Články

 

23.09.2012 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 24.9. - 30.9.2012

 1538MWM.jpg

 

 
Týdenní horoskopy pro 39. týden od 24.9. do 30.9. 2012

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

je v harmonickém znamení Vah. Do znamení Štíra vstoupí ve středu, 23.10.

 

Merkur

je ve Vahách, kde setrvá do 5.10.

 

Venuše

je v ohnivém Lvu, do znamení Panny vstoupí 3.10.

 

Mars

je v ve Štíru, kde setrvá do 7.10.2012.

 

Jupiter

je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.

 

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 21.10.

 

Retrográdní

Uran

je v bojovném znamení Berana. Přímý směr opět bude mít od 13.12.2012.

 

Retrográdní

Neptun

pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny...

Měsíc přibývá. V neděli 30.9. nastane v 4.19 hodin úplněk v Beranu.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

V první polovině týdne se nesnažte nic lámat přes koleno. Vše bude mít na vaši energickou povahu pomalý průběh, a i když si zadupete nožičkou, nic neurychlíte. Ke konci týdne se vám jako bumerang začnou vracet dobré skutky. Je ale i možné, že jste někomu mírně řečeno šlápli od svých narozenin na kuří oko, a ve dnech víkendu vám to vrátí i s úroky.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Počátkem týdne ignorujte lidi, kteří se budou předvádět. Nasadili byste si velmi vysoko laťku, kterou nepřeskočíte, pouze budete mít prázdnou peněženku. V druhé polovině týdne se vážně zamyslíte nad svým zdravím. Možná to bude mírné pobolívání v zádech či trnutí kloubů, které vás přinutí zachumlat se do peřin a odpočívat. Platí to zejména pro ty, kteří se dlouhodoběji přetěžují, málo relaxují .

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Zkraje týdne budete svými pohotovými a hlavně chytrými nápady pořádně zatápět každému, kdo se s vámi pustí do diskuse. Máte-li děti v pubertě, ke konci týdne je hlídejte jako jestřábí oko. Jinak vyvedou nějakou lotrovinu, kterou vy budete splácet ještě následný měsíc. Krušno bude čerstvě zamilovaným, protože ve vztahu bude napětí. Možná že zjistíte, že vaše drahá polovička je nesnesitelný tyran a vztah ukončíte.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Rozum používejte v první polovině týdne, neřiďte se srdcem, jinak proděláte i kalhoty! Hlavně to nepřehánějte s přílišnou péči o své nejbližší, rodinu, svou drahou polovičku. Mohlo by se vám to vymstít. Ve dnech víkendu totiž budete potřebovat, aby se za vás celá rodina postavila, ale když se předešlé dny budete tvářit, že všechno zvládnete, budou si myslet, že pomoc nepotřebujete, a vy na řešení velmi složitého problému zůstanete sami.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Jste optimistické znamení, takže drobné slovní půtky na domácí půdě budete vnímat jako neškodné hádky, jenže ono to u vás může uprostřed týdne bouchnout a hádat se doma bude každý s každým, potažmo do boje vytáhnou ženy proti mužům. Nedorozumění proto haste hned v zárodku, jinak to u vás doma bude připomínat sud s prachem, vedle kterého hoří ohníček a nikdo neví, kdy vyletí do povětří.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

První dny týdne prověří vaše improvizační schopnosti, ale nečekané situace zvládnete naprosto skvěle! Naopak uprostřed týdne začnete tápat, protože nebudete vědět jak se chovat k některým lidem ze svého nejbližšího okolí. Špatnou náladu druhých byste měli přehlížet, nic si nevztahujte na sebe, i vy se občas mračíte na celý svět, a ani nemáte důvod. Ke konci týdne si dávejte pozor na peněženku, nekupujte žádnou cennější věc. Podvodníčci budou mít pohotovost, někdo vás může podvést, okrást!

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

S lidmi, kteří vám lezou na nervy a třeba je vnímáte jako své nepřátele, se v první polovině týdne dokážete bavit s úsměvem, a když od nich budete něco potřebovat, dokážete je opít rohlíkem, přání vám splní na počkání. Ale v druhé polovině týdne narazíte na člověka, který se zjevně bude bavit tím, že vás psychicky deptá. Nenechte si to líbit, protože když se necháte zahnat do kouta, bude si na vás dotyčný vyskakovat ještě příští měsíc!

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Rodinu v první polovině týdne pozitivně naladíte. Možná koupíte nějaký moderní kus nábytku, nebo vymalujete byt, v každém případě se domácnosti budete věnovat víc než v jiných dnech. Chcete-li projít s úsměvem na tváři i druhou polovinu týdne sousedům se na chodbě vyhýbejte, a před příbuznými držte jazyk za zuby. Někdo bude čekat na vaši chybu, aby vás mohl pomluvami roznést na kopytech!

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Když se o svých nápadech a plánech zmíníte v první polovině týdne kolegům nebo přátelům, budou v šoku. Ono je něco jiného, když se na nějaký adrenalinový zážitek koukají v televizi, a něco jiného je vyzkoušet například seskok padákem na vlastní kůži. Tak se nedivte, když nikdo nebude mít čas, a dobrodružnou akci budete muset během víkendu podniknout sami.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Energii si šetřete na dny okolo středy. Předvedete okolí, že i vy máte bujnou fantazii, a dokonce se ve společnosti tak odvážete, že budete bavit přátele a možná i sousedy dlouho do noci! Načerpaná pozitivní energie se vám bude hodit v pátek a celý víkend. Budete muset čelit člověku, který se rozhodne připravit vás o pracovní pozici, anebo někdo z příbuzných si na vás začne vyskakovat. Bude vás stát hodně energie, abyste nepříjemný atak na svou osobu ustáli, a neponořili se do menší deprese.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Máte-li nějaké problémy, se kterými jste se nedokázali vypořádat v předchozím období, vraťte se k nim počátkem tohoto týdne. Najdete snadné, jednoduché řešení. Ve dnech víkendu seďte doma, necestujte, a když vám několikrát zazvoní telefon, a nikdo se neozve, číslo zablokujte. Někdo bude zkoušet vaši trpělivost, drze vás bude naschvál prozvánět uprostřed noci, brzo ráno, a vy byste se díky bezohlednému cvokovi pořádně nevyspali .

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Počátkem týdne budete ospalí, unavení. Rozumné bude, když poslechnete signály těla, a dopřejete si dostatek spánku. Od středy se věnujte pouze lidem, kterým důvěřujete, budete mít totiž srdce na dlani, a někdo by mohl využít vaší vrozené soucitnosti. Ve dnech víkendu bude mít ponurou náladu někdo z vašich přátel. Místo vtipkování se snažte zjistit, co se děje. Možná bude řešit problém, který vy hravě rozlousknete.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Daruj Vánoční poukaz! 
Food-Life na charitativní akci 
Kupte pod stromeček zdraví a vitalitu! 
Týdenní horoskop: 12.8. - 18.8.2013 
Týdenní horoskop: 3.1. - 9.1.2011 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny