Články

 

23.01.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 24.1. - 30.1.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 4. týden od 24.1. do 30.1. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

je ve znamení znamení Vodnáře,

kde setrvá do 19.2., kdy v 1:40hod vstoupí do znamení Ryb.

 

Merkur

prochází znamením Kozoroha.

 

Venuše

prochází znamením Střelce.

 

Mars

je ve Vodnáři, kde setrvá do 23.2.

 

Jupiter

putuje znamením Berana.

 

Saturn

je ve Vahách, a tento týdne vyzkouší trpělivost, odolnost a fyzickou kondici potažmo zdraví narozených okolo 11.10.

 

Uran

prochází mystickým znamením Ryb, kde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností v 2:29hod opustí intuitivní Ryby,

a začne procházet energickým znamením Berana, kde setrvá až do 6.3.2019 !!! Nejistotu díky naprosto nečekaným náhlým životním změnám mohou zažívat narození okolo 19.3.

 

Neptun

putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

V tomto týdnu Luna ubývá. Ve středu 26.1. v 13:57hod nastane Třetí Lunární čtvrť ve Štíru.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Na velkou podezřívavost si dejte pozor uprostřed týdne. Můžete si namlouvat, že jste své drahé polovičce a rodině obětovali svoje životní sny. Samozřejmě to pravda nebude ! Měli byste si spíše ujasnit, zda vám něco nechybí v partnerství, zda se například až příliš nekontrolujete při sexu, protože na ohnivější reakce vaše drahá polovička pozitivně nereaguje. Pokud tomu tak je, snažte se na to zavést rozhovor a upřímně si popovídejte o vašem intimním životě.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Nespokojenost s vlastní vyzáží a se svým životem zapřičiní, že se v tomto týdnu začnete hádat sami se sebou. Konstelace vás začnou pobízet k otevřejšímu chování. Díky tomu doslova zboříte hranice předsudků, možná si i nakoupíte nějaké provokativní oblečení. Dokonce i na veřejnosti či mezi kolegy začnete mírně vyčuhovat, a to nejen oblečením, ale i chováním.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Prospěje vám, že vaše drahá polovička nenese žádnou vinu na tom, Za to, že vaše zaměstnání je v posledním období mírně zahalené mlhou, nejisté. Tak si výčitky a obviňovaní odpusťte, naopak dejte hlavy dohromady, a snažte se najít cestičku, jak to změnit ! Ženy by uprostřed týdne měly navštívit svého gynekologa. Prevtntivní prohlídka vám neuškodí !

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Držet se zpátky umíte skvěle, ale dávat najevo city, vášeň, vám dělá velmi často problém. Je jasné, že tím trpí vaše drahá polovička, ale i vaše zdraví ! Ani zadržovat vnitřní zlost vám nikterak neprospívá. V tomto týdnu dostáváte příležitost se tohoto nešvaru zbavit. Tím, že se začnete chovat spontánně, mile překvapíte intimního partnera, partnerku !

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Neseďte doma, zejména uprostřed týdne si naplánujte výlet, choďte na procházky. Jen tak se totiž vyhnete rodinné návštěvě, která vám vyrazí, mírně řečeno, dech. Příbuzní zkritizují vaši domácnost i vaši drahou polovičku. Pokud i přes mé varování taková situace nastane, nenechte se ničím rozhodit. Hlavně se snažte udržet v partnerství příjemnou atmosféru. Pokud se totiž necháte ovlvnit, přestanete si se svojí drahou polovičkou rozumět sexuálně, a vás napadne vztah ukončit.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Sami o sobě určitě víte, že kritizovat druhé umíte skvěle, ale o svých vlastních chybách, natož prohřešcích, nechcete nic slyšet. Prostě pravdu o sobě přijímat neumíte. V tomto týdne byste ale měli vyslechnout svoji drahou polovičku. Jen tak se totiž dozvíte, že byste o svých citech měli častěji hovořit, a nedávat přednost práci, před rodinou, domovem, intimním vztahem.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

V tomto týdnu se mírně vykoupete ve vlastních citech, emocích. Příčinou bude vaše velká touha, která se začne přetahovat s alibistickým strach, zda to s něžnostmi a doteky nepřeháníte. Zpytovat svědomí budou nejvíce ti, kteří porušili slib věrnosti. Nic se nemá přehánět. Bude stačit, když se začnete chovat normálně, a když vás popadnou pochybnosti, nebudete se na svoji drahou polovičku doslova lepit.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Luna ve středu v 3:17hod vstoupí do vašeho znamení, a odpoledne proběhne ve vašem znamení třetí Lunární čtvrť. Vyvolá ve vás vzpomínky na vše nedořešené či nedokončené, a mnozí díky tomu pocítí stres, strach. Škodit vám bude hlavně tendence opakovaně se vracet k nepříjemným událostem, které se staly před mnoha týdny. Díky tomu nebudete cítit v partnerství, manželství, bezpečí. Rada je snadná !

V duchu si připomeňte i ty hezké chvilky ! Nic totiž není jenom černé nebo bílé !

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Ve středu odpoledne proběhne třetí Lunární čtvrť ve smyslném znamení Štíra. Budete mírně zamlklí, ale k mluvení vás přinutí nějaké rýpnutí souseda, či klepy, které vám začne vyprávět někdo ze sourozenců. Budou-li se pomluvy týkat vaší drahé polovičky, předvedete, že jste opravdoví Střelci ! Slovem jako šípem dotyčného zasáhnete do jeho soukromé bolístky, otočíte se, a odejdete středem. Od párku do neděle nikomu nic neslibujte ! Luna bude ve vašem znamení, a díky radovánkám si na nějaké slíbené povinnosti ani nevzpomenete !

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Konstelace se budou snažit vyvolávat ve vaší dušičce pochybnosti. Upozorní vás, že "nic netrvá věčně". Máte dvě možnosti ! Buďto se budete dál chovat křečovitě, anebo se začnete snažit, a vymyslíte něco neobvyklého, zvláštního, aby se intimní protějšek nenudil. V tomto týdnu se vám skutečně vyplatí trošku začít brzdit svoji vrozenou tendenci vydělávat a honit se za kariérou, a trávit více času po boku intimního protějšku !

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Pokud slavíte narozeniny uprostřed týdne, máte před sebou rok, ve kterém budete citově silně provázání s vaší drahou polovičkou, a to tak, že si občas i zažárlíte. Mnozí poprvé v životě zažijete, co je to cítit v partnerství nejistotu. Loajalita a blízkost intimního protějšku pro vás v následném roce budou mít větší cenu, než nic neříkající úsměvy. Dokonce začnete dáte přednost partnerství před prátely, i před svojí svojí kariérou.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Slunce ve vašem domě podvědomí ve vás bude vyvolávat tendenci držet se zpátky, dál od lidí. Horší bude to, že začnete potlačovat city.

Na to pozor, protože pokud je např. váš vztah mladý, vaše drahá polovička to může vnímat jako nezájem ! Navíc můžete mít tendenci nezvedat telefony přátelům. Tím ničemu nbepomůžete, naopak sami sobě uškodíte, neb vám díky tomu uteče nějaká novinka, důležitá informace.


Hodnocení článku

Hodnotil 1 čtenář průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

Bioobchod.cz míří do Prahy 
Březnová soutěž brzy končí! 
Týdenní horoskop: 6.5. - 12.5.2013 
Týdenní horoskop: 9.4. - 15.4.2012 
Výsledky červencové soutěže 2011 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny