Články

 

13.02.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 14.2. - 20.2.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 7. týden od 14.2. do 20.2. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

je ve Vodnáři, kde setrvá do 19.2., kdy v 1:40hod vstoupí do znamení Ryb.

 

Merkur

je ve Vodnáři kde setrvá do 21.2.2011 kdy v 21:50 hod vstoupí do mystického znamení

Ryb

 

Venuše

je ve znamení Kozoroha kterým bude procházet do 2.3.2011, kdy v 3:41hod vpluje do znamení Ryb.

 

Mars

je ve Vodnáři, kde setrvá do 23.2.

 

Jupiter

putuje znamením Berana.

 

Saturn

je retrográdní ve Vahách, a tento týdne prověří trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici potažmo zdraví narozených okolo 9.10.

 

Uran

prochází mystickým znamením Ryb, kde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností v 2:29hod opustí intuitivní Ryby,

a začne procházet energickým znamením Berana, kde setrvá až do 6.3.2019!

 

Neptun

putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

V tomto týdnu Luna dorůstá. V pátek 18.2. v 9:36hod nastane Úplněk ve Lvu.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Nejednou v první polovině týdne zvýšíte hlas. Začnete si totiž namlouvat, že vám někdo z rodiny ubírá prostor pro svobodné rozhodování, a přitom on sám nebere ohledy na nikoho. Druhá polovina týdne díky pátečnímu Úplňku ve Lvu přeje zejména nezadaným. Můžete prožít ohnivé milostné dobrodružství, navázat milenecký vztah! Zadaní dostanou příležitost zkvalitnit svůj intimní život. Pokud ve vztahu jenom přežíváte, pomyslíte na nevěru!

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Někdo z příbuzných vás v první polovině týdne bude velmi potřebovat. Dostane se do jakési pasti, a vás požádá o pomoc, radu, jak z problémů vykličkovat. Vy mu pomůžete, a mnozí dokonce na sebe dobrovolně převezmete i nějaké rodinné závazky. Ke konci týdne se sami sebe začnete ptát, zda budete v následném období schopni postarat se o rodinu. Důvodem může být divné chování vašich nadřízených, neb Úplněk ve Lvu poodhalí, že s vámi nejednají fér.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Peněženku někam schovejte v první polovině týdne, protože můžete utrácet jako o závod! Vy se totiž budete předvádět! Tak sami sebe brzděte, přeci tím, že ostatním budete ukazovat, že máte dostatek financí, si milí Blíženci respekt nezískáte! Dny okolo pátečnho Úplňku ve Lvu vám přinesou nějaká nedorozumění v komunikaci, dokonce bych nevylučovala ani to, že vás někdo bude chtít oblafnout ba podvést.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Ohlídat si v první polovině týdne budete muset sami sebe, svůj vrozený sklon k žárlivosti. Tendence přivlastňovat si partnera by se vám mohlo vymstít! Dny okolo pátečního Úplňku ve Lvu vás přinutí zabývat se svými financemi, příjmy, dalšími výdělečnými možnosti. Je možné, že si najdete další zaměstnání na pár hodin v týdnu, etc.. Hlavně se řiďte dle toho, jaké máte znalosti, schopnosti. Budete mít tendenci sami sebe přeceňovat, naopak podceňovat například časovou náročnost, a v dalších týdnech zjistíte, že se honíte od nevidím do nevidím za pár korun!

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

V první polovině budete postrádat elán, energii, zato lenosti budete mít dosti! Klidně v zaměstnání začnete předstírat nevolnost, a sehrajete to tak bravurně, že vás sami nadřízení pošlou domů, neb budete opravdu dělat dojem, že jste nemocní. V pátek v 9:36 hodin nastane Úplněk ve vašem znamení. Příznakem bude nesoustředěnost, netrpělivost, vnitřní neklid. Luna si posvítí do vaší oblasti intimního partnerství, manželství, kde budete přinuceni přistoupit na nějaký kompromis, ale vašemu vztahu povšechně to prospěje, což ale oceníte až v dalším období. Pokud podnikáte, společník či obchodní partneři vás něčím zaskočí, a je otázkou, zda tlak, který na vás začnou vyvíjet vydržíte, a nevypovíte jim smlouvu.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Pokud jste v nedávné době navázali spolupráci s větší společností, počátkem týdne zjistíte, že to nebyla dobrá volba. Prověrkou projdou i vaše přátelské vztahy. Něčí chování se vám natolik znelíbí, že se s dotyčným či dotyčnou přestanete stýkat. Pátek vám přinese jeden z nejsložitějších Úplňků za poslední období. Bude to mít na vás účinek připodobnitelný k tomu, jakoby vás někdo přivázal ke stolu na gumu. Uděláte několik kroků dopředu, ale guma vás zase stáhne zpátky. Na dny okolo pátku si proto nic náročného neplánujte, vše totiž bude mít zpoždění!

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

V první polovině týdne nelelkujte, nevybavujte se s ostatními! Nadřízení vás budou tajně sledovat, kontrolovat. Mnohé z vás dokonce napadne odejít před koncem pracovní doby, a zařídit si nějaké soukromé záležitosti, což vám ale v žádném případě hvězdy nedoporučují! Dny okolo pátečního Úplňku ve Lvu prověří vaše přátelství a společenskou činnost. Mnozí zjistíte, že jste podlehli prvnímu dojmu, pouze někde platíte příspěvky, ale nemáte z toho žádný užitek.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Máte-li nějaké vazby na cizinu, zejména pracovní, obchodní, zprávy, které se k vám donesou v první polovině týdne, ve vás vyvolají pochybnosti. Pozor si dejte na spory, a to nejen v zaměstnání, ale i se sousedy! Mohou vygradovat v ostrý spor, se soudní dohrou. Páteční Úplněk ve Lvu si posvítí na vaši kariéru, společenské postavení. Díky nějakým náznakům znejistíte, začnete se okolo sebe rozhlížet, kdo si brousí zuby na vaši židli. Doporučuji vám vyčkávat, neb k vyjasnění a vyřešení vzniklé situace nebudete mít dostatek faktů. Ty totiž vyplují na povrch až následné dny!

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Pokud se v první polovině týdne dostanete do finančních problémů, neunáhlujte se, hlavně neztrácejte čas obíháním úvěrových společností. Určitě vám půjčí, ale úrokové sazby budou tak vysoké, že se další měsíce budete muset pořádně uskrovnit! Okolo pátku se budete mírně vznášet, velmi problematicky budete rozlišovat, co je skutečnost, realita, a co je pouze výplod vaší fantazie. Dávejte si pozor co komu slibujete, ale i na to, co podepisujete!

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

V první polovině týdne si začnete namlouvat, že nemáte dostatečný prostor svobodně se rozhodovat. Tak si natruc budete dělat co vás momentálně napadne, a je jasné, že tím vyvoláte nepříjemnou atmosféru ve vašem intimním partnerství, manželství. Přehodnotit finanční rozpočet vás mnohé donutí páteční Úplněk ve Lvu. Je totiž možné, že právě v oblasti peněz narazíte na nějakou tajemnou díru, kudy vaše penízky utíkají do světa. Řešení neodkládejte, okamžitě se snažte zjistit, kdo se vás snaží ve finanční či majetkové oblasti podrazit, oblafnout, okrást!

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V první polovině týdne vám bude velmi vadit přílišná blízkost kohokoliv. Abyste toho neměli málo, spolupracovníci začnou využívat vaší šikovnosti, začnou se na vás obracet s žádostmi o pomoc, radu. Jenže pokud na jejich hru přistoupíte, budete dělat práci za ně! Oni si přesně v konec pracovní doby odejdou v klidu domů, naopak vy budete dlouho do noci dohánět svoje vlastní pracovní povinnosti. Aby se to neopakovalo, páteční Úplněk ve Lvu vám jako v zrcadle ukáže, jak jste na tom se vztahy povšechně. Otevře vaše oči dokořán, a vy přijdete na to, kdo a v čem vás v předchozím období oklamal, kdo vás nějak využil. Bude to velmi užitečná lekce!

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Svoje chování pečlivě kontrolujte v první polovině týdne, protože mžete nevinným úsměvem i intimním protějšku vyvolat žárlivost. Vaše drahá polovička začne přemýšlet, jak vás potrestat, a může to dojít tak daleko, že s vámi začne manipulovat, citově vás vydírat! Páteční Úplněk ve Lvu vám ukáže, jaké škody jste díky svému hektickému tempu a velkému pracovnímu vypětí posledních týdnů, sami na sobě napáchali. Může to být formou nevolnosti, anebo budete tak zahlceni prací, že si konečně uvědomíte, že vyhovět všem prostě nemůžete, že peníze nejsou všechno a začnete přemýšlet, které pracovní aktivity omezíte, pokud máte svobodné povolání, bez mrknutí oka odmítnete určité zakázky.


Hodnocení článku

Hodnotil 1 čtenář průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

AKCE - dárkový voucher do výživové poradny! 
Nová soutěž začíná! 
Týdenní horoskop: 13.12 - 19.12.2010 
Týdenní horoskop: 30.5. - 5.6.2011 
Výživová poradna Food-Life.cz v Plzni! 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny