Články

 

01.04.2012 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 2.4. - 8.4.2012

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 14. týden od 2.4. do 8.4. 2012

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje energickým znamením Berana. Do pohodového Býky vstoupí 19.4.

 

Retrográdní

Merkur

je v Rybách. Přímý směr nabere ve středu 4.4.2012. Do znamení Berana vstoupí 16.4. a setrvá zde až do 9.5.

 

Venuše

opustí v úterý 3.4. znamení Býka, a vstoupí do Blíženců, kde setrvá do 7.8.2012

 

Retrográdní

Mars

je v Panně, a setrvá zde do 3.7.2012....! Přímý směr nabere 14.4.

 

Jupiter

je v Býku.

 

Retrográdní

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 18.10.

Přímý směr nabere 25.6.2012.

 

Uran

je v bojovném znamení Berana.

 

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny... Měsíc dorůstá. V pátek 6.4.2012 přesně v 21.19 hodin nastane Úplněk ve Vahách.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Ať se bude jednat o sousedy, příbuzné nebo přátele, nenechte se zatahovat do jejich problémů. Nakonec byste z toho vyšly jako černá ovce, protože se jim vaše rady líbit nebudou. Protože ke konci týdne proběhne Úplněk, měly byste již od čtvrtka razantně zvýšit příjem tekutin, otužovat tělo sprchováním studenou vodou, a hlavně se nenechat vytáčet maličkostmi.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Bujaré večírky budete v tomto týdnu ignorovat, už i proto, že se začne razantně zvyšovat vaše potřeba spánku, takže vyhledávat budete klid. V druhé polovině týdne se pro vás stanou hlavním tématem peníze. Možná se vám porouchá dražší spotřebič, nebo ztratíte peněženku, v každém případě se snažte mít doma železnou rezervu, ať Velikonoce nemusíte trávit mezi čtyřmi stěnami!

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

V úterý vstoupí Venuše do vašeho znamení, což vypadá na první pohled optimisticky. Začnete dbát daleko víc o svůj vzhled, patrně se rozběhnete po obchodech a inovujete šatník, ženy změní účes, styl líčení. Vrásky na čele vám ale začne dělat napětí na domácí půdě, které se bude stále zvyšovat, a během víkendu to u vás doma patrně bouchne. Pohádat se můžete s rodiči, s intimním protějškem. Důvodem může být pomluva, druhou možností je vaše nevěra v minulých týdnech, o které se vaši nejbližší dozvědí od anonyma. Jste výřečné znamení, tak se z toho nějak vymluvíte, ale rodina vám nebude věřit ani slovo.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Hned v první polovině týdne vás mohou přátelé nebo rodina překvapit dárkem. Dokonce něco neobvyklého můžete dostat od někoho v práci. Pokud jste nezadaní, usedněte k internetu, protože během diskuse se můžete seznámit se zajímavou osobkou, a již na dálku to mezi vámi začne příjemně jiskřit. V druhé polovině týdne nevěřte všemu, co se k vám donese. Nepodléhejte řečem jedna paní povídala, jinak zničíte jedno letité přátelství!

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Velmi snadno v tomto týdnu budete vstřebávat nové informace. To zvýší i vaši profesní prestiž, ale pouze v případě, že se uprostřed týdne nezaseknete, a přizpůsobíte se nečekané okolnosti. Pokud nechcete přijít o přátele, držte se od nich dál až do konce týdne. Obětavě někomu půjčíte peníze, které nevrátí ve smluvený termín, a vy začnete řádit jako praví Lvi, ani se nezeptáte na důvod. To že jste zbytečně na někoho křičeli se dozvíte až následně, ale slova, která dotyčnému řeknete, už vzít zpět nepůjde.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

V případě jakýchkoliv právních sporů můžete v první polovině týdne udělat významný krok dopředu, ale pouze v případě, že budete ochotni přistoupit na dohodu. Udělejte to, protože když spor začnete prodlužovat, zaplatíte advokátovi víc než následně vysoudíte! V druhé polovině týdne si naordinujte cestování. Horoskop totiž ukazuje na partnerské neshody, a to díky žárlivosti, která trošku nabourá vzájemnou důvěru. Pokud se ale něčím zabavíte a budete trávit čas mezi cizími lidmi, ani vás nenapadne se pohádat.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Hned zkraje týdne si nakupte kufry a vše potřebné k cestování. Venuše se totiž přesouvá do Blíženců, a vás popadnou toulavé botky! Takže je jasné, že Velikonoce patrně budete trávit mimo domov. Jediným problémem může být v tomto týdnu pro vaše znamení oslabená imunita, která o sobě dá vědět během víkendu. Tak jezte vitamín C, pijte pravidelně zelený čaj, aby mělo tělo možnost provést dostatečnou detoxikaci, a snad vás díky tomu na Velikonoční pondělí nepotrápí viróza.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Udělejte doma hned zkraje týdne pořádný jarní úklid, protože ke konci týdne na to nebudete mít čas ani náladu. Popadne vás totiž žárlivost, a to tak intenzivně, že o svých pochbnostech dokonce budete mluvit i ze spaní! Ale ono to bude spíše tak, že vám stoupne sexuální apetit a vaše drahá polovička bude naladěná na jinou notu. Tak neblbněte, ať si naprosto zbytečnou podezřívavostí nepokazíte Velikonoce!

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

O zajímavé nápady nebudete mít nouzi hned počátkem týdne, a pokud je vaše pracovní profese tvůrčí nebo se živíte nějakou formou umění, ocitnete se na pomyslném výslunní! Uprostřed týdne se uklidní mírně hádavá atmosféra u vás doma, v rodině. Když si v pátek ani v sobotu nenecháte od přátel mluvit do svého intimního partnerství, budete si ve dnech víkendu spokojeností oprávněně vrnět.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Až do středy se snažte trávit každou volnou chvilku s rodinou. Pokud jste v minulosti na domácí půdě řešili spory, mluvte o nich, to je totiž cesta, jak se ve stejném labyrintu konfliktů neocitnou v budoucích týdnech. Také vám prospěje posedět si s rodiči, a naslouchat jim. Budou se potřebovat vymluvit, a tak se dozvíte spoustu novinek a svých kořenech, ale i ze života příbuzných. Pokud budete během víkendu cestovat, dbejte daleko víc o hygienu a nejezte nic, co vám již na první pohled nebude sympatické.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Docela snadno se vám podaří počátkem týdne usmířit s příbuznými. Uspořádáte piknik, nebo menší oslavu příchodu jara na zahradě a pozvete je. Dalším pozitivem bude platba, na kterou čekáte možná již dva týdny, takže se přestanete obávat toho, jak finančně zvládnete velikonoční svátky. Pokud jste nezadaní, patrně víkend trávit sami nebudete, protože Venuše, která vstoupí do Blíženců vám začne vytvářet příležitosti k seznámení, a vypadá to, že dokonce budete vybírat mezi vícero potencionálmi partnery potažmo partnerkami.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Hned zkraje týdne budete mít pořádný fofr. Dohánět totiž začnete všechny resty a je možné, že například s daňovým přiznáním přiběhnete na úřad za pět minut dvanáct, několik minut před koncem pracovní doby. Pokud podnikáte, rozšíříte si okruh klientů, anebo pro zefektivnění práce si koupíte dopravní prostředek, což může být kole stejně jako auto. Užitečné bude trávit víkend bez příbuzných. Jinak vyvoláte generační konflikt. Raději zajděte za přáteli, ale rodinným oslavám se vyhněte!


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Nové stránky Food-Life.cz jsou v přípravě 
Týdenní horoskop: 14.11. - 20.11.2011 
Týdenní horoskop: 4.10. - 10.10.2010 
Týdenní horoskop: 7.6. - 13.6.2010 
Veletrh Harmonie přinese inspiraci každému 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny