Články

 

28.11.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 29.11 - 5.12.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 48. týden od 29.11. do 5.12. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

vstoupí v pondělí 22.11. v 11:27hod do znamení Střelce, kde setrvá do 22.12., kdy v 0:52hod vstoupí do znamení Kozoroha.

 

Merkur

je ve znamení Střelce. 1.12. vstoupí do znamení Kozoroha. Díky retrográdnímu pohybu se ale do znamení Střelce opět vrátí 18.12.

 

Venuše

prochází znamením Vah, kde setrvá do 30.11.

 

Mars

prochází znamením Střelce. 8.12. vstoupí do znamení Kozoroha.

 

Jupiter

putuje znamením Ryb, kde setrvá až do 22.1.2011, kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana.Naro zení okolo 15.3. mohou nenápadně přibírat na váze, proto vám prospěje lehčí - dietnější jídelníček !

 

Saturn

zkouší trpělivost a odolnost zrozenců narozených ve znamení Vah, potažmo narozených okolo 8.10.

 

Uran

až do 6.12.2010. bude mít retrográdní směr. Prochází mystickým znamením Ryb, kde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností v 2:29hod opustí snivé Ryby, a začne procházet znamením Berana, kde setrvá až 6.3.2019 !!!

Nejistotu díky naprosto nečekaným životním změnám mohou zažívat narození okolo 17.3.

 

Neptun

putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Do nového týdne se probudíme s ubývající Lunou. V neděli, 5.12. v 18:36hod nastane NOVoluní ve Střelci.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Konstelace tohoto týdne ve vás probudí zájem o vše tajemné, záhadné, mnozí budete mírně připomínat sběratele informací. Bohužel na domácnost potažmo rodinu vám zbude minimálně času, a to si váš intimní protějšek líbit nenechá, ale je fakt že slovně budete k nepřekonání a ze všeho se vymluvíte a slíbíte i nemožné !

Velmi užitečný dárek si k nedělnímu Mikuláši nadělí zejména ti z vás, kteří mají vážný zájem o studia na vysoké škola nebo se zajímáte povšechně o nějaké další studium. Podvečerní NOVoluní ve Střelci je totiž ideální pro plánování a sjednávání schůzek a návštěv škol, zjišťování podrobností podmínek studia, datumů zkoušek, pohovorů.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Mnozí se tento týden konečně zbavíte nějakého závazku. Může jít o splacení finančního dluhu, ale také můžete ukončit vztah, který měl pouze sexuální podtext anebo se jednalo o nevěru.

Mikulášské nedělní NOVoluní ve Střelci ve vás vyvolá velkou iniciativu okolo financí. Někteří dokonce začnete vyhledávat i mírně rizikovější finanční zdroje, např. k založení firmy. Ale ti umírněnější Býci si začnou uvědomovat, že je nejvyšší čas začít vyjednávat se zaměstnavatelem o zvýšení platu, odměny za práci. Mnozí si konečně ujasníte termín, ve kterém příští týden požádáte banku o hypotéku. Ale může se jednat i např. o podání žádosti o stipendium, ve hře mohou být i alimenty. Prostě těch možností je mnoho. Dokonce se může jednat o reklamaci platby pojišťovny, se kterou jste nebyli spokojeni.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Ve dnech tohoto týdne pochopíte, že mezí vámi a intimním protějšek je opravdu pevná vazba. Budete mít snahu vyhnout se jakékoliv konfrontaci, jen aby jste nikterak neporušili pohodovou ba nadpozemskou atmosféru, která mezi vámi zavládne. Pokud žijete v partnerském vztahu "na divoko", nedělní Mikulášské NOVoluní ve Střelci vám dodá kuráž, a vy se rozhodnete vztah legalizovat. Pokud ale v poslední době tápete a nejste si jisti svým výběrem partnera, nastane situace, kdy si sami sobě položíte otázku, zda má smysl ve vztahu nadále setrvávat. Nemusí se ale jednat pouze o intimní partnerství. Ve hře může být i váš obchodní partner. Nebudete se vyhýbat vážnějším rozhovorům, neb intuitivně vycítíte, že můžete pro své vztahy povšechně hodně udělat..

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

V tomto týdnu budete mít opakovaně tendenci nemluvit pravdu nebo zatajovat některé skutečnosti. Pokud např. něco budete chtít od své drahé polovičky, použijete ku tomu finty, kličky, úskoky, a váš protějšek ani nebude tušit, že jste ho či ji oblafli ! Ve dnech víkendu se vám díky nedělnímu NOVoluní ve Střelci budou myšlenky stáčet k práci, zaměstnání. Skvělý může být tento NOV pro Raky, kteří nemají zaměstnání, protože v následných cca 3 dnech s nějvětší pravděpodobností nastane změna. Ale ani podnikatelé nepřijdou zkrátka neb obchody, které se poslední dobou vlekly, dostanou rychlý spád. Někteří Raci v neděli zjistí, že se nevejdou do nějakého oblečení, a tak podumáte nad tím, zda by nebylo rozumné začít chodit cvičit a změnit stravovací návyky.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Pokud v tomtot týdnu, zejména okolo čtvrtka navážete vztah, Neptun se postará o to, že svoji novou lásku budete vnímat jako éterickou bytost, a na to pozor, neb díky tomu můžete přehlížet chyby, které by vám později mohly vadit ! Nabídku pracovat na novém, lze předjímat zejména uměleckém projektu, přinese mnohým Lvům Mikulášský nedělní NOVoluní ve Střelci. Máli vaše profese něco společného s řemeslem, samostatnou tvorbou, můžete dostat nabídku svoje výrobky prezentovat na zahraničním trhu ! Povšechně se během víkendu budete cítit naprosto skvěle a náladu vám v neděli ještě zlepší intimní protějšek zajímavou nadílkou k Mikuláši. A vsadila bych botky, že si na 99% opět vyznáte lásku !

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

K neobvyklému chování vás v tomto týdnu bude svádět Neptun s Martem. Můžete začít porušovat pravidla, dle kterých se povšechně řídíte. Chovat se začnete uvolněně, nebudete lpět na dogmatech, které jste si např. zavedli doma, spíše dáte přednost romantice, snění, a lze předjímat, že mnozí s intimním protějškem navštívíte nějakou výstavu, koncert. Mikuláš a nedělní NOVoluní ve Střelci vám připomenou, jak je pro vás důležitý domov, rodina, a hlavně harmonické a útulné prostředí kde žijete. Povšechně se budete snažit mít všechny blízké u společného stolu a povídat si. Mnozí z vás ale dlouho sedět nečinně nevydržíte, a pustíte se v bytě do drobných úprav. Některé Panny či Panáčkové si domluví schůzku s realitním makléřem neb nové bydlení pro rodinu by mohlo být "malým" překvapením pro celou rodinu k Vánocům.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Štěstí budete mít v tomto týdnu ve všem, co vyžaduje důvtip, nápaditost. Bdít nad vámi budou jako strážní andělé Mars s Neptunem, proto budete mít pocit, že jste s intimním protějškem duchovně propojeni. Jste-li nezadaní, budete mít dostatek rozhodnosti, šarmantní komunikaci, a tak vztah můžete navázat přímo na ulici před svým domem, nebo díky svému koníčku. Nedá se ani vyloučit, že to budou sousedé či nejbližší příbuzní, kdo vám představí osůbku, se kterou okamžitě pocítíte nějaké zvláštní, nadsmyslové propojení. Krátší výlety během víkendu vám prospějí. Nemusíte cestovat daleko, ale v každém případě zažijete spoustu legrace, o nějakém nečekaném dobrodružství nemluvě. Krásně si tím provětráte myšlenky, což prospěje zejména těm, kteří se živí psaním, komunikací. Bude vám to totiž skvěle myslet a dovedete se soustředit na nový projekt, kterým vás překvapí nedělní NOVoluní ve Střelci.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Nevěrným Štírům a Štírkám přihraje v tomto týdnu nějaká situace možnost ukončit mimomanželský poměr potažmo nevěru. Dokonce ti z vás, kteří se na intmního partnera fixovali pouze kvůli skvělému sexu, ale jinak vztah neměl perspektivu, budete mít konečně odvahu i sílu partnerství ukončit. Najít způsoby, jak vydělat víc peněz, vám pomůže nedělní NOVoluní ve Střelci. Může to znamenat profesní vzestup, zvýšení platu nebo jednání o novém zaměstnání. Dokonce i Štíři, kteří byli nerozhodní a báli se udělat změnu či nějaký zásadnější krok, budou nejen ve dnech víkendu, ale i následné dva týdny plni odhodlání! A to je dobře, protože je před vámi období větších výdajů a každá koruna navíc se vám bude hodit !

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Jako milenci budete v tomto týdnu nepřekonatelní ! A to nejen v sexu, neb svoji drahou polovičku budete hladit nejen fyzicky, ale i slovíčky ! Narozeni okolo 17.12. prožijí okolo čtvrtka něco tajemného, záhadného, a možná vás to motivu ku studiu nějakého odvětví ezoteriky. Víkend prožiejte naprosto skvěle ! Nejenže v neděli bude nadělovat Mikuláš, ale ve vašem znamení nastane v 18:36hod NOVoluní, což je okamžik, který přeje startu něčeho nového ! Slavíte-li v tento den a +-2dny narozeniny, máte před sebou 365 dni, které vám dají příležitost začít v mnohém nanovo. Dají se předjímat nejen začátky, ale i konce, některé aktivity totiž ze života vypustíte a nové započnete, pro mnohé to bude start úplně jiné, zralejší životní etapy. Gratuluji !

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Co se týče soucitu, nebudete mít v tomto týdnu okolo sebe konkurenci, počínaje půjčováním peněz a konče vstřícností vůči kolegům. To si ohlídejte neb vaší dobrotivosti může někdo i zneužít ! Pokud vás intimní protějšek upozorní, že pro ostatní fungujete jako soukromá charita, nic nekomentujte, neb to bude pravda ! Nedělní NOVoluní ve Střelci vám propůjčí schopnost rozpoznat, které okolnosti či aktivity vás v předchozím období brzdily. Je to tedy skvělá šance udělat úklid ve svém životě i dušičce, a negativního se zbavit. Nejen v neděli, ale i v následných 14-ti dnech dostáváte skvělou šanci změnit svoje zvyky/zlozvyky.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Mnohým z vás se v tomto týdnu přihodí něco, co racionálně nepůjde vysvětlit, a bude to silně zavánět mystikou. Týká se to zejména narozených okolo 13.2. V tomto týdnu se také projeví vaše vrozená humanita, neb když dostanete příležitost přispět na charitu, nezaváháte a velmi bohatě obdarujete sociálně slabší. Touha setkat se s příteli vás popadne během víkendu. Nedělní Mikulášské NOVoluní ve Střelci vám může dokonce připomenout i třebas formou snů některé zapomenuté společenské kontakty. Pokud máte něco společného s politikou, i v této oblasti zaznamenáte zvýšený ""ruch". Dokonce můžete navázat kontakt se skupinkou lidí, se kterými propojíte svoje životní plány. O tom, jak důležitý je pro vás tento NOV vás přesvědčí další období, neb kontakty které okolo neděle či v následných 14-ti dnech navážete, budou stála nabývat na důležitosti.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Vaše velká tolerance a respektování slabostí ba i nešvarů intimního protějšku bude v tomto týdnu všudypřítomná. Nedopustíte, aby mezi vás pro maličkosti vstoupilo napětí. Dokonce se dostanete do situace, kdy někdo z kolegů či nadřízených bude mít nějaké poznámky, a vy dáte ostře najevo, že důvěřujete své drahé polovičce a okamžitě utnete rozhovor. Během víkendu si budete slastně lebedit ! Vaše kariéra a profesní pověst totiž díky nedělnímu NOVoluní ve Střelci zaznamená ""booom"! Nejen v neděli, ale i v následných 14-ti dnech mnozí zažijete doslova skok nahoru, neb se dá předjímat nejen úspěch, ale i další profesní příležitosti ! Mnohé dokonce může nedělní Mikulášské NOVoluní a následné dva týdny katapultovat virtuelně na pomyslný vrchol těch nejlepších z vaší profese. Tak milé Rybičky nezpichněte, a raději si občas připomeňte přísloví...pýcha (obvykle!) předchází pád !

 


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 19.7. - 25.7.2010 
Týdenní horoskop: 7.11. - 13.11. 2011 
Týdenní horoskopy: 19.4. - 25.4.2010 
Veletrh BIOSTYL, ESOTERIKA A ECOWORLD již pár dní 
Výsledky květnové soutěže 2012 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny