Články

 

27.05.2012 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 28.5. - 3.6.2012

 

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 22. týden od 28.5. do 3.6. 2012

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje znamením Blíženců, kde setrvá do 21.6.

 

Merkur

je v Blížencích. Do znamení Raka vstoupí 7.6.

 

Retrográdní

Venuše

je v Blížencích, kde setrvá do 7.8.2012. Couvat bude mít až do soboty 27.6., poté bude opět stacionární a přímý směr nabere 30.6.

 

Mars

je v Panně, a setrvá zde do 3.7.2012

 

Jupiter

je v Býku. 11.6.2012 vstoupí do Blíženců, kde setrvá do 26.6.2013.

 

Retrográdní

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 16.10.

Přímý směr nabere 25.6.2012.

 

Uran

je v bojovném znamení Berana.

 

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Retrográdní

Pluto

je ve znamení Kozoroha. Přímý směr nabere 18.9.2012.

 

Fáze Luny...

V pondělí 28.5.2012 přesně v 21.17 hodin nastane první Lunární čtvrť v Panně. Potom bude měsíc dorůstat, a 4.6.2012 v 12.12 hodin nastane Úplněk, jehož součástí bude částečné zatmění Luny ve Střelci.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Nápadů budete mít v tomto týdnu tolik, že se vám vyplatí někam si je zapisovat, budou se vám hodit v dalších týdnech. V rozhovorech byste si měly dávat v první polovině týdne pozor na kritiku, protože lidi, ke kterým ji namíříte, mohou na vaše negativní komentáře reagovat i agresivně. Konec týdne bude velkolepý, protože si začnete užívat přírody, jarního sluníčka, a seznámíte se se spoustou nových lidí.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Snažte se v první polovině týdne najít si pravidelně chvilku, ve které si dopřejete klid, odpočinek, relaxaci. Dokonce by vám prospělo zacvičit si jógu, nebo meditovat, a naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Povzbudíte tím svou intuici, nikdo vás díky tomu neobelže, neoklame, a navíc prospějete svému zdraví, tělesnému i duševními. V druhé polovině týdne se soustředíte na finance. Ujasníte si, kolik peněz můžete použít na trávení dovolené, a přitom vám zbylo ještě dost peněz na větší investici, třebas rekonstrukci bydlení.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Máte před sebou sedm dní, ve kterých budete aktivní, což je dobře, protože stihnete nemožné, ale má to svoje negativum. Budete ochotni i riskovat, nebo si umanete něco nereálného, a honit se budete úplně zbytečně. Navíc se na všechno okolo sebe budete dívat přes růžové brýle, takže přehlížet začnete problémy a když zjistíte, že jste se dostali do slepé uličky, může být už pozdě. Proto byste se v tomto týdnu měli držet zajetých kolejí. Start čehokoliv nového by bylo plýtvání energie, zůstali byste stát na mrtvém bodu.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Někdo z příbuzných vás v tomto týdnu podpoří, takže skoncujete s nepříjemným zlozvykem. Zvláštní bude, že vás začnou lákat hádanky, kvízy, ale i záhady. Možná se obklopíte knihami a budete se snažit proniknout do nějaké okultní vědy, zajímat se o záhadné události, neidentifikovatelná tělesa. Což vám aktivuje myšlení, a vy konečně přijdete na příčinu jisté nevysvětlitelné události, která se stala ve vaší rodině v minulosti. O středy nevěřte nikomu, jako včelky rozkvetlý strom k sobě budete přitahovat podvodníky a lidi s nečestnými úmysly.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Internet se vám stane prostředníkem v seznámení s velmi chytrou, originální osůbkou. Vám ale nepůjde o intimní sblížení, navážete pro vás velmi užitečné přátelství. Od středy si hlídejte peněženku, platební kartu, a nikomu nepůjčujte! Budete-li pozváni během víkendu na společenskou událost nebo grilování k přátelům, hlídejte si osobní věci, protože o něco můžete přijít, začnete podezřívat všechny okolo sebe a to negativně ovlivní vaše osobní, přátelské vztahy.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Od základů v tomto týdne změníte svoje návyky, životní styl. Všeho, co nějak zatěžuje váš organizmus a psychiku, se budete snažit zbavit, takže někteří přestanete kouřit, nebo začnete jíst pouze dietní potraviny, začnete chodit na pravidelné procházky. Pokud zaznamenáte problémy v osobním, intimním vztahu, řešení nechte až na víkendové dny. Bude se vám snadno komunikovat, a jednoduchou cestou vyřešíte veškeré třecí plochy, hlavně se nebudete rozčilovat ani zvyšovat hlas.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Počátek týdne je ideální ke smíření, nastolení harmonie v manželství, intimním vztahu. Veškeré konflikty budete chtít urovnat, protože vám dojde, že vaše drahá polovička vždy přiběhne, když potřebujete podpořit, dodat sebevědomí. Od čtvrtka se snažte dodržovat nepsaná pravidla i zákony, nebavte se s nikým o politice, jinak si poškodíte veřejnou pověst! Pozor si dávejte i při obchodování a diskusích na internetu.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Posilujte hned od počátku týdne svou imunitu, a i přesto, že se budete cítit v pohodě, zajděte si na preventivní lékařskou prohlídku. Až do pátku si na ulici držte odstup od cizích zvířat a nepodceňujte ani kousnutí hmyzem. V druhé polovině týdne se snažte držet rodiny, vyhýbejte se setkání s přáteli. Malá hádka by vygradovala v otevřený konflikt, navíc byste si vykoledovali veřejnou ostudu.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Myslete v tomto týdnu na to, že vztah není perpetuum mobile, a občas připravte své drahé polovičce nějaké překvapení. Použijte svou skvělou fantazii, vyrazte na výlet, uspořádejte večeři při svíčkách. Hlavně dávejte najevo své city. Ke konci týdne tím předejdete menší krizi. Do vašeho vztahu se začnou vměšovat dříve narození, rodiče, prarodiče, ale když budete vystupovat jako silná dvojka, jejich mentorování a šťouravost váš vztah neohrozí. Důvod, proč se do vás slovně obujou, bude prostý, zapomenete na něčí výročí.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

V první polovině týdne se vrhněte doma na úklid, a zbavte se všech, starých věcí a nefunkčních spotřebičů. Budete se divit, kolik volného prostoru tím na domácí půdě získáte. Od čtvrtka věnujte velkou pozornost tomu, co jíte, U všech potravin si kontrolujte datum spotřeby, velmi citlivé totiž budete mít trávení. Během víkendu se váš žaludek zklidní, naopak vy ožijete, a začnete plánovat letní dovolenou. Tentokrát se nespokojíte s málem a budete si prosazovat velmi neobvyklou, exotickou destinaci.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Nezadaní by měli počátkem týdne zbystřit. Dostanete příležitost navázat velmi zajímavý romantický vztah, ale pokud chcete, aby se nejednalo o jarní flirt, budete muset zapomenout na výlety s přáteli a noční flámování. Zadaní by v druhé polovině týdne neměli přehlížet názory a přání své drahé polovičky, zejména když se budou týkat peněz, investování. V opačném případě se začnete dohadovat i při milostných hrátkách, a partnerská krize na sebe nenechá dlouho čekat.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Vaše finanční situace vám v první polovině týdne dovolí konečně si splnit sen a koupíte si věc, po které dlouho toužíte. Bude se to patrně týkat nikoliv oblečení, ale praktické dekorace do bytu nebo na zahradu. Skvěle se budete cítit v úzkém kruhu rodiny. Od středy se snažte na domácí půdě upřednostňovat vřelost, takt a hlavně smysl pro kompromis. Tím zmírníte malé napětí, zejména pokud bydlíte pod jednou střechou se starší generací. Během víkendu se patrně nehnete z bytu, protože vás překvapí návštěva, a nedá se vyloučit malá rodinná oslava.


Hodnocení článku

Hodnotili 2 čtenáři průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 13.12 - 19.12.2010 
Týdenní horoskop: 22.10. - 28.10.2012 
Týdenní horoskop: 5.3. - 11.3.2012 
Týdenní horoskop: 8.4. - 14.4.2013 
Výsledky lednové soutěže 2013 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny