Články

 

14.04.2013 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 15.4. - 21.4.2013

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 16. týden od 15.4. 2013 do 23.4. 2013

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

je v Beranu.

 

Merkur

je v Rybách. Do Berana vstoupí 14.4.

 

Venuše

je v energickém znamení Berana. Do Býka vstoupí 15.4.

 

Mars

je v Beranu. Zde setrvá do 20.4.

 

Jupiter

je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.

 

Retrográdní

Saturn

je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014. Do přímého směru se otočí 8.7.2012.

 

Uran

je v bojovném znamení Berana.

 

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny... Měsíc ubývá... Ve středu 10.4. nastane v 11.35 hodin novoluní v Beranu.

Poté začne měsíc přibývat.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Celý týden budete mít velký vliv na své okolí. Když budete vy v pohodě, bude v pohodě i vaše drahá polovička, rodina i kolegové. Když naopak začnete mít blbou náladu, stresu podlehnou velmi rychle i ostatní. Během víkendu budete tak upovídaní, že se někde zapomenete, a pokud slavíte v sobotu či v neděli narozeniny, možná přijdete pozdě na vlastní oslavu!

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

O vašem zdravém rozumu bude rodina pochybovat zpočátku týdne. Nakupovat totiž budete unáhleně, naprosté zbytečnosti. Ve dnech okolo středy možná propadnete menší depresi, ale to vám vůbec nebude na škodu. Ujasníte si totiž, co vám škodí, a uděláte ve svém životě i okolo sebe menší jarní úklid. Od čtvrtka do soboty sníte, co uvidíte, a když se v neděli během procházky zadýcháte, rozhodnete se držet dietu.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Když začnete mít v tomto týdnu divnou náladu, jako elixír dobré nálady vždy zafungují vaši přátelé. Mezi nimi během chvilky zapomenete na všechny trable. Ale střežit vás dvacet čtyři hodin denně nedokážou, a vy si v pátek sami naběhnete do ostřejšího konfliktu, patrně se sousedy, nebo s příbuznými. Náladu si spravíte během víkendu, dokonce nelze vyloučit výhru!

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Svými bláznivými nápady občas vyloudíte zkraje týdne úsměv na tváři i nadřízeným. Jeden z nich se ujme ve dnech okolo středy, a vůbec nelze vyloučit, že si nějakým zajímavým zlepšovákem zlepšíte svou pracovní pozici. Brzdit začnete během víkendu. Někdo vám totiž pořádně netaktně připomene něco z minulosti, vy se uzavřete do své ulity a budete v neděli přemýšlet, jak se za to dotyčnému pomstít.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

V tomto týdnu si budete muset podat ruku s člověkem, který vás sice irituje, ale v duchu si řeknete, že nemá smysl v sobě pořád přikrmovat nepřátelství. Uprostřed týdne si dokonce začnete tykat s člověkem, který má velký vliv na vaši kariéru, nelze vyloučit, že se spřátelíte se svým šéfem. Když se během víkendu sejdete s přáteli, raději nepijte alkohol. Oni totiž budou mít v plánu podniknout něco riskantního. Až když už budete hodně vysoko nad zemí vám dojde, že letíte v balónu.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Lidem, kteří vás dobře znají, v tomto týdnu svou horlivostí a bojovností vyrazíte dech. Prostě vás nebudou poznávat, protože se budete projevovat energičtěji, a dokonce velmi často použijete i ostřejší slovník. Jenže když si začnete hrát i na Všeználky, najednou zjistíte, že si vás i rodina drží mírně od těla, protože mluvit s vámi i o počasí bude hodně náročné. Pokud nechcete víkend trávit sami, uberte, a pořád druhé ve dnech okolo pátku nepoučujte!

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Dny až do středy se snažte trávit se svou drahou polovičkou. Zejména pokud s intimním protějškem žijete na psí knížku, dostanete nejednu příležitost diskutovat o budoucnosti a legalizaci vztahu. Máte-li nemovitost či auto, dny okolo pátku jsou ideální k návštěvě pojišťovny, sjednání výhodnější smlouvy. Ve dnech víkendu mějte připravené cestovní doklady. Nelze totiž vyloučit, že si zajedete do ciziny, možná na nákup, možná si užít posledního sněhu.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Vztek se vám může vymknout kontrole v první polovině týdne, tak se snažte vyhýbat konfliktním lidem. Brnkat na nervy vám budou hlavně všichni v zaměstnání. Na stranu druhou napjatá atmosféra prospěje těm, kteří nejsou dlouhodoběji v zaměstnání spokojeni. Jeden velmi ostrý konflikt vás přiměje poohlédnout se po jiné práci. Nelze vyloučit, že ke konci týdne budete sepisovat výpověď, a v kapse už budete mít novou pracovní smlouvu.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

V následných sedmi dnech budete patřit mezi jedince, kteří se ničím nenechají rozhodit. A to i přesto, že soptících lidiček bude v tomto týdnu okolo vás hodně. Vždycky vás intuice nasměruje do míst, kde bude zábava, což prospěje nezadaným. Novoluní ve vašem sektoru mileneckých vztahů totiž naznačuje zamilování, jako vystřižené z romantického filmu. Pouze ve dnech okolo pátku se snažte vyhýbat pokašlávajícím lidem, jinak část víkendu proležíte s katarem průdušek.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Bude od vás velmi chytrý tak, když se v první polovině týdne budete věnovat rodině na plný úvazek. Dokonce nelze vyloučit, že stihnete vymalovat byt, nebo udělat úpravy interiéru. V druhé polovině týdne vás popadnou toulouvé botky. Vyrazíte si do divadla, na koncert, máte-li děti, splníte jim přání, a jedno celé odpoledne strávíte v zábavném parku. Díky tomu vás rodina nezahrne výčitkami, když neděli strávíte pracovně, v zaměstnání.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V první polovině týdne vás možná bude od stálého mluvení bolet v krku. Navíc budete pořád v pohybu, tak si dávejte pozor zejména ve dnech okolo středy. Budete uspěchaní, nepozorní, ať někde neškobrtnete! V druhé polovině týdne vás sice upovídaná nálada neopustí, ale víc než cizím lidem se začnete věnovat rodině, zejména rodičům, prarodičům. Možná někdo z nich bude mít významné výročí, a vy vše zorganizujete tak šikovně, že se na oslavě sejdou i vzdálení příbuzní.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Mírně zmatení a dezorientovaní budete zkraje týdne. Ono vám to ale zas tak moc vadit nebude, dokonce se budete bavit vlastní roztržitostí a zapomnětlivostí. Obrat nastane uprostřed týdne. To naopak bouchnete na první škrtnutí, a vztek budete velmi problematicky ovládat až do pátku. To také bude důvodem, proč víkend strávíte převážně u televize, s knihou v ruce, protože budete potřebovat po rušných dnech klid.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Přijďte k nám do výživové poradny! 
Týdenní horoskop: 21.3. - 27.3.2011 
Týdenní horoskop: 23.8. - 29.8.2010 
Týdenní horoskop: 27.6. - 3.7.2011 
Výsledky únorové soutěže 2012 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny