Články

 

30.10.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 31.10. - 6.11.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 44. týden od 31.10. do 6.11. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje znamením Štíra, kde setrvá do 22.11.

 

Merkur

2.11. vstoupí do Střelce, kde setrvá do 8.1.2012

 

Venuše

2.11.2011. vstoupí do Střelce, a tímto znamení bude procházet do 26.11.

 

Mars

je ve Lvu, kde setrvá do 11.11.2011

 

Jupiter

je retrográdní a prochází znamením Býka. Couvat bude až do 25.12.2011...

 

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 15.10.

 

Retrográdní

Uran

je v energickém znamení Berana, kde setrvá až do 6.3.2019

 

Neptun

je retrográdní a putuje originálním a rebelským Vodnářem. Retrográdní směr bude mít až do 9.11.2011. Do svého domicilu, mystického znamení Ryb, vpluje 3.2.2012.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny Luna přibývá, Ve středu 2.11. v 17:39 hodin nastane první Lunární čtvrť ve Vodnáři.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Opatrní buďte v první polovině týdne při kontaktu s ostrými předměty, nepodceňujte sebemenší zranění, hrozí vám infekce! Pomluvy pouštějte jedním uchem tam a druhým ven, o svých přátelích s nikým nemluvte, mohlo by to mít nepříjemnou dohru. V druhé polovině týdne vám Merkur s Venuší vytváří skvělé klima pro cestování, a seznamování s lidmi, kteří jsou chytřejší a zkušenější než vy.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Nedorozumění mohou vznikat v první polovině týdne díky vaší nepozornosti, ale najdou se i tací, kteří budou mít snahu vás podvést. Prospěje vám proto zejména omezit kontakty s lidmi které dobře neznáte, a nenechat nikoho, aby jakýmkoliv způsobem zasahoval do vašeho intimního vztahu, manželství. V druhé polovině týdne máte šanci zbavit se finančních dluhů, ale bude to chtít, abyste o svých plánech a možnostech pouze nemluvili, ale konali!

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Zvyšujte si hned zkraje týdne imunitu, a to například ranním sprchovánín studenou vodou, saunou, dostatečným přísunem vitamínu C, tak se vyhnete nejen únavě, ale i chřipce, nachlazení. Dobrá kondice se bude hodit zejména nezadaným, protože druhá polovina týdne vám přihraje příležitost k seznámení!

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Pokud si v první polovině týdne nebudete rozumět s intimním protějškem, neřešte žádné problémy, snažte se diskuse vést pouze v praktické rovině, a hlavně v sobě neživte pocit, že před vámi vaše drahá polovička něco tají. Žárlivost by se ve vašem vztahu začala roztahovat jako chobotnice! V druhé polovině týdne uděláte úklid sami v sobě, ale i ve svých věcech, a samozřejmě i v intimním partnerství. Vysmejčíte každý kout, a i když se to rodině líbit asi nebude, klidně tříděním věcí strávíte i víkend, diskuse tipu "že se ve volnu má odpočívat", nepřipustíte.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Držte se zpátky na domácí půdě, a bez předchozí dohody s ostatními nedělejte žádné úpravy, nerozhodujte se prostě bez toho, abyste vše neprobrali nejdřív s ostatními, zejména když bydlíte společně s rodiči. V druhé polovině týdne začnete věnovat daleko víc času svým koníčkům, intenzivněji se budete věnovat dětem a intimnímu protějšku, a jste-li nezadaní, žijete osaměle, za přispění Venuše, která vstoupí do Střelce, to již v neděli nemusí platit!

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Spousta pomluv a polopravd se k vám bude dostávat v první polovině týdne. Nepodléhejte fámám, a nekonejte nic na základě informací z druhé ruky! Opatrní buďte i při řízení vozu, ale v tom smyslu, že byste si měly nechat preventivně zkontrolovat jeho technický stav, a nevyjíždět v čase, kdy dochází k dopravním zácpám. V druhé polovině týdne se vám podaří vyřešit vlekoucí se problémy v zaměstnání, a během víkendu si ujasníte s partnerem nejasnosti, které vyplují díky Luně v Rybách na povrch.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Sázení a hernám se vyhýbejte v první polovině týdne, prohrát můžete i kalhoty! Stejně tak vám ale může vyluxovat peněženku vaše ratolest, takže raději v obchodních centrech obejděte obloukem oddělení hraček. Snadno se s druhými domluvíte v druhé polovině týdne, bez problémů si začnete pamatovat i učivo v případě studia, a co je podstatné, jste-li nezadaní, z rozhovoru, který navážete na ulici, se vyklube velmi živý, romantický vztah!

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Jediným problémem ve dnech tohoto týdne budou nedorozumění s lidmi, se kterými se denně stýkáte, tedy spolupracovníky, přáteli, sousedy. Raději si nikoho na nic neptejte, a budete mít pokoj! Jakmile se Venuše s Merkurem přestěhují uprostřed týdne do Střelce, váš zájem se stočí k penězům, poohlédnete se možná i po vedlejším pracovním poměru.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

V první polovině týdne si budete nechávat pro sebe nejen informace, ale i negativní pocity, ale uprostřed týdne vstoupí do vašeho znamení Merkur s Venuší, vám stoupne sebevědomí, ale i chuť si s druhými povídat. Konečně se díky tomu odhodláte nakousnout v intimním vztahu i bolestivější témata, protože vám dojde, že čím víc je odkládáte, tím víc se ve vašem partnerství prohlubuje nedůvěra.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Nedělejte v tomto týdnu nic, o čem nebudete mít stoprocentní jistotu, že nekloužete na hraně zákona. Poškodit si můžete pověst, ale dokonce se můžete dostat do pletich, a narušit vztahy s přáteli! Riskantní pro vás bude například půjčit někomu peníze, protože je nevrátí, a ještě vás začne za zády pomlouvat. Když vám začnou kazit náladu divné sny, psychická nepohoda, zajděte za psychologem. Návštěvu odborníka neodkládejte, protože by se deprese stále víc prohlubovala!

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Díky svému sklonu idealizovat si lidi a situce se můžete dostávat do potíží. Se změnou směru povolání nepospíchejte, protože se váš úhel pohledu změní v druhé polovině týdne. Konečně uvidíte reálně nejen své kolegy, ale i svou kariéru. Navíc budete mít skvělou intuici, díky které se začnete vyhýbat problémům. Bezpečné zázemí a oporu vám poskytne i někdo z přátel. Vyřídí si to za vás s člověkem, který si vás vezme v první polovině týdne na paškál, a bude vás pomlouvat kde se dá.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Snažte se v první polovině týdne vyhnout zkouškám, konkurzům, soudním jednáním. Budete totiž zmatení, nesoustředění. Od čtvrtka se začnou hýbat stojaté vody okolo vaší kariéry. Dokonce nelze vyloučit nové nabídky, které vás přimějí zamyslet se, zda byste neměli změnit profesi, zaměstnání.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Bioslavnosti 2008 
Týdenní horoskop: 13.12 - 19.12.2010 
Týdenní horoskop: 19.7. - 25.7.2010 
Týdenní horoskop: 4.2. - 10.2.2013 
Výherci dubnové soutěže 2016 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny