Články

 

29.08.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 30.8. - 5.9.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 35. týden od 30.8. do 5.9. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje znamením Panny.

Zde setrvá do 23.9. kdy v 5:24hod vstoupí do diplomatického znamení Vah.

 

Merkur

je retrográdní ve znamení Panny. Přímý směr nabere opět v pondělí 13.9. v 1:03hod. Do následného znamení Vah vstoupí 3.10. v 17:00hod.

 

Venuše

bude procházet znamením Vah do 8.9. kdy v 18:13hod vstoupí do znamení Štíra. Díky retrográdnímu pohybu se ale do Vah vrátí

8.11., kde setrvá do 30.11.


Mars

prochází znamením Vah. kde setrvá do 15.9. kdy v 0:35hod vstoupí do znamení Štíra.

 

Jupiter

bude až do 18.11. retrográdní, a nyní putuje znamením Berana. Díky retrográdnímu pohybu se 9.9.2010 v 4:31hod vrátí do znamení Ryb a zde setrvá až do 22.1.2011 kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana.

 

Saturn

zkouší trpělivost a odolnost zrozenců narozených ve znamení Vah, potažmo narozených okolo 26. - 29.9. Více pečovat o svoje zdraví by měly ´Berani, narozeni okolo 21.3. a Rybky, narozené okolo 19.3.

 

Uran

je retrográdní a prochází mystickým znamením Ryb. Zde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností opustí snivé Ryby, a v 2:29hod se na mnoho let usadí v Beranu, neb toto znamení nadobro opustí až 6.3.2019 !!!

 

Neptun

má retrográdní pohyb a putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

7.4. v 3:01hod se otočil do retrográdního směru, a couvat bude až do 14.záři 2010... Firmy, ale i vládní organizace mohou zaznamenat jakési zpomalení, takže když něco budete požadovat na úřednících povšechně, obrňte se trpělivostí, neb si budou dávat ""na čas"... Dokonce nelze vyloučit, že nastane malý chaos v zákonodárství, i např. okolo finančních či daňových předpisů.

Mnoho věcí bude odkládáno, neřešeno, takže může nastat např. situace, že vy uplatníte daňovou úlevu či vrácení přeplacení daní,

ale stát s řešením nebude pospíchat. Anebo podáte nějakou žádost, ale na odpověď budete muset velmi trpělivě čekat hodně dlouho. Anebo nějaký "chytrolín" přijde na mezeru v zákoně, opomenutí, a stát bude vyzván k vrácení nějakých plateb, anebo nebude moci uplatňovat zákony v plném rozsahu pro chybu, opomenutí, které jim neumožní kontrolu.. těch možností je mnoho.

Pluto má totiž moc ba schopnost vytáhnout na světlo nešvary... Takže asi občas při zprávách zalapeme po dechu, a řekneme si...

"...jak je tohle vůbec možné..?!?!?"""

 

Do tohoto týdne se probudíme s ubývající Lunou, a ve středu 1.9. večer v 19:18hod nastane Třetí Lunární čtvrť v Blížencích.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Nálada se vám v první polovině týdne bude měnit z minuty na minuty. Pokud jste v minulých týdnech zanedbávali svoji drahou polovičku, v první polovině tohoto týdne vám to vrátí i s úroky - nevšímavostí. Pokud začnete mít podezření, že se ze společné či rodinné kasy nebo účtu ztratily nějaké peníze, zklidněte se, v afektu nic neřešte. Následně totiž zjistíte, že jste přehlédli nějakou důležitou platbu. V druhé polovině vás soused něčím potěší a když se vám ozvou i příbuzní, se kterými jste se v nedávné době pohádali, je možné, že si promnete oči, zda se vám to nezdá. Někdo z přátel vás během víkendu pozve na kratší výlet, a vězte, že vám to velmi prospěje neb načerpáte z přírody energii a po večerech to mezi vámi a intimním protějškem začne velmi příjemně jiskřit!

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Velmi přepečlivě kontrolujte v první polovině týdne co jíte, a to se týká i záruční doby potravin ! Špatným jídlem si můžete přivodit nevolnost, otravu ! Půjdete-li na houby, vše co nasbíráte, si zkontrolujte ! Pečlivě dbejte o hygienu, a vůbec nepijte alkohol. V druhé polovině týdne se opakovaně budete přesvědčovat o stavu svých financí. Velmi opatrně budete nakupovat, nad každou položkou potažmo vybranou věci budete přemýšlet. V duchu si totiž něco začnete plánovat. Může jít o podzimné dovolenou

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Pokud se ve vaší přítomnosti či blízkosti stane v první polovině týdne něco nepříjemného, nevztahujte si nic na sebe. Budete mít totiž tendenci cítit se provinile za skutky, které způsobil úplně někdo jiný. Pokud začnete mít ve středu či ve čtvrtek pocit, že jakmile někomu chcete něco vyprávět, dotyčný vám sdělí, že nemá čas.. zamyslete se, zda vám to až příliš nemluví ! Luna bude ve vašem znamení a tak vaše výřečnost sice bude nepřekonatelná, ale pro druhé to může být velmi náročné ! Během víkendu vás popadne nákupní horečka, ale také mírná agresivita. Zejmána uvidíte-li nějakou slevu, ale zlevněné zboží vám před nosem vyprodají, začnete se velmi hlasitě rozčilovat.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Mnozí si v první polovině týdne můžete připadat jako pracovníci charity. Budete dávat rady na počkání, dokonce vás vícero lidí může požádat o finanční výpomoc. Dobře si rozmyslete, komu je užitečné pomoci a komu ne. Budete velmi ovlivnitelní, a nerozeznáte, kdo má opravdu problémy a kdo vás chce pouze využít ! V druhé polovině týdne dostanete příležitost zbavit se negativních emocí, které jste v sobě za poslední období nashromáždili. Ucítíte-li napětí, zajděte do tělocvičny, nebo se jděte projít někam do přírody. Rychlá chůze a čerstvý vzduch na vás budou mít blahodárný vliv. V sobotu a v neděli buďte velmi opatrní při kontaktu s ohněm !


Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Nervozitu a neklid pocítíte v první polovině týdne vedle intimního protějšku, nebo obchodního společníka. Vaše podezřívavost bude tak velká, že klidně nějaký vztah ukončíte. Pozor si dejte i při kontaktu s kolegy, nadřízenými, zejména ženami. Jednou neuváženou větou si můžete ohrozit kariéru ! V druhé polovině týdne budete ve svém živlu, neb kolegové či lidé, se kterými máte stejné zájmy, vám dají otevřeně najevo, jak vám důvěřují. Je jasné, že to zalichotí vašemu egu a v tom dobrém budete mít pocit důležitosti. Mnozí dostanete příležitost navázat přátelství s mužem ve velmi vlivném ba vysokém postavení !

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Ačkoliv jste od přírody pečlivé znamení, v první polovině tohoto týdne vám bude chybět zdravá dávka obezřetnosti. Zejména ti, kteří budou cestovat, si musí pečlivě hlídat svoje věci, neb klidně někde na nádraží či v letištní hale necháte osobní zavazadla. Ti kteří dávali v minulém období nějaká návrhy či jste vedení předkládaly nový projekt, etc.. začnete v druhé polovině týdne sklízet plody svého úsilí. Mnozí dokonce budete vyzváni, abysta zaujmuli vedoucí pozici ! Někteří povyskočíte radostí, neb konečně budete mít příležitost skoncovat s falešným, úskočným kolegou !

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Ať se na domácí půdě bude v první polovině týdne dít cokoliv, řešte pouze to, na co máte dostatečnou hotovost. V žádném případě nikomu nepodepisujte půjčku, úvěr, natož směnku ! Pokud si do středy půjčíte peníze, dobrovolně se vzdáte na mnoho měsíců minimálně klidného spaní, a standartní životní úrovně ! Vy totiž před očima budete mít pouze sumu, kterou si půjčíte, a úplně se opominete zeptat, kolik budou činit měsíční úroky. Ti, kteří se po přečtení tohoto horoskopu zeptají, šokem oněmí, protože poplatky a úroky budou doslova astronomické ! V druhé polovině týdne vám konstelace propůjčí odvahu otevřeně říkat svoje názory. U mnohých se také probudí touha po dobrodružství, což stočí vaše kroky do cestovní kanceláře, a domů se vrátíte s náručí zajezdových katalogů. Budete tak nabiti pozitivní energií, že se možná přihlásíte na nějaký vzdělávací kurz !

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

V žádném případě nepodepisujte v první polovině týdne důležité listiny, smlouvy. Budete mírně nepozorní, a ve zmatku klidně odsouhlasíte podmínky, které budou proti vašim vlastním zájmům, dokonce můžete nějakým způsobem poškodit rodinu. Pro druhou polovinu týdne vám konstelace propůjčí obrovský sex-apeal ! Nedivte se proto, že na ulici se za vámi budou otáčet neznámí lidé ! Zadaní by si měli hlídat hormony, neb vás to bude svádět k neveře !

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

V první polovině týdne si dávejte velký pozor na to, co jíte i pijete. Můžete zažít velmi nepříjemnou reakci i na alkohol. Dokonce jídlo, které jíte běžně vám může vyvolat alergii ! Vyhýbejte se ledovým nápojům, zakouřeným místnostem a pokud kouříte, omezte počet vykouřených cigaret. V druhé polovině týdne zaznamenáte v intimním partnerství příjemné sexuální jiskření ! Ale měli byste se zamyslet i nad přátelskými vztahy, neb máte šanci podat si ruku na usmířenou s lidmi, se kterými jste se nedávno pohádali ! Mnozí navážou pro budoucnost velmi důležité obchodní partnerství, které se postupně vyvine v pevné přátelství!

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

V první polovině týdne u sebe mějte pouze finanční částku na denní přežití, peněženku i s platebními kartami nechte doma. Tak nedáte šanci jisté osůbce, která na vás bude loudit půjčku, ani příležitost kapsářům, kteří na svoji kořist budou číhat u bankomatu. Druhá polovina týdne je pro vás jako stvořená, neb v zaměstnání začnete vynikat ! S prací budete hotovi vždy s velkým časovým předstihem, a pomůžete i pomalejším kolegům potažmo kolegyním! Zejména muži Kozorozi budou cítit obrovskou sílu, nu a ženy díky svému šarmu si vyslechnou nejedno pozvání na schůzku !

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Nedejte se v první polovině týdne k něčemu přesvědčit proti své vůli. Zejména na domácí půdě na vás může kdosi zkoušet různé triky, manipulace, dokonce může jít o rodinné "klenoty", o které se vás pokusí fikaně obrat někdo z příbuzných ! V druhé polovině týdne vás to začne přitahovat k jisté osůbce. Bude vás patrně fascinovat originální, patrně orientální vzhled. Jste-li nezadaní, lze předjímat, že během tohoto víkendu už usínat sami nebudete !

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Pokud budete v první polovině týdne cestovat autem, byť v okolí svého bydlište, snažte se jezdit velmi opatrně, nepodceňujte nebezpečí. Díky konstelacím totiž nabudete dojmu, že např. ostrou zatáčku lehce zvládnete, ale z této iluze vás vyvede protijedoucí vůz ! Na procházkách či výletech nechoďte do míst, která dobře neznáte, ať nezabloudíte ! V druhé polovině týdne se konečně rozhoupete udělat nějaké rozhodnutí ve vztahu k vašemu bydlení. Potěší vás, že s vašimi návrhy budou ostatní souhlasit, počínaje vašimi potomky a konče dříve narozenými. Mnohým z vás doslova spadne kámen ze srdce, neb vám bude jasné, že chystaná změna vám zlepší život povšechně!


Hodnocení článku

Hodnotil 1 čtenář průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 13.12 - 19.12.2010 
Týdenní horoskop: 16.4. - 22.4.2012 
Týdenní horoskop: 2.4. - 8.4.2012 
Výsledky únorové soutěže 2012 
Výsledky zářijové soutěže 2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny