Články

 

06.02.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 7.2. - 13.2.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 3. týden od 7.2. do 13.2. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

je ve Vodnáři, kde setrvá do 19.2., kdy v 1:40hod vstoupí do znamení Ryb.

 

Merkur

je ve Vodnáři kde setrvá do 21.2.2011 kdy v 21:50hod vstoupí do mystického znamení Ryb

 

Venuše

je ve znamení Kozoroha kterým bude procházet do 2.3.2011, kdy v 3:41hod vpluje do znamení Ryb.

 

Mars

je ve Vodnáři, kde setrvá do 23.2.

 

Jupiter

putuje znamením Berana.

 

Saturn

je retrográdní ve Vahách, a tento týdne prověří trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici potažmo zdraví narozených okolo 9.10.

 

Uran

prochází mystickým znamením Ryb, kde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností v 2:29hod opustí intuitivní Ryby,

a začne procházet energickým znamením Berana, kde setrvá až do 6.3.2019 !!!

 

Neptun

putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

V tomto týdnu Luna přibývá. V pátek 11.2. v 8:19hod nastane první Lunární čtvrť v Býku.


Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

V první polovině týdne si moc neodpočinete. Pracovně budete natolik vytížení, že nebudete mít ani čas posedět s kolegy u kávy, ale vlastně to bude dobře. Sice budete v letu, ale humor vás neopustí, a svým vtipkováním byste mohly rozčilit některou kolegyni. Ke konci týdne si uděláte pořádek ve svých financích. Mnozí zjistíte, že jste opomněli uhradit některé platby, faktury. Prospěje vám si pečlivě zkontrolovat bankovní účet. Můžete narazit na nějaké nesrovnalosti.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Mnozí si v první polovině týdne řeknete, že snad máte chronickou únavu. Myslet vám to bude skvěle, ale stejně tak skvěle budete zapomínat, a zpomalovat vás bude pocit ospalosti. Doporučuji vám, zejména ženám, začít odpočívat, zvyšovat si imunitu. Od středy až do soboty se snažte nepít příliš studené, ledové nápoje, chraňte si krk, hrozí vám chřipka! V závěru týdne budete potřebovat cítit okolo sebe lásku. Obnoví se vám nejen chuť na sex, ale probudí se i vaše chutové buňky. Obyčejné jídlo váš mlsný jazýček neuspokojí. Abyste netrávili celý víkend v kuchyni, zajděte alespoň v pátek a v sobotu do restaurace.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

V první polovině týdne mnozí začnete věřit na zázraky ! Pokud se vám totiž v něčem nezadaří, okamžitě se objeví řešení, a tak si začnete říkat, že nad vámi někdo "nahoře" drží ochranu. Pokud jste nedávno neuspěli u zkoušek, konkurzu či pohovoru, etc., dostanete ještě jednu šanci! V závěru týdne se snažte vyhýbat cestování. Pokud se rozhodnete trávit volné dny relaxací, odpočinkem, bude to velmi rozumná volba!

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Pokud vám někdo něco dluží, v první polovině týdne dluh vyrovná, nebo vám vrátí zapůjčenou věc. Dařit se vám bude při jednání v bance, na finančním úřadu, v pojišťovně, etc. V druhé polovině týdne vás jistá osůbka psychicky rozhodí svými názory. Jakmile někdo začne hovořit o "životě po životě", reinkarnaci, okamžitě se seberte a odejděte. protože z tohoto tématu můžete mít stres ještě příští týden!

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

V první polovině týdne se snažte nerozčilovat. Lidé totiž budou mít snahu vás poučovat. Vy jim budete vnucovat své názory ale tak neomaleně, že si o to vlastně sami řeknete. Svým způsobem vám to ale prospěje, rozhodnete se totiž něco studovat. Štěstěna nad vámi bude držet ochranu v případě soudních sporů, ve všem, co bude mít vztah s cizinou, cestováním. V závěru týdne moc nepočítejte s tím, že dny volna budete trávit dle svého uvážení. Zaměstnavatel vás totiž vyzve, abyste pracovali ve dnech víkendu.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

V první polovině vás velmi příjemně překvapí kolegyně v zaměstnání. Svěříte se jim s menšími zdravotními problémy, a ony vás zahrnou péčí, dokonce udělají nějakou práci za vás. Pokud vedete nějaký právní spor, náladu vám v druhé polovině týdne pokazí informace, že začínáte prohrávat. Ve dnech víkendu se s nikým nebavte o politice, neškodná diskuse by se vyhrotila v ostrou hádku.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

V první polovině týdne využijí nejen kolegové, ale i nadřízení vaší šikovnosti. Nevylučuji, že ostatním budete vysvětlovat, jak pracovat s novou, moderní pracovní pomůckou, či s novým počítačovým programem.

V závěru týdne buďte rozumní. Pokud se vám totiž něco zalíbí a nebudete mít patřičný obnos, klidně zariskujete, a peníze si půjčíte. Pokud se ale ke konci tohoto týdne zadlužíte, v následném období budete mít problémy se splátkami.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

V první polovině týdne vám prospěje umírněnost. Velice snadno přeceníte svoje síly, vědomosti i schopnosti. Vaše nápady budou povšechně nadčasové, ale nerealizovatelné. V druhé polovině týdne svojí neochotou přistoupit na kompromis vyvoláte v rodině dusnou atmosféru. Dokonce svojí tvrdohlavostí můžete nastartovat partnerskou, manželskou krizi. Jste-li podnikatelé, vyhněte se obchodním schůzkám. Díky svým přemrštěným nárokům můžete sami sebe připravit o skvělý obchod.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Nezadaní dostanou v první polovině týdne příležitost k seznámení, a navázání velmi romantického vztahu. Zadaní budou o svých citech mluvit otevřeně, a nějakým velmi originálním dárkem překvapíte svoji drahou polovičku. V druhé polovině týdne vám prospěje nehasit, co vás nepálí. Hlavně se nevměšujte do hádek kolegů. Rozčilování a stres může oslabit vaši imunitu, problémy byste mohli mít i s trávením. Vůbec nepijte studené nápoje, protože vás obratem začne pobolívat v krku.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Pokud nejste spokojeni se svým platem, řekněte to v první polovině týdne otevřeně nadřízeným. Díky tomu, že povětšinou mlčíte, vedení může mít mylný dojem, že jste spokojeni. Nebojácnost se vám v tomto týdnu skutečně finančně vyplatí, protože argumentovat budete tak skvěle, že se nezmůžou na slůvko odporu! Pokud jste nezadaní, dostanete v druhé polovině týdne příležitost k seznámení. Chybou ale bude to, že mnozí opakovaně při rozhovorech sklouznete k penězům a netaktními dotazy, kolik dotyčný či dotyčná vydělávají si vše pokazíte. Máte-li děti, během víkendu s nimi povedete menší boj o výši jejich kapesného!

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Pokud slavíte narozeniny počátkem týdne, v následných 365 dnech si budete muset pohlídat sklon povídat si s lidmi od večera do rána. Když si budete klábosit s příbuznými či sousedy u kafíčka, tam vám nebezpečí nehrozí, ale jakmile se zapovídáte po telefonu, hlídejte si čas, aby vás následný účet za telefon nepřesahoval mnohonásobně váš měsíční příjem. Pokud slavíte narozeniny okolo pátku, v následném roce budete často zaneprázdněni. Pocítíte velkou touhu odstartovat něco nového. Klíčem k úspěchu pro vás bude svoje kroky a změny pečlivě plánovat, jinak sami sebe přivedete do slepé uličky!


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V první polovině týdne se Vás někdo pokusí ošidit, okrást, ale vy se nedáte! Hodně nahlas a velmi originálním slovníkem dáte najevo, že s dotyčným končíte, protože jeho chování překročilo únosnou míru. Díky morální podpoře přátel si s tím už dál nebudete lámat hlavu. V druhé polovině týdne vám prospěje nezabývat se drby, fámami, informacemi z druhé ruky. Je možné, že na svoji osobu zaslechnete prapodivné pomluvy. Nedokazujte nikomu, že nejste lakomci, za nikoho neplaťte jeho útratu, nic nikomu nedávejte! To by mohlo dělat dojem, že si lidi okolo sebe kupujete!


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 10.12. - 16.12.2012 
Týdenní horoskop: 3.12. - 9.12.2012 
Ukázkový jídelníček Biolajfáků 
Výsledky dubnové soutěže 2010 
Výsledky říjnové soutěže 2011 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny