Články

 

22.07.2012 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 23.7. - 29.7.2012

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 30. týden od 23.7. do 29.7. 2012

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje znamením Lva Raka. Do praktického znamení Panny vstoupí 22.8.

 

Retrográdní

Merkur

je ve Lvu Přímý směr bude mít opět od 8.8.

 

Venuše

je v Blížencích, kde setrvá do 7.8.2012.

 

Mars

je v diplomatickém znamení Vah, kde setrvá do 23.8.2012.

 

Jupiter

je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.

 

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 19.10.

 

Retrográdní

Uran

je v bojovném znamení Berana. Přímý směr opět bude mít až od 13.12.2012.

 

Retrográdní

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Retrográdní

Pluto

je ve znamení Kozoroha. Přímý směr nabere 18.9.2012.

 

Fáze Luny... Měsíc přibývá. Ve čtvrtek 26.7. nastane první Lunární čtvrť ve Štíru.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Rodinnou idylku a partnerskou pohodu by mohla v tomto týdnu narušovat vaše uspěchanost, a hlavně tendence dělat ukvapené závěry. Pokud se nebudete snažit naladit na myšlení a emoce druhých, víkend budete trávit sami, protože se rozkmotříte s přáteli, příbuznými, i se svou drahou polovičkou.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

V následných sedmi dnech budete mít tendenci jednat nevědomky bezohledně, rychle se rozhodovat bez toho, abyste si dopředu ověřili všechny informace. Pokud například odjíždíte na dovolenou, přijedete na letiště o den dřív, což je řešitelné, ale horší to budou mít ti, kteří tyto dny tráví v zaměstnání. Hrozí vám přetížení organizmu i psychiky, a to jenom proto, že se pohádáte s každým, kdo se vám připlete do cesty.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Vzhledem k Venuši a Jupiteru ve svém znamení se v tomto týdnu můžete spoléhat na štěstí. I když ztratíte například doklady nebo nějaké dokumenty, najde je naštěstí poctivý nálezce, v případě problémů s autem se okamžitě objeví soused, a poruchu opraví během několika minut. Horké chvilky ale budou prožívat čerstvě zamilovaní. Nelze vyloučit rozchod a opětovný návrat, a důležitou roli vtom patrně sehrají vaši přátelé.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Když se vám podaří udržet emoce v klidu, uděláte v následných sedmi dnech ve svém životě pozitivní změny. Například se začnete učit, protože narazíte na finančně lukrativní činnost, ale abyste i vy mohli začít vydělávat, neobejde se to bez načerpání patřičných vědomostí. Pokud budete muset víkend trávit nedobrovolně v zaměstnání, odpusťte si jedovaté poznámky. Najde se dobrák, které vámi vyřčené okamžitě přetlumočí nadřízeným.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Velmi fikaně v tomto týdnu dokážete zahrát na citlivou strunu druhých a dostat, co si umanete. Jenže kolegové i rodina velmi brzo zjistí, že je vlastně využíváte, a tak je možné, že si od vás někteří lidé začnou držet mírný odstup. Ale jste znamení, které k sobě dokáže přitahovat druhé jako magnet již svou vtipností, takže žádné konflikty vám vlastně nehrozí. Ve dnech víkendu vám to bude rychleji mluvit než myslet, tak občas pronesete něco, čemu vlastně ani vy sami nebudete rozumět, ale bavit svými zamotanými výroky budete celou rodinu.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

V tomto týdnu dokážete i nemožné, jenom to bude chtít přemoci lenost, která u vás není obvyklým jevem, ale vzhledem k Slunci a retrográdnímu Merkuru v sektoru izolace budete mít pocit, že jste unavení, že máte svázané ruce i nohy. Pocitům nevěřte, vsaďte na svůj logický a velmi praktický rozum a ve dnech víkendu budete mít důvod slavit. Konečně dotáhnete do konce aktivitu, kterou jste již považovali za ztracenou.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Vaše snaha nevměšovat se do konfliktů vám nic dobrého nepřinese. Občas je totiž užitečné vystrčit drápky, bouchnout do stolu a trvat si na svém, za svým názorem či rozhodnutím si stát, a klidně se i pohádat. Pokud budete mít tendenci ustupovat, ke konci týdne budete potřebovat studený obklad na hlavu, protože o vašem volném čase začnou rozhodovat příbuzní, sousedé, a vyberou jako naschvál aktivity, od kterých vy obvykle utíkáte, jak nejdál to je možné.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Nepodceňujte se, a když budete mít na věc jiný názor, klidně ho nadřízeným sdělte. Překvapí vás, protože následně vám sdělí, že vaše řešení je jednoduché, účinné, prostě nejlepší. Mlčet byste neměli ani v případě, když se vám nebude líbit vyúčtování za telefon, bankovní poplatky, nebo například výše sociálních dávek. Bude se jednat o chybu v systému.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

I když vás to bude stát hodně přemáhání, nepomáhejte, pokud vás o to někdo výslovně nepožádá. Vaše snaha by totiž dopadla úplně jinak, než si ostatní budou představovat, a vy byste z toho začali mít naprosto zbytečné mindráky, pocity viny, že jste něco pokazili. Na věci i problémy se totiž v tomto týdnu budete dívat úplně z jiného úhlu pohledu než ostatní znamení.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Jak jen to bude možné, odpočívejte, relaxujte, a když to půjde, na nic doma nesahejte, nic neorganizujte. Jste-li nezadaní, využijte Slunce ve Lvu, a vyhledávejte místa, kde bude živo, zábava. Jste totiž majitelé ohromného sex appealu, takže o potencionální partnera či partnerky nouzi mít nebudete! Pouze ve dnech víkendu raději zamkněte pusu na zámek, staňte se pouhými posluchači. Vaše morbidní myšlenky by mohly slabším jedincům nahánět hrůzu!

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Z toho, že vám občas někdo nebude rozumět, si nic nedělejte. Zaostalých lidí, kteří usnuli na vavřínech si nevšímejte, a řiďte se svými nápady, svým rozumem. V tomto týdnu totiž dokážete i z maličkosti vykouzlit peníze, nebo přinejmenším skvělý zážitek. Na nezadané čeká zamilování, a bude to tak silní a vzrušující, že někteří dokonce začnete plánovat početí potomka.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Dobrou náladu začnete mít hned zkraje týdne, protože vám konečně budou na účet připsány peníze, které čekáte již od počátku minulého týdne. Ale tím to neskončí. Pokud například podnikáte, dostanete nabídku, ale reagovat musíte rychle! Nenechte se zmást tím, že finančně to bude tak lukrativní, že si v duchu začnete říkat, že to je nesmysl, a přestanete se tím zabývat. Osud se tentokrát rozhodne umožnit zbohatnout vašemu znamení, ale jak s tím naložíte, a zda šanci uchopíte za pačesy, je na vašem svobodném rozhodnutí!


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Pomáháme pohybem vol.2 
Přejeme všem veselé Vánoce! 
Týdenní horoskop: 19.7. - 25.7.2010 
Týdenní horoskop: 7.3. - 13.3.2011 
Týdenní horoskopy: 18.1. - 24.1.2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny