze o svou rodinu, tedy nebudete strkat noc do cizích věcí, projdete týdnem v pohodě.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

V následných sedmi dnech si dávejte pozor na jeden nešvar. Budete daleko víc zranitelní, a tím můžete svým způsobem kazit náladu ostatním. Pomůže vám, když si pravidelně dopřejete klid a pustíte se do čtení. Klidně se vraťte ke knihám, které jste milovali v dětství. Neuškodí vám hlavně přečíst si nějakou pohádku. Zjistíte totiž, že při troše snahy a hlavně férovém jednání vždycky vítězí dobro nad zlem.

 

Blíženci (21.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Hlavou se vám v tomto týdnu bude honit spousta nápadů, které budete chtít realizovat. Uvědomíte si totiž, že úspěch se dostaví pouze v případě, když nic ve svém životě nebudete nechávat na náhodě. Možná jako jedno z mála znamení se místo koupání budete věnovat své práci, a to patrně i večer. Do plachet vaší finanční loďky totiž zavane příznivý vítr a je jasné, že příležitost vydělat peníze si nenecháte ujít.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

V následných sedmi dnech na vás čeká nemilá povinnost. Budete se muset vypořádat s menším zádrhelem ve vztahu k listinám, dokumentům, možná ve hře budou i právní předpisy versus policie či úřady. Půjde pravděpodobně o vaše pochybení v minulosti, anebo se dopustil chyby úředník a Černého Petra se bude snažit přehodit na vás. Patrně se díky tomu nevyhnete stresu. Nečekejte, že spravedlnost vám půjde sama od sebe na ruku, o svá práva budete muset zabojovat!


Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Dávejte si v tomto týdnu velký pozor, aby někdo nezbohatl díky vaší nepozornosti a nedbalosti! Můžete přijít o doklady, peníze, osobní věci. Když se něco takové stane, nepropadejte skepsi. Následovala by nespavost, a díky tomu byste viděli všechno černě. V duchu si řekněte, že za chyby se prostě platí, vy jste již svou daň uhradili, a příště si dáte velký pozor, aby se něco takové už neopakovalo.


Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Když se budete hádat s lidmi na potkání, nedokážete se soustředit na důležité věci. Tak brzděte hned zkraje týdne, protože jakmile dovolíte svému ostrému jazyku říkat každému na potkání co si o něm myslíte, zarazíte se až ke konci týdne. Jenže mluvit s vámi bude velmi omezený počet lidí, a to ještě raději po telefonu. Nikdo nebude ochotný riskovat, že mu začnete vyčítat něco z minulosti, co už nejde změnit.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Nechte hlavně zkraje týdne plavat svoje ambice, a svůj čas i nápady věnujte lidem, kteří se dostanou do problémů. On se vám i jeden nepatrný dobrý skutek totiž vrátí záhy i s úroky. Do menší pasti se totiž dostanete vy sami, a bude se patrně jednat o vaše menší opomenutí v minulosti, které vypluje napovrch. Než se z toho stačíte vzpamatovat, někdo za vás všechno vyřeší.


Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Svým extrémním prožíváním se začnete v následných sedmi dnech dostávat do problémů. Ono totiž spojit sny, nápady, emoce, logické uvažování a chladnou kalkulaci bude hodně náročné, a motat se začnete jako v bludném kruhu. Bude ale stačit, když od sebe oddělíte své sny, tedy co je imaginární od reality. Trávíte-li tyto dny na dovolené v cizině, hlídejte si doklady, peníze, jinak se domů budete vracet pěšky!

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Pořádně s vámi v tomto týdnu zacvičí závist. To že má někdo nové auto, jede na dovolenou do exotické země nebo si koupil chatu na vás bude mít efekt jako anti-sedativum. Hned se vám zvýší krevní tlak, dokonce vás může začít bolet u žaludku. Navíc budete muset řešit nějaké své opomenutí z předchozích let, například neuhrazení pojistky. Nicméně vás to přinutí vážně se zamyslet nad svou finanční situaci, a možná se rozhodnete například spořit si na důchod.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Smířit se v tomto týdnu budete muset s faktem, že ani vy nejste dokonalí, že se můžete mýlit, a tím, že nenasloucháte druhým, se dostáváte do potíží. Když se v něčem pokusíte zalhat, hned to někdo odhalí, a tak šikovně vás na to upozorní, že vám hanbou naskočí husí kůže. Tak si nevymýšlejte, a až do neděle si hned ráno vždycky připomeňte, že vaše logika i intuice mají dovolenou, tudíž nedokážete odhadnout, kam až můžete zajít, abyste někoho nenaštvali.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Jste jedno z mála znamení, které nepříznivé konstelace budou míjet, vy si budete užívat léta a svých úspěchů na plný pecky. Dokonce jako dar shůry bude vnímat připomenutí menšího zdravotního problému z minulosti. Hned si totiž řeknete, že jste nemoc podcenili či nedoléčili, a uděláte taková opatření, aby se to už neopakovalo. Tedy zajdete k lékaři, mnozí navštívíte babku kořenářku, a ve dnech víkendu se budete cítit jako znovuzrození.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Počátek týdne vám přinese spoustu práce, a vy vycítíte, že když pořádně nezaberete, mohli byste přijít o své tvrdě vybojované místo, pozici v kariéře. Stoprocentní nasazení a hlavně velká trpělivost vám přinesou bohatou odměnu. Výrazně se zlepší vaše finanční situace, tím se zklidní váš život, a vy konečně najdete klid. Nebudete totiž v noci přemýšlet, z čeho uhradíte složenky.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Bioslavnosti 2008 
Krásné vánoční svátky! 
Máte zítra 16.9. čas a jste z Brna? 
Týdenní horoskop: 1.11 - 7.11.2010 
Týdenní horoskop: 31.12. - 6.1.2013 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny