Články

 

22.04.2012 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 23.4. - 29.4.2012

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 17. týden od 23.4. do 29.4. 2012

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje znamením Býka.

 

Merkur

je v Beranu a setrvá zde do 9.5.

 

Venuše

je v Blížencích, kde setrvá do 7.8.2012

 

Mars

je v Panně, a setrvá zde do 3.7.2012....! Přímý směr nabere 14.4.

 

Jupiter

je v Býku.

 

Retrográdní

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 17.10.

Přímý směr nabere 25.6.2012.

 

Uran

je v bojovném znamení Berana.

 

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Retrográdní

Pluto

je ve znamení Kozoroha. Přímý směr nabere 18.9.2012.

 

Fáze Luny... Měsíc přibývá. V neděli 29.4.2012 přesně v 10.59 hodin nastane první lunární čtvrť ve Lvu.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

V první polovině týdne odezní veškeré příznaky jarní únavy, ale současně se rapidně zvýší vaše chuť k jídlu. Tak si hlídejte množství potravin které sníte, protože můžete velmi nenápadně začít přibývat na váze. V druhé polovině týdne budete hubatí, nic si nenecháte líbit, ale tentokrát narazíte na silnějšího soupeře, který vám může pořádně znepříjemnit život. Tak se raději držte stranou od lidí ve vyšším postavení, vyhýbat byste se měli i nadřízeným, a budete mít pokoj.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Počátek týdne je ideální pro odvážná rozhodnutí. Možná si konečně obstaráte vlastní bydlení, odstěhujete od rodičů a začnete žít na vlastní pěst, anebo dáte výpověď ve stávajícím zaměstnání, rozhodnete se pokračovat ve studiu. Menší zdravotní indispozice uprostřed týdne vás přivede na myšlenku odpočinout si, a ke konci týdne začnete plánovat dovolenou. Od myšlenky hned přejdete k činům, a koupíte si zahraniční zájezd.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Počátek týdne bude velmi klidný, protože každou volnou chvilku využijete pro relaxaci, odpočinek. Navštívíte i saunu, zajdete si na masáž, a místo posedávání po restauracích dáte přednost procházkám v přírodě. Uprostřed týdne byste se měli vyhýbat ostrým předmětům, otevřenému ohni, hrozí vám zranění! V závěru týdne se probudí vaše libido, takže ve vašich ložnicích bude veselo, ale nezadaní mohou během víkendu udělat velkou chybu, protože si užijí sex na jednu noc, a horoskop nevylučuje následné zdravotní problémy.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Počátkem týdne neodmítejte žádné pozvání do společnosti. I na zahradě přátel při grilování potkáte nové, zajímavé lidi, kteří vám budou nějakým způsobem prospěšní v budoucích měsících. Protože budete permanentně trávit večery mimo domov, mírně to uprostřed týdne začne jiskřit ve vašem intimním partnerství. To vám ale vytvoří příležitost prodiskutovat a vyřešit problémy, které se ve vašem partnerství nahromadily za poslední období. Situace ve vašem vztahu se uklidní ke konci týdne, a vy začnete plánovat dovolenou, a je možné, že si koupíte pobyt u moře, který bude zahrnovat kurz potápění.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Vaše ambiciózní plány do budoucnosti začnou mít reálnou podobu počátkem tohoto týdne. Pozor si dávejte ve dnech okolo středy. Je možné, že budete muset díky zhoršení zdravotního stavu odejít ze zaměstnání rovnou do postele. Ke konci týdne se vám opět do žil vrátí energie, a dny víkendu byste měli využít k návštěvě rodičů, a to i přesto, že s nimi poslední období nemáte dobré vztahy. Usmíříte se, protože konečně pochopíte, že když vám něco vytýkají, snaží se vás pouze ochránit před problémy.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Informace budete vstřebávat daleko snadněji než v jiných dnech počátkem tohoto týdne. Pokud studujete, uděláte velký krok dopředu, navíc konečně pochopíte i látku, která pro vás byla doposud jedna velká neznámá. Klid a pohodu si můžete pokazit sami, a to experimentováním, riskováním. Když nebudete poslouchat svůj selský rozum, možná přijdete o dosti velkou finanční sumu.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Nějaký velmi zvláštní zážitek vás přiměje poohlédnout se po esoterické literatuře a nakouknout za roušku tajemna. Vaše vysedávání nad knihami o magii či astrologii může mírně zhoršit vaše vztahy s ostatními v rodině, protože diskuse vždy stočíte k minulým životům, a pro některé lidi je toto téma tabu. S rodinou si začnete rozumět opět ke konci týdne. Důvodem bude porucha nějakého domácího spotřebiče. Společně se vydáte na nákup a není vyloučeno, že si na obstarání nové věci budete muset vzít půjčku.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Připravte se na to, že v první polovině týdne bude mírně oslabená vaše psychika, takže každou maličkost a sebemenší problém budete vnímat jako katastrofu. Zásadním problémem pro vás bude ovládat emoce, a když to přeženete, pošramotit si svým chováním a slovníkem můžete pořádně vztahy s okolím. Uklidníte se ke konci týdne. Je ale otázkou, zda souseda nebo někoho z příbuzných zkraje týdne tak nenaštvete, že vám v neděli neodpoví ani na pozdrav.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Snažte se hned od pondělí zvyšovat si imunitu. Větší přísun vitamínu C, sauna, ranní sprchování studenou vodou a pití kopřivového a zeleného čaje vám pomůže čelit virózám i jarní únavě. Vyhýbat byste se měli v tomto týdnu diskusím o penězích, a větší nákupy nechat až na dny víkendu. Budete si totiž tvrdohlavě prosazovat svoje a druhé ani nepustíte ke slovu, ale ve dnech volna se zklidníte, a docela budete rádi, že nic nemusíte rozhodovat sami.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Máte před sebou týden, ve kterém se oproti svým zvyklostem začnete věnovat víc rodině a zábavě, než své kariéře. Občas hodíte za hlavu i povinnosti, dáte přednost divadlu nebo kinu před seděním u počítače, a dotahováním pracovních povinností po večerech. Budete se divit, protože díky psychické pohodě i přesto, že se své profesi nebudete věnovat na plný plyn, ke konci pracovního týdne nebudete mít žádné resty.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Všechnu energii a volný čas věnujete zejména v první polovině týdne rodině a zútulňování bydlení. Máte-li chatu nebo zahradu, i zde předvedete, že když chcete, dokážete i nemožné. Uprostřed týdne se cíleně vyhýbejte příbuzným, sousedům. Jinak vás svými informacemi možná vyděsí, možná dokonale znechutí. Vy si hleďte svého, protože jakákoliv negativní reakce vůči zvěstovatelům špatných zpráv by vás dostala do potíží. Horoskop naznačuje pomluvy, ale za vašimi zády, takže se drbně nebudete schopni postavit čelem, protože nebude jasné, kdo vám vlastně škodí.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

I případné problémy budete počátkem týdne řešit překvapivě rychle. Naopak vás ale čeká zklamání, které přijde z okruhu přátel. Možná se dokonce dostanete do finančních problémů, protože někdo z nich vám nevrátí dluh, a vy si díky tomu budete muset utáhnout opasek. Nicméně se vám vyplatí nerozčilovat se, ovládat své emoce. Během několika dnů se situace změní a vy se patrně dozvíte, že jste si o vrácení dluhu řekli ve chvíli, kdy dotyčný měl prázdnou peněženku, ale nikoliv svým vlastním přičiněním.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Dejte dětem kapku naděje! 
Týdenní horoskop: 12.9. - 18.9.2011 
Týdenní horoskop: 30.1. - 5.2.2012 
Výsledky červencové soutěže 2011 
Výsledky únorové soutěže 2012 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny