Články

 

04.12.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 5.12. - 11.12.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 49. týden od 5.12. do 11.12. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje znamením Střelce, kde setrvá do 22.12.

 

Retrográdní

Merkur

je ve Střelci, kde setrvá do 8.1.2012 Přímý směr opět bude mít od středy 14.12.

 

Venuše

putuje znamením Kozoroha, a setrvá zde do 20.12.

 

Mars

je v Panně, a pozor, setrvá zde do 3.7.2012....!

 

Jupiter

je retrográdní a prochází znamením Býka. Couvat bude až do 25.12.2011...

 

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 18.10.

 

Retrográdní

Uran je v energickém znamení Berana, kde setrvá až do 6.3.2019. V sobotu 10.12. se Uran otočí do přímého směru.

 

Neptun

putuje originálním a rebelským Vodnářem. Do svého domicilu, mystického znamení Ryb, vpluje 3.2.2012.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny Luna dorůstá. V sobotu 10.12. v 15:36 hodin nastane Úplněk v Blížencích, a současně dojde k úplnému zatmění Luny, tedy Lunárnímu zatmění.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Jakmile začnete mít pocit, že na vás nadřízení chtějí nemožné ihned a zázraky do tří dnů, zamkněte pusu na zámek a nic nekomentujte. Začnete-li jednat pod vlivem negativních emocí, máte dopředu zaděláni na pořádný průšvih. Povšechně se vyhýbejte otevřené konfrontaci, a to nejen při jednání s lidmi s autoritou, ale i na domácí půdě. Nemáte šanci zvítězit, a vy jste znamení, které neumí prohrávat. Pocit prohry by vaše ego neuneslo.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

O svých plánech do budoucnosti se nikomu nesvěřujte, vaší důvěřivosti by někdo mohl využít ve svůj prospěch. Nejlepší strategií pro vaše znamení bude v tomto týdnu vytrvalost, a neuhýbat před problémy z minulosti. Je totiž možné, že vám někdo připomene hříšek z předchozích měsíců, a neomaleně vás upozorní, že máte poslední možnost splatit starý dluh, vypořádat své závazky, splnit slib.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Ve všem, co se bude týkat rodiny, nemovitostí, pozemků, ale i například domácích přístrojů, se snažte nic nepřehlížet, nepodceňovat, raději si preventivně v následných sedmi dnech udělejte v těchto oblastech malou revizi. Možná zjistíte, že jste něco v minulosti podcenili, a na poslední chvíli zabráníte průšvihu. Nápovědu mnozí dostanete od dříve narozených, nebo od člověka, který je zkušenější. Zprvu to na vás bude dělat dojem, že vás zbytečně kritizuje a mentoruje, ale následně dotyčnému poděkujete, protože se ukáže, že nemluvil do větru.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Sázejte v tomto týdnu na svůj vlastní rozum, cizí rady vyslechněte, ale dělejte si věci podle svého uvážení. Někdo vám totiž, možná i záměrně, poskytnou mylnou informaci. Lunární zatmění ale pro vaše znamení ukazuje ještě i na jiná nebezpečí. Pozor byste se měli dávat v případě, že užíváte léky, aby nedošlo k záměně, a například při večerních procházkách byste se měli vyhýbat neosvětleným koutům.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Být vůdčí osobností je pro vaše znamení přirozené, stejně jako být středem pozornosti. Jenže tato vlastnost se vám může v tomto týdnu pořádně vymstít. Zatmění Luny totiž proběhne ve vašem sektoru přátel, a vy se můžete postavit za zájmy lidí, kteří vám ale nestojí ani za to, abyste pro ně hnuli prstem. Tak si dejte pozor, ke komu směřují vaše dobré skutky, abyste na vlastní kůži nepocítili staré rčení, že každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán!

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Než se do něčeho v tomto týdnu vrhnete, zvažte, zda akce není nad vaše síly, schopnosti, znalosti, nebo zda nepřesahuje vaše finanční možnosti! V rodině nebo ve své kariéře budete mít touhu udělat změny, které ale i přes svou pověstnou pečlivost nebudete schopni dotáhnout do konce. Zejména kariéra se díky vaší malé předvídavosti může začít otřásat v základech, pokud zapomenete na slůvko "NE". V touze vyhovět totiž můžete přikývnout na práci, která vás psychicky a fyzicky úplně vyčerpá.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Nesnažte se nic v tomto týdnu uspěchat, a to se týká nejen vašich osobních aktivit, ale i situace, kdy vy na někom něco budete chtít. Když totiž například přiběhnete do opravny s nefungujícím počítačem, a řeknete opraváři, že si za hodinu přijdete pro opravenou věc, pošle vás do jiné opravny, protože za tak směšně krátkou dobu nebude schopný najít chybu, natož věc opravit. Velká trpělivost a opatrnost se vám vyplatí ve vztahu k informacím. Můžete podlehnout fámě, kterou vypustíte dál do světa, a vyvoláte tím mezi příbuznými nebo sousedy pořádný zmatek.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Pokud jste v minulých měsících před rodinou něco zatajili okolo financí nebo majetku, například máte půjčku, díky které jste zatížili nemovitost rodiny věcným břemenem, ke konci týdne se to může prozradit a nastane pořádný poprask. Což nastane zejména v případě, že úvěr splácíte nepravidelně. Pokud jste přijmuli práci bez řádné pracovní smlouvy, nejenže se v tomto týdnu přijde na to, že pracujete na černo, ale navíc vám zaměstnavatel nevyplatí mzdu. Pokud jste ale v předchozím období nevstoupili na tenký led podvůdků, prožijete týden v pohodě, a ani nezaznamenáte, že nastalo Lunární zatmění ve vašem sektoru financí.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Před problémy nikam neutečete. Pokud ve dnech tohoto týdne něco podceníte nebo nad něčím mávnete rukou s tím, že se to vyřeší samo, budete ke konci týdne pořádně překvapeni, protože vás nahromaděné problémy zavalí jako sněhová lavina, a vy se začnete virtuálně dusit. Pokud taková situace nastane, snažte se vztek a frustraci nevybíjet na své drahé polovičce. Mohlo by to vyvolat partnerskou krizi, což by v domě adventu bylo nepříjemné pro celou širší rodinu.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Novinky, které se v tomto týdnu dozvíte o svém otci, matce či o někom z blízkého příbuzenstva, berte s nadhledem. Spadnou vám totiž klapky z očí, protože by vás ani ve snu nenapadlo, že se například vaše babička přihlásí na počítačový kurz, nebo začne chodit do autoškoly. Věk přeci ničemu nebrání, tak se s tím smiřte, a nepitvejte se v tom. Spíše se soustřeďte na své zdraví. Pokud jste totiž v předchozím období přechodili chřipku, nebo podcenili zánět průdušek, nemoc se opět přihlásí, a její atak bude tak rychlý, že budete muset navštívit lékaře a strávit několik dnů na lůžku.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Vaše pokusy navázat nový milenecký vztah mohou skončit pořádným debaklem, zejména když budete mít snahu vyměnit "staré za nové"..Rozčarování přijde tak rychle, že se vám možná zatmí před očima, navíc svým neuváženým krokem můžete přijít i o své přátele. Ženy by si měly uvědomit, že například předstíraným těhotenstvím si partnera neudržíte, protože lež tohoto kalibru se samozřejmě prozradí velmi rychle, a místo toho, abyste milenecký vztah stabilizovaly, partner vám přestane důvěřovat, a začne přemýšlet, jak vztah co nejrychleji ukončit.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Vůbec neřešte na domácí půdě případné pracovní problémy. Rodina vám totiž radu nedá, pouze je znervózníte. Každý krok si dopředu rozmyslete, nedělejte nic pod tlakem emocí, a to i přesto, že vám začne připadat, že se vaše kariéra otřásá v základech, že jsou vůči vám nadřízení nespravedliví. Možná se totiž začnete vztekat, a na to bude čekat člověk, který má spadeno na váš současný kariérový post. Vy se ztrapníte a on se vám bude vysmívat za nejbližším rohem.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Nový DETOX program! 
Týdenní horoskop: 15.4. - 21.4.2013 
Týdenní horoskop: 2.9. - 8.9.2013 
Týdenní horoskop: 20.9. - 26.9.2010 
Výsledky zářijové soutěže 2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny