Články

 

15.05.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 16.5. - 22.5. 2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 20. týden od 16.5. do 22.5. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje znamením Býka. V sobotu 21.5. v v 11:31 hodin vpluje do znamení Blíženců, kde setrvá do 21.6.

 

Merkur

putuje znamením Býka Zde setrvá do 2.6.2011

 

Venuše

je v Býku. Do znamení Blíženců vstoupí 9.6.

 

Mars

je v Beranu.

 

Jupiter

putuje znamením Berana.

 

Saturn

je retrográdní ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 4.10.

 

Uran

prochází energickým znamením Berana kde setrvá až do 6.3.2019

 

Neptun

putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je retrográdní ve znamení Kozoroha. Do přímého směru se otočí 16.9.2011.

 

V tomto týdnu Luna přibývá. V úterý 17.5. v 13:09 hodin zazáří v plné síle neb nastane Úplněk ve Štíru.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Vše se v tomto týdnu bude ve vašem životě točit okolo peněz. V první polovině týdne se totiž opakovaně sami sebe zeptáte, zda máte dostatečně zajištěný svůj byt, majetek proti škodám a vytvořenou finanční rezervu pro případ nečekaných výdajů. Začnete hledat možnosti dalších přivýdělků, a na ruku vám půjde druhá polovina týdne, protože k sobě jako magnet začnete přitahovat skvělé finanční příležitosti. Dejte si ale pozor ve dnech víkendu při nákupech. Budete totiž schopni za nějaký luxusní předmět utratit majlant,

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Úplněk ve Štíru vám v první polovině týdne posvítí na všechny omyly a chybná rozhodnutí v minulých měsících. Mnozí zjistíte, že je chybou spoléhat se pouze na dostatek financí. Uvědomíte si, že tato forma bezpečí je pouze fikcí, zejména se to týká těch, kteří nemají trvalý vztah anebo někoho, kdo by s vámi sdílel úspěchy, ale i problémy. V druhé polovině týdne zaznamenáte, že vaše popularita má vzestupnou tendenci. To by měli využít nezadaní, protože hvězdy vám vytvoří nejednu příležitost k seznámení, a když nebudete sedět doma, určitě z jednoho večírku okolo soboty nebude odcházet sami!

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Pokud v tomto týdnu navážete vztah, budete ho před očima ostatních, zejména přátel, tajit. Důvodů může být vícero. Například se může jednat o nevěru, jeden z vás bude mít partnerské závazky jinde, anebo se bude jednat jenom o příležitostný sex, a to nebude mít potřebu ventilovat veřejně. V sobotu 21.5, přesně v 11:31 hodin vstoupí Slunce do vašeho znamení, a setrvá zde až do 21.6. Je to pro vás období, ve kterém budete sršet optimismem, humorem, slovně budete k nezastavení, ale opět si připomenete i to, že jste bystří a vynalézaví jedinci.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Úplněk ve Štíru vám v první polovině týdne připomene, že je pro vás velmi důležité mít jistotu, že vám druzí důvěřují, že ani plné konto a luxusní auto v garáži vám nenahradí pocit, že se na přátele a na svou rodinu můžete vždy spolehnout. A právě loajalitu přátel si ověříte v druhé polovině týdne. Velmi razantně se vás totiž zastanou v nepříjemné situaci, otočí skóre a vy ze zdánlivě prohrané bitvy nakonec vyjdete jaké vítězové!

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Zkraje týdne seberte všechnu odvahu, a otevřete v rodině téma, o kterém vaši rodiče, prarodiče, nebo někdo z rodiny nechce hovořit.

Úplněk ve Štíru má totiž moc vstoupit do zakázané zóny, odhalit tajemství, které člověk v sobě zadržuje, a přitom se tím psychicky deptá. Pokud něco takového ve vaší rodině existuje, mluvte o tom, protože se tomu, koho se to týká, uleví! V druhé polovině týdne vám hvězdy pootevřou vrátka k lepší kariéře, profesnímu vzestupu. Tak ukažte, jak jste ve své profesi dobří!

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Úplněk ve Štíru vám připomene, že vztahy s příbuznými, sourozenci, ale i sousedy, by neměly postrádat vzájemnou důvěru, otevřenost, a pokud to tak ve vašem životě není, máte jedinečnou šanci v první polovině tohoto týdne najít příčinu a změnit to. V druhé polovině týdne se mohou splašit hormony i nezadaným. Budete k sobě jako magnet přitahovat osůbky něčím zvláštní, kteří vybočují například svým přístupem k životu z běžného průměru, ale to nemění nic na tom, že nezadaní dostanou příležitost k seznámení a vytvoření velmi stabilního partnerského vztahu.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Úplněk ve Štíru vám připomene, že byste při vydělávání peněz a honbě za hmotným zajištěním neměli zapomínat na své nejbližší. Péči a lásku totiž penězi a drahými dárky nenahradíte! V druhé polovině týdne můžete mít pocit, že vás někdo sleduje, Daleko od pravdy nebudete, ale hlavně nepanikařte, což se týká zejména nezadaných žen.

Zjistíte totiž, že se nejedná o člověka , který si vás vyhlédl jako kořist a chce vás okrást, ale prostě se mu budete líbit, a jakmile najde vhodnou příležitost vás oslovit, pozve vás na večeři.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Díky Úplňku ve svém znamení si přestanete idealizovat svůj život,

uvědomíte si, že i partnerství musíte brát i s jeho problémy, že život není jenom černobílý, ale má spoustu barev, které když se budete snažit, sladíte do velmi příjemného odstínu. Pokud podnikáte, v druhé polovině týdne nepodceňujte žádné pozvání, a pokud plánujete odstartování reklamy, kampaň se snažte odstartovat okolo soboty. Váš horoskop totiž ukazuje nejen na lukrativní smlouvy, ale i nadměrné zisky!

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

První polovina týdne pro vás jednoduchá nebude, protože se budete vracet do minulosti. Díky štířímu Úplňku můžete vidět černě i to, kde jste relativně v pohodě. Když si ale uvědomíte, že minulost změnit nemůžete, přestanete se zabývat tím, kde se vám nedařilo, ale zaměříte se na příčinu, proč jste nebyli spokojení, začne se vám dýchat i usínat lehčeji. V druhé polovině týdne se uleví těm, kteří trpí alergií, nebo nějakou dlouhodobější nemocí. Pokud máte v plánu pořídit si domácího mazlíčka, okolo soboty si tento sen splníte, a rodinu tím pořádně překvapíte.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Bez přikrašlování si v první polovině týdne ujasníte, kde je vaše slabé místo, ale i to, v které oblasti svého života jste si jisti v kramflecích. Nejste sice znamení, které se nechává unášet iluzemi, ale ani vy nejste imunní proti snům, a je možné, že i přes svou vrozenou racionalitu zjistíte, že jste v něčem podlehli nereálné vizi. V druhé polovině týdne se vždy jakoby náhodou ocitnete tam, kde bude humor, legrace, zábava. To vytvoří nezadaným příležitost k seznámení, a horoskop naznačuje počátek velmi zajímavého, romantického vztahu, který vás přinutí věnovat svým koníčkům daleko víc času, než doposud.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Sladit nároky své kariéry s povinnostmi na domácí půdě vám umožní v první polovině týdne Úplněk ve Štíru. Pokud máte tajný vztah na pracovišti, je možné, že se vše nějakým záhadným způsobem prozradí, a pokud šlo o nevěru, budete u vás doma atmosféra houstnout. Příležitost opět si najít cestu k rodině, ke svým blízkým, vám dá druhá polovina týdne. Je možné, že odstartujete malování bytu nebo rekonstrukci, možná nakoupíte nový nábytek, v každém případě to bude jasné gesto, že víte kam patříte, než slibovat, že k nevěře již nesklouznete.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Pokud ve vás nějaká aktivita vyvolává dlouhodoběji stres, v první polovině týdnu budete mít dostatek energie některé věci ve svém životě opustit, s něčím doslova praštit, naopak některé aktivity začít brát vážně. Horoskop vám doporučuje soustředit se na další vzdělání, cestování, cizinu, hlavně byste jaro neměli prosedět doma!

V druhé polovině týdne vás popadne pracovitost. Odpovíte na všechny maily, stihnete posekat zahrádku, posedět a povídat si se sousedy, a vůbec vás nerozhodí, když se potkáte s člověkem, se kterým jste ve válečném tažení.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 20.12 - 26.12.2010 
Týdenní horoskop: 27.12 - 2.1.2011 
Týdenní horoskop: 9.7. - 15.7.2012 
Výpočet BMI 
Výsledky červnové soutěže 2014 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny