Články

 

20.05.2012 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 21.5. - 27.5.2012

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 21. týden od 21.5. do 27.5. 2012

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje znamením Blíženců, kde setrvá do 21.6.

 

Merkur

je v Býku, 24.5. vstoupí do Blíženců.

 

Venuše

je v Blížencích, kde setrvá do 7.8.2012. Od počátku týdne bude stacionární, ve středu se otočí a retrográdní směr bude mít až do soboty 27.6., poté bude opět stacionární a přímý směr nabere 30.6.

 

Mars

je v Panně, a setrvá zde do 3.7.2012

 

Jupiter

je v Býku.

 

Retrográdní

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 16.10.

Přímý směr nabere 25.6.2012.

 

Uran

je v bojovném znamení Berana.

 

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Retrográdní

Pluto je ve znamení Kozoroha. Přímý směr nabere 18.9.2012.

 

Fáze Luny...

V pondělí 21.5.2012 přesně v 0.47 hodin nastane novoluní v Blížencích, jehož součástí bude prstencové zatmění Slunce.

Potom začne měsíc přibývat.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Po všech sedm dní buďte velmi opatrní za volantem, z nepozornosti můžete přehlédnout důležitou dopravní značku, a stát se viníkem dopravní nehody. Zatmění Slunce může nenápadnou formou odhalit povahové nešvary vašich sousedů, příbuzných. Když zaznamenáte, že se k vám chovají netaktně, hrubě, přestaňte se s nimi bavit, protože by do vaší psychiky zaseli až příliš mnoho pochybností. Když se dostanete pod tlak, nebo vás začne trápit nespavost, místo prášků se jděte pravidelně projít do přírody. Čistý vzduch na vás bude mít blahodárný, přímo léčivý účinek.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Peníze se v tomto týdnu mohou stát zdrojem vašeho špatného spaní. Možná na vás někdo bude chtít uhradit půjčku, kterou jste vy pouze zaštiťovali svým jménem jako ručitelé, anebo vám zaměstnavatel neproplatí mzdu za brigádu, v každém případě se nejeden večer budete probírat účty, náklady domácnosti, a hledat cestu, jak s penězi vyjít bez toho, abyste si museli půjčovat. Bude to pro vás ale velmi užitečná lekce, kterou vám uštědří zatmění Slunce v Blížencích. V následném období nedáte na sladká slovíčka, bez smlouvy nehnete ani brvou.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Vzhledem k Slunci, které vstoupilo do vašeho znamení, se v tomto týdnu začnete chovat nezávisle, svobodně, jako kdyby neexistovala žádná pravidla. Bohužel se na svůj život i okolní svět budete dívat přes růžové brýle, a bagatelizovat problémy. Proto vám prospěje nedělat žádná zásadní rozhodnutí, zejména co se týče financí, bydlení, zaměstnání, protože nelze vyloučit, že sami sebe nasměrujete do slepé uličky. Mohly byste udělat řetězec chybných rozhodnutí, které bude velmi problematické napravit.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Problémy se špatným usínáním neřešte v tomto týdnu v žádném případě prášky, dopřejte si každý večer pomalou procházku na čerstvém vzduchu. Jakmile sáhnete po medikamentech, můžete narušit rovnováhu v těle, které bude požadovat stále větší dávky a to je přímá cesta do pekel! Prostě se smiřte s tím, že vaše psychika je v tomto týdnu křehká jako pavučinka, vyhýbejte se proto lidem, kteří vám svým chováním nesednou, jsou hrubí, neurvalí, a když si dopřejete hypnózu od odborníka, bude to určitě lepší než brát hypnotika a sedativa.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Někdo z přátel vás v tomto týdnu bude tak rozčilovat svými hloupými názory, že se slově střetnete a přestanete se stýkat. Zatmění Slunce v Blížencích vám totiž ukáže pravou povahu některých lidí, a vy možná zjistíte, že jste důvěřovali nesprávným lidem. Prospěje vám trávit volný čas s rodinou, a když už budete muset vyrazit do společnosti, nikomu se nesvěřujte se svým osobním životem. Tak budete mít jistotu, že si o vašich případných problémech nebudou cvrlikat i holubi na střeše.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Aktivní začne být v tomto týdnu Neptun, který putuje naproti vašemu znamení. Může vyvolat nejistotu ve vašem partnerství, manželství. Vy budete chtít řešit problémy, naopak vaše drahá polovička bude mlčet, což vás začne rozčilovat. Pokud něco nefunguje podle vašich představ,

prospěje vám nad tím mhouřit oči, protože doba vhodná k řešení přijde, ale v tomto týdnu byste plýtvali energií, a výsledný efekt žádný.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Zvyšujte si hned od pondělí imunitu, dbejte o to, aby vaše dýchací cesty netrpěly suchým vzduchem, to by totiž zvýšilo riziko infekce. Pokud berete nějaké léky, dejte si pozor, aby nedošlo k záměně, dodržujte přesné dávkování, vyloučit se totiž nedá ani předávkování prášky. Vůbec byste neměly pít alkohol, protože vaše tělo může reagovat velmi nestandardně, možná i alergickou reakcí, malátností, neschopností správně komunikovat, a to i po jedné skleničce!

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Jediná věc, kterou si v tomto týdnu můžete sami sobě podkopávat sebevědomí, je žárlivost. Vaše sexuální touha bude mít vzestupnou tendenci, ale stejně tak vaše nedůvěřivost. Nic nevyřešíte tím, když si svou drahou polovičku začnete sobecky přivlastňovat, vyžadovat, abyste společně trávili veškerý volný čas. Snažte se v sobě potlačovat negativní emoce, to je jediná cesta, jak projít tímto týdnem v pohodě, nevyvolat zbytečně partnerskou krizi. Dobrým pomocníkem vám bude jóga, uklidní vás.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Když se vám sejdou v jeden den dvě pozvání na oslavu narozenin, svatbu, udělejte kompromis, a alespoň na chvilku zajděte na každou, tak totiž nikoho nezklamete. Příbuzní i přátelé by vaši nepřítomnost braly jako váš nezájem o jejich osobu, a vyčítali by vám to ještě příští měsíc. Hlavně všude choďte se svou drahou polovičkou, a to se týká i návštěvy rodičů, prarodičů. Když u nich například budete trávit večer bez intimního protějšku, začnou si myslet, že ve vašem vztahu není něco v pořádku a tím je nechtěně na několik dnů připravíte o klidný spánek.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Nepodceňujte v tomto týdnu pocit, že vám těžknou nohy. Může vás tím nenápadně tělo upozornit na přetížení, vyčerpání! Slunce se totiž zabydlelo ve vašem sektoru zdraví a zaměstnání, a mírnou indispozicí vám dá najevo, že sice práce šlechtí člověka, ale bez řádného odpočinku velmi brzo vyčerpáte energii, navíc díky neharmonické vazbě Neptuna v Rybách může úplně selhat vaše imunita. Místo vysedávání po návštěvách se raději jděte projít do přírody, k vodě, jinak si příští týdenní horoskop budete číst v posteli, protože vás přemůže jarní únava,

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Nenechte se zmanipulovat svými ratolestmi! Jejich nároky mohou v následných sedmi dnech úplně zruinovat vaši rodinnou kasu. Velmi jim prospěje když jim přidělíte nějakou nenáročnou práci, aby pochopily, že si peníze netisknete. V žádném případě v tomto týdnu nenakupujte starožitnosti, cennější předměty. Můžete totiž snadno naletět podvodníkovi, který se po vyinkasování peněz vypaří jako pára nad hrncem, a vy s hrůzou zjistíte, že jste vyhodily astronomickou sumičku za repliku!

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Jakmile se na domácí půdě nebo v rodině vyskytne nějaký problém, ujměte se okamžitě iniciativy. Jinak riskujete, že někdo v rodině začne podnikat kroky k nápravě, ale pouze tím vyvolá ještě větší chaos. Vzhledem ke Slunci, která se usadilo ve vašem sektoru rodiny, se připravte na to, že daleko víc času budete muset trávit s rodiči, prarodiči. Budou mít divnou, nostalgickou náladu, ale jste znamení, které je dokáže zabavit a oprostit od negativních emocí.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Daruj Vánoční poukaz! 
Šunka bio nebio? 
Týdenní horoskop: 19.12. - 25.12.2011 
Týdenní horoskop: 3.1. - 9.1.2011 
Výsledky červencové soutěže 2011 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny