Články

 

15.09.2013 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 16.9. - 22.9.2013

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 38. týden od 16.9. 2013 do 22.9. 2013

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

je v Panně.

Od 23.10. bude Slunce ve Vahách.

 

Merkur

je ve Vahách. 29.9. toto znamení opustí a až do 5.12. bude Merkur ve Štíru.

 

Venuše

je ve Štíru kde setrvá do 7.10.

 

Mars

je ve Lvu kde setrvá do 15.10.

 

Jupiter

je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014.

 

Saturn

je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.

 

Retrográdní

Uran

je v bojovném znamení Berana.

 

Retrográdní

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Retrográdní

Pluto

je ve znamení Kozoroha. V úterý 17.9. začne být stacionární, a v pondělí 23.9. opět bude mít přímý směr.

 

Fáze Luny... Měsíc dorůstá... Ve čtvrtek 19.9. nastane v 13.13 hodin nastane úplněk v Rybách. Poté Luna začne ubývat.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Velmi striktně se v tomto týdnu budete držet všech pravidel, a pracovní úkoly budete plnit tak pečlivě, že si sami sobě polezete trošku na nervy. Nicméně díky své svědomitosti si splníte jedno svoje přání. Pro nezadané to může být navázání vztahu, ale horoskop vám doporučuje nic neuspěchat, protože vývoj vztahu bude pomalý, ale tím víc trvalý, pokud například oddalování intimního sblížení ustojíte.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Počátkem týdne zažijete tolik chaosu a nečekaných událostí, že si zákonitě okolo středy dopřejete pohov, dáte prostě nohy na stůl a budete odpočívat. Ten tlak na vás bude prostě silný, ale druhá polovina týdne se vám odmění. Užijete si zábavy daleko víc než jiná znamení, dokonce je možné, že aktivně začnete provozovat nového koníčka.


Blíženci (21.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Nepodceňujte nic do středy. Když využijete příležitosti, která se vám naskytne, dokážete v tomto týdnu nemožné, přesně dle hesla, co zaseješ, to sklidíš! Podaří se vám harmonizovat rodinné vztahy, zlepšit svou finanční situaci, a dokonce i stabilizovat svou pracovní pozici.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

O své místo na Slunci budete muset zabojovat v první polovině týdne. To bude na vaši povahu síla, ale hroutit byste se neměli. Budete si vlastně dláždit cestu k lepší budoucnosti, i když to zpočátku tak vnímat nebudete. Nějaká situace vám naznačí, jakým způsobem získáte moc, peníze, autoritu, ale důležité bude, abyste to moc nepřeháněli. Stali byste se jakýmisi zajatci materiálního světa, a velmi brzo byste pocítili citový deficit.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Možná vám počátkem týdne bude připadat, že musíte bojovat proti všem, a ještě k tomu za lidi, kteří vás kritizují, dělat jejich práci. Opakovaně si budete muset obhájit svoje názory, životní postoje a k tomu všemu tvrdě pracovat. Ale ono vám to bude k užitku, zejména pokud bloudíte v nějakém bludném kruhu. Uvědomíte si, že peníze nejsou všechno, že musíte zpomalit. Změníte svůj denní režim, a zahrnete do něj tělesný pohyb, kulturu, i pravidelnou relaxaci.


Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Hned zkraje týdne si připomeňte, že nemusíte dělat všechno sami, a to ani doma, ani v práci. Vy totiž nikomu nebudete věřit, druhé možná budete občas i podezřívat, že podvádějí. Jenže on vám dojde dech, a ve dnech okolo úplňku si uvědomíte, že bez spolupráce druhých, a to ani své drahé polovičky, se neobejdete. Během víkendu vás navštíví starší příbuzný, a dostane od něj tolik užitečných rad, že i po létech na dotyčného budete vzpomínat jako na svého životního učitele.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Nejméně stabilní oblastí budou u vás v tomto týdnu finance. Ale ta nejistota potažmo nedostatek peněz bude pouze iluzorní pocit. Vy budete pořád myslet na zadní kolečka, a každý vydělaný obnos nebo výše úspor vám budou málo. Bude ale stačit, když si popovídáte s někým zkušenějším, možná strýcem nebo starším kolegou, horoskop ani nevylučuje, že si zajdete na poradu k astrologovi, a někdo z nich vás uklidní, ubezpečí vás, že vaše obavy z budoucnosti jsou úplně zbytečné.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Nepřátele si v tomto týdnu dokážete udělat z lidí, kterým nebude naslouchat, a rozhodovat si budete všechno po svém. Svým způsobem budete slavit úspěchy na úkor druhých, a to vám někteří jedinci neodpustí. Dejte si na to pozor, protože odplata by vám mohla pořádně zkomplikovat život. Přišla by totiž přesně v momentě, kdy budete potřebovat psychicky podpořit, ale místo toho vás někdo ze msty dostane na úplné dno.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Soukromí a klidu v tomto týdnu budete potřebovat daleko víc, než v předchozím období. Probírat se totiž budete svými emocemi, a na přetřes přijdou i nesplněná přání. Zábavu byste ale neměli odmítat, protože vám poskytne dokonalou relaxaci. Vy totiž navenek bude dělat dojem pohody, ale uvnitř vás bude doslova hlodat nejistota, proto ani nikoho z přátel nenapadne, že jste trošku na dně a z něho se tedy budete muset zvednout vlastními silami, a zábava se stane jedním z nástrojů, díky kterým se vám to povede.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Ani se nesnažte mít všechno a všechny pod kontrolou. To by totiž bylo naprosto zbytečné pachtění, protože to nedokážete. Navíc byste svým šťouráním ostatním pořádně lezli na nervy. Spíše se zaměřte na svoje znalosti, vědomosti. Tam by naopak vás mohl někdo nachytat na hruškách, takže když si osvěžíte například informace vztahující se k profesi, kterou se živíte, bude to rozumně vynaložený čas.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

O svou špatnou náladu v první polovině týdne se postaráte vy sami, vzpomínám, probíráním, co se vám v životě nepovedlo, kde jste sami sebe zklamali. Ono vás to ale brzo přejde, o to se postará někdo z rodiny, možná sousedů. Vlastně díky depresi zjistíte, že na tom vlastně nejste vůbec špatně, už i proto, že okolo sebe máte lidi, na které se skutečně můžete spolehnout.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Energii v tomto týdnu věnujte vždy pouze jedné činnosti, jinak pozornost budete rozptylovat mnoha směry a to vás přivede do slepé uličky. Začnete se doslova ztrácet v maličkostech, ale celek nikde!

Pozitivní obrat čeká ty z vás, kteří se zajímáte o esoteriku. Patrně se rozhodnete ke studiu, a investované peníze se vám v budoucnosti vrátí mnohonásobně!


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Kam na trhy tento víkend? 
Týdenní horoskop: 10.9. - 16.9.2012 
Týdenní horoskop: 15.8. - 21.8.2011 
Týdenní horoskop: 16.5. - 22.5. 2011 
Výsledky srpnové soutěže 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny