Články

 

04.09.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 5.9. - 11.9.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 36. týden od 5.9. do 11.9. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje znamením Panny a setrvá zde do 23.9.

 

Merkur

putuje znamením Lva. V pátek 9.9.2011. vstoupí do znamení Panny, kde setrvá do 25.9.2011.

 

Venuše

je v Panně, kde setrvá do 15.9.2011

 

Mars

je v Raku, kde setrvá do 19.9.

 

Jupiter

je retrográdní a prochází znamením Býka. Couvat bude až do 25.12.2011...

 

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 8.10.

 

Retrográdní

Uran

je v energickém znamení Berana, kde setrvá až do 6.3.2019

 

Neptun

je retrográdní a putuje originálním a rebelským Vodnářem. Retrográdní směr bude mít až do 9.11.2011. Do svého domicilu, mystického znamení Ryb, vpluje 3.2.2012.

 

Pluto

je retrográdní ve znamení Kozoroha. Do přímého směru se otočí 16.9.2011.

 

Luna přibývá, v pondělí 12.9. nastane Úplněk v Rybách.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Máte-li děti, připravte se na to, že před vámi budou něco skrývat, což může být pětka v žákovské knížce, ale i nějaký průšvih, který natropí s kamarády. Stejně tak vám ale mohou něco zatajovat přátelé, a úplně nejhorší variantou může být zjištění, že vaše drahá polovička před vámi zatajila velmi zásadní rozhodnutí. Ke konci týdne se bude situace v rodině zklidňovat, ale i přesto se budete řídit podle hesla "důvěřuj, ale prověřuj".

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Pozor si dejte v první polovině týdne na sliby. Zklamat můžete rodiče, prarodiče, kteří vám nic vyčítat nebudou, ale nebudou se na vás spoléhat jako v minulém období. Uprostřed týdne si před odchodem z bytu vždy pečlivě kontrolujte, zda jste vypnuly vodu, plyn, horoskop naznačuje kamaitu na domácí půdě! Závěr týdne přeje nezadaným. Když se vám totiž někdo zalíbí, nebudete se ostýchat navázat rozhovor.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Na sliby v tomto týdnu nedejte, a hlavně nevěřte všemu, co vám budou vykládat přátelé, sousedé. Skočí na novinářskou kachnu, vy dezinformaci vypustíte do světa, a nastane chaos. Nakonec dostanete vynadáno, že si vymýšlíte! Pokud budete cestovat autem, snažte se pečlivě dodržovat pravidla silničního provozu, jinak si vykoledujete pokutu! Pokud plánujete úpravy bydlení, koupi bytu, finančně vás ke konci týdne podpoří někdo z příbuzných.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Hned zkraje týdne si utáhněte opasek a začněte šetřit, protože jen tak se uprostřed týdne nedostanete do finančních problémů! Spoléhejte se pouze na peníze, které fyzicky máte, protože například nemocenská nebo sociální dávky dojdou se zpožděním. Konec týdne bude pohodový, patrně ho strávíte s přáteli, a vůbec nelze vyloučit, že budete cestovat, ačkoliv to vůbec nebudete plánovat.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Nebědujte, když si v první polovině týdne budete připadat, že žijete mezi Marťany! Prostě si s lidmi nebudete rozumět, ale horší bude to, že díky komunikačním zkratům se patrně nepohodnete s intimním protějškem. Pokud podnikáte, je možné, že obchodní partneři se pokusí někoho podvést, a vůbec nelze vyloučit, že jako oběť si vyberou vás! Tak buďte opatrní, a nikomu nenaleťte! Víkend bude velmi zajímavý, protože narazíte na nějakou záhadu, a bude to tak neuvěřitelné, že o tom raději nikomu nebudete vyprávět. Stejně byste problematicky hledali slova, protože mystický zážitek se popisuje velmi těžko!

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Nikomu se v první polovině týdne nesvěřujte, zejména nemluvte o věcech, které byste chtěli uchovat v tajnosti. Vše se totiž dostane na veřejnost a je například možné, že o vašem intimním životě si budou cvrlikat i vrabci na střeše! Úplně nejlepší bude se až do pátku držet dál od lidí, u kterých si nejste jisti loajalitou. Od pátku se snažte nedrtit lidi okolo sebe kritizováním! Do vašeho znamení totiž vstoupí sám váš vládce Merkur, a vy místo citu začnete používat rozum, což na jednu stranu bude užitečné, ale rozebíráním sebemenších banalit až do podrobností poleze ostatním na nervy.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Svou drahou polovičku držte v první polovině týdne dál od přátel. Nepohodnou se, a příčinou bude lež. Kdo bude lhát není jasné, ale v každém případě by vznikl ostrý konflikt, a z přátel se během jednoho večera mohou stát vaši úhlavní nepřátelé. V druhé polovině týdne, zejména ve dnech víkendu se snažte věnovat svým koníčkům, zálibám. Hlučná společnost vás stejně nebude lákat, a vy si skvěle odpočinete fyzicky i psychicky.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

V první polovině týdne dostanete příležitost polepšit si v kariéře, ale pozor, bude záležet na tom, zda budete mít dostatek času a popadnete příležitost za pačesy. Je totiž možné, že na domácí půdě, ve vaší rodině, se začnou dít záhadné věci, které budete nuceni řešit, a podpora rodiny bude nulová. Pokud se vám nepodaří skloubit domácí povinnosti s kariérou, šance se rozplyne, a ještě během víkendu budete bez nálady, protože vám dojde, že taková šance se již nemusí opakovat.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Když to půjde, v první polovině týdne se snažte vyhnout cestování, a nechoďte sami na pěší tůry. Můžete zabloudit, anebo si spletete spoje, a uprostřed noci se ocitnete v neznámém městě! Pokud studujete, u zkoušet budete patrně tápat, ale naštěstí umíte skvěle improvizovat, tak se z problém vymotáte, ale bude to náročné na vaši psychiku. Ke konci týdne začnete přehodnocovat svou profesi, kariéru, ale pořádně se rozhlédnete i na domácí půdě, a vyhodíte do kontejneru věci, ze kterých pouze utíráte prach, ale nepřináší vám žádný praktický užitek.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

V první polovině týdne si kontrolujte pravidelně účet v bance, a když budete provádět nějaké finanční transakce, buďte velmi opatrní, a kontrolujte si nejen číslo příjemce, ale i to, zda vám například při výběru peněz z bankomatu někdo nekouká přes rameno. Prostě vás někdo může podvést, okrást, tak buďte opatrní! Druhá polovina týdne vám přeje v cestování, a radovat se budou ti z vás, kteří řeší právní problém, protože se kauza začne vyvíjet ve váš prospěch.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V první polovině týdne vám instinkt napoví, že byste neměli lidem slepě důvěřovat, a zejména podnikatelé zaznamenají, že se vás někdo pokouší opít rohlíkem. Prostě vás někdo bude balamutit, ale vy to prokouknete a nastane mazec! Dohodou ale neskončí vaše spory s intimním protějškem. Vy nebudete ochotni dělat kompromisy, a když se nevzpamatujete, ujme se ve vašem partnerství vlády krize. Začít řešit ve vztahu spory vás přinutí Merkur, který v pátek vstoupí do vašeho sektoru partnerství.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Pokud se chcete v první polovině týdne vyhnout zdravotním problémům, vsaďte na čerstvou stravu, nepijte alkohol, a hlavně se vyhýbejte uzeninám a konzervám. Omezit byste měli i pití kávy, povšechně šetřit srdce a víc pečovat o své nohy, lýtka, žíly! Ke konci týdne budou muset udělat zásadní rozhodnutí ti z vás, kteří žijí již dlouho v intimním vztahu na divoko. Budete se snažit vztah někam posunout, založit klasickou rodinu.


Hodnocení článku

Hodnotil 1 čtenář průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

Máte zítra 16.9. čas a jste z Brna? 
Týdenní horoskop: 14.3. - 20.3.2011 
Týdenní horoskop: 16.1. - 22.1.2012 
Týdenní horoskop: 8.7. - 14.7.2013 
Výsledky prosincové soutěže 2012 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny