Články

 

21.04.2013 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 22.4. - 28.4.2013

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 17. týden od 22.4. 2013 do 28.4. 2013

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

v Býku, kde setrvá do 20.5.

 

Merkur

je v Beranu. Do Býka vstoupí 1.5.

 

Venuše

je v pohodovém znamení Býka. Do Blíženců vstoupí 9.5.

 

Mars

je ve smyslném Býku, kde setrvá do 31.5.

 

Jupiter

je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.

 

Retrográdní

Saturn

je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014. Do přímého směru se otočí 8.7.2012.

 

Uran

je v bojovném znamení Berana.

 

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Retrográdní

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny...

Měsíc dorůstá...

Ve čtvrtek 25.4. nastane v 20.57 hodin

úplněk ve Štíru, jehož součástí bude částečné lunární zatmění.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Počátkem týdne budete pracovití, horliví, od práce neodejdete, dokud ji nedokončíte. Dokonce vám nebude ani dělat problém vstát uprostřed noci, a zorganizovat záchrannou akci na pomoc přátelům, kteří se dostanou do pořádného průšvihu. Pokud si nechcete nadělat zbytečné problémy, ve dnech okolo čtvrtka nepodepisujte žádné listiny, smlouvy. Když zjistíte, že na vás někdo žárlí, že vám závidí, nevšímejte si toho. Každou reakcí byste pouze přilili pověstný olej do ohně.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Vy si prodloužíte trošku víkend, což platí zejména pro oslavence. Dobrá nálada a chuť slavit vás neopustí do středy. Dokonce se začnete jinak stravovat, mnozí z vás změní styl oblékání, osobní imagy. Až částečné zatmění měsíce v druhé polovině týdne vám připomene, že život nejsou jenom oslavy, ale i povinnosti. Budete se muset vrátit k nějakému starému problému. Intuitivně vycítíte, že když ho nevyřešíte, ocitlo by se s velkou pravděpodobností vaše intimní partnerství nebo pracovní kariéra v krizi.

 

Blíženci (21.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Ignorujte v tomto týdnu rady přátel i kolegů, pouze byste se dostali do problémů! Zejména když půjde o finance, majek, neriskujte, nepodlehněte vábničce rychlého výdělku, mohli byste přijít o vloženou investici! V druhé polovině týdne neposlouchejte klepy, zejména v zaměstnání se držte dál od diskutujících hloučků. Někdo by svými katastrofickými scénáři zasel do vašeho podvědomí nejistotu z budoucnosti, a ještě během víkendu byste se pořád budili ze snu.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Doslova na roztrhání budete v první polovině týdne. Tak si pořádně organizujte čas, a hlavně neprotahujte pozdě do noci sedánky a mejdany s kolegy, přáteli! Bouřit by se začala nejen vaše drahá polovička, děti, ale i vaše trávení, ledviny! V druhé polovině nepodepisujte právní dokumenty dřív, dokud si nebudete jisti, že jste vše správně pochopili. Jinak proděláte i kalhoty!

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Ačkoliv budete počátkem týdne utrácet, dluhy si nenaděláte. Naopak pokud podnikáte, právě během nákupů dostanete docela zajímavý nápad, jak si zvýšit zisky firmy. Ve dnech okolo čtvrtka se obrňte trpělivostí. Na domácí půdě nebude atmosféra úplně ideální, zejména pokud se nevěnujete pravidelně rodičům, seniorům. Vyčtou vám to, což vás emočně pořádně rozhodí. Nicméně vše se budete snažit napravit během víkendu, a horoskop nevylučuje, že s celou širší rodinou navštívíte zábavný park, možná si vyjdete na výlet za hranice.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Pilné jako včelky budete hned zkraje týdne. Dokonce se budete cítit jako ve svém živlu, když okolo vás vznikne chaos, a vy vše uvedete opět do pořádku. Nezapomeňte ale na to, že život není pouze práce, povinnosti. Zejména pokud žijete v mileneckém vztahu, intimní protějšek se začne cítit na druhé koleji a patrně vám ve dnech okolo čtvrtka ztropí velmi hlučnou žárlivou scénu, o které si budou mezi sebou sousedé či přátelé vyprávět ještě příští týden.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Svět budete vnímat jakoby vzhůru nohama počátkem týdne. Ve dne se budete cítit unavené, bez energie, naopak jakmile zapadne za obzor Slunce, ožijete, a během večera či v noci uděláte neuvěřitelné množství práce. Částečné zatmění Luny může udělat pořádný chaos ve vašich financích. Bude to malé připomenutí, že dluhy se mají splácet včas, jinak na vaše dveře zaťuká exekutor.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Informace, které se dozvíte z tajného zdroje, si nechte pro sebe. Někdo si tím totiž vyzkouší, zda dokážete mlčet, zda jste loajální, zda se na vás může spolehnout. Ve dnech okolo čtvrtka se nevyhnete rozhodnutí, které vám radost neudělá. Ale zatmění měsíce ve vašem znamení vás upozorňuje, že když se něčeho nevzdáte dobrovolně, mohli byste přijít o daleko víc, možná o důvěru své drahé polovičky.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Zkraje týdne vám někdo vrátí peníze, a vy zpočátku nebudete vědět, proč vám je dává. Bude se totiž jednat o půjčku z hodně dávné minulosti. Až do středy místo výtahem se raději projděte pešky. Může dojít k chvilkovému výpadku elektřiny, a vy něco důležitého prošvihnete! Ve dnech okolo čtvrtka to nebudete mít jednoduché v zaměstnání. Pohádáte se snad s každým koho potkáte, ale bude se jednat vesměs o lidi, které nemáte v lásce, takže vám bude úplně jedno.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Start do nového týdne bude pohodový, ale bude to pověstný klid před bouří. Nadřízení vás totiž doslova zavalí pracovními povinnostmi, protože někdo onemocní, a vy nebudete vědět, kam dřív skočit. Přepracovanost o sobě dá vědět již ve dnech okolo čtvrtka. Vybouchnete, a vše odnese někdo z přátel, možná zvýšíte nepřiměřeně hlas i na své ratolesti. Následovat bude únavu, kterou byste neměli podceňovat. Prospěje vám si během víkendu dopřát saunu, relaxační masáž, vyplavíte tak ze sebe škodliviny i nahromaděný stres.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Podnikáte-li, odložte podpis smluv až na příští týden. Situace bude jasnější, zejména cenově byste se podcenili. Za přispění pomluv se ve dnech okolo čtvrtka může začít otřásat v základech vaše kariéra, profesní pověst. To berte ale z té pozitivní stránky, protože vám nepříjemná situace vytvoří příležitost diskutovat s nadřízenými mezi čtyřmi očima, a vše si ujasníte. Pravda totiž vždy vypluje napovrch, tak tomu pomozte, a nebojte se mluvit otevřeně.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Pomáhat lidem, které máte rádi, ať to jsou přátelé nebo příbuzní, bude v tomto týdnu pořádně ošemetné. Budou mít totiž snahu na vás přehodit svoje problémy, jenže abyste nebudete mít dostatek času a hlavně objektivních informací. Tak se držte zpátky, šetřete radami jako šafránem, svůj názor si nechte pro sebe. Když na vás někdo bude příliš tlačit, řekněte razantní "ne". Když se naštve, přestane se s vámi v dalších dnech stýkat, to berte jako výhru, protože se bude jednat o člověka, který vás chtěl pouze využít.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Tišnovské trhy nabízejí bioprodukci 
Týdenní horoskop: 14.2. - 20.2.2011 
Týdenní horoskop: 18.6. - 24.6.2012 
Týdenní horoskop: 20.8. - 26.8.2012 
Výsledky březnové soutěže 2013 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny