Články

 

10.04.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 11.4. - 17.4.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 15. týden od 11.4. do 17.4. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

je v Beranu

 

Merkur

bude v energickém znamení Berana do 16.5. Má retrográdní směr, couvat bude až do 23.4.

 

Venuše

je v Rybách kde setrvá do 21.4.

 

Mars

je v Beranu.

 

Jupiter

putuje znamením Berana.

 

Saturn

je retrográdní ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 5.10.

 

Uran

prochází energickým znamením Berana kde setrvá až do 6.3.2019

 

Neptun

putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je retrográdní ve znamení Kozoroha. Do přímého směru se otočí 16.9.2011.

 

V tomto týdnu Luna přibývá. V pondělí 11.4. nastane první Lunární čtvrť v Raku.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Počátkem týdne se vám budou pořádně zapalovat lýtka, a to i zadaným. Pokud máte děti, pečlivě si uprostřed týdne hlídejte, s čím a s kým si hrají. Zábava se jim totiž mírně vymkne kontrole, a patrně budou potřebovat vaši pomoc. Podřizovat ostatním, zejména intimnímu partnerovi či partnerce, byste se měli ve dnech víkendu. To je cesta, jak si z někoho neudělat zbytečně nepřítele. Když vám někdo bude vyprávět cokoliv o vaší drahé polovičce, nedejte na řeči "jedna paní povídala", a všechny informace si ověřte!

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Velkou podporu na domácí půdě, v rodičích, budete mít v první polovině týdne. To nahraje těm, kteří tají dlouhodoběji intimní vztah. Rozhodnete se konečně představit svou novou lásku rodině, a proběhne to hladce. Zejména ve dnech víkendu se držte dál od nervních lidí. Jinak vás něčí drzost a arogance může rozčílit tak, že se se vám udělá nevolno, nebo vás začne pobolívat v zádech, v oblasti ledvin.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

V první polovině týdne zaznamenají úspěch ti, kteří se živí psaním, komunikací. Nabídku ke spolupráci můžete totiž dostat od velmi známé firmy, a mnohým se splní životní sen, například psát pro módní ženský časopis. Ve dnech víkendu se nepodřizujte svým potomkům. Jejich neposlušnost a velmi neotřelé názory vás patrně rozčílí, ale během Velikonočních svátků nic neřešte. Stanovte jim pouze přesný čas, kdy se musí nejpozději vracet, a morální kázání si nechte na příští týden, protože všechno ostatní jim vběhne jedním uchem tam, a druhým ven.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

V první polovině týdne budete díky náhodě v mírném šoku, protože zjistíte, že v něčem pořádně plýtváte penězi. Když si spočítáte, kolik ušetříte, juchnete radostí, protože to malá suma nebude. V druhé polovině týdne se mnozí nevyhnete bouřce na domácí půdě, zejména bydlíte-li vícero generací pohromadě. Hlavně vy do ničeho nenuťe starší generaci, protože si začnou myslet, že je chcete omezovat, a hned vám to také řeknou, a vysvětlovat jim, že se mýlí, budete celé Velikonoční svátky.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Velmi šikovně si v první polovině týdne hravě prosadíte něco proti vůli intimního partnera. Může jít o zájezd do zahraničí, stejně tak jako provozování nějakého zvláštního sportu. V druhé polovině vás nejdříve naštve a posléze rozesměje někdo z příbuzných. Bude se snažit od vás něco získat a použije k tomu citovou manipulaci. Vám dojde trpělivost a vyprovodíte ho fofrem ze dveří.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Nepříjemného napětí v první polovině týdne se zbavíte fyzickou aktivitou, manuální prací. Ale je pravdou, že Mars putuje vašim sektorem erotiky, takže si můžete vybíjet přebytečnou energii i skvělým sexem! Ve dnech víkendu si hlídejte osobní věci, doklady i peněženku, protože horoskop vás varuje před kapesními zloději. Povšechně ve všem okolo financí buďte opatrní, protože nepozornost by vás mohla přijít draho!

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Pokud jste nedávno přišli o zaměstnání, nebo ukončily dlouhodobější spolupráci, v první polovině týdne můžete být požádání, abyste se na své původní místo vrátili, anebo vám firma nabídne opětovně spolupráci na jejich zakázkách. Je jasné, že vám stoupne sebevědomí. V druhé polovině týdne si budete občas připadat jako ve špatném snu. Kam přijdete, obvykle vznikne nějaký konflikt, hádka, a než si uvědomíte, že se chováte nepříjemně, arogantně, pohádáte se s rodiči, mnozí i s tchýní.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

V první polovině týdne vás zaskočí nadřízení nabídkou na nové pracovní místo. Nezaváháte ani chvilku, protože vám nabízená pozice umožní klouzavou pracovní dobu, více svobodného rozhodování. Ve dnech víkendu se snažte nebýt sami. Pokud totiž podlehnete splínu a pocitu izolace od ostatních, můžete sáhnout po skleničce ostřejšího alkoholu, a na problém si zaděláte sami, minimálně pořádnou kocovinou.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Zejména nezadaní budou mít v první polovině týdne pocit, že je někdo pozoruje, a vaše intuice vás nezklame. Začnete se dmout pýchou, protože osůbka, které padnete do oka, se vám nejenže zalíbí svým vzhledem, vystupováním, ale i svými názory. Během víkendu si moc klidu neužijete. Někdo z přátel bude mít depku, a vy se stanete jeho zpovědníkem. Problém ale bude v tom, že se vám svěří s naprosto nepodstatnou banalitou, a vy se budete muset pořádně ovládat, abyste se nezačali smát.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

V první polovině týdne uvidíte něco tak neobvyklého, že ani nenajdete odvahu o tom někde vyprávět. Vaše racionální myšlení naprosto převálcuje fantazie, protože to bude mít nádech mystiky, tajemna. Dokonce je možné, že v sobě objevíte nadpřirozené schopnosti. Ke konci týdne zjistíte, že někdo z kolegů či nadřízených prochází osobní krizí, a vy nezištně nabídnete pomoc. Během povídání zjistíte, že máte společné zájmy, a může to být start velmi zajímavého přátelství.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V první polovině týdne se vašim vztahem přežene jarní bouřka, možná že i krupobití, ale přesně dle rčení, že bouřka čistí vzduch, jako mávnutím kouzelného proutku zmizí nervozní napětí, a nahradí ho sexuální jiskření! Pokud si na druhou polovinu týdne plánujete cestování, připravte se na to, že nic nebude probíhat dle vašich plánů. Pro svůj klid si dopředu zkontrolujte všechny doklady, jejich platnost, a uložte si je tak, abyste je před odjezdem nezapomněli!

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V první polovině týdne se nepřetěžujte, nepodceňujte dostatečný spánek. Prvním příznakem, že něco není v pořádku může být bolest v zádech, problémy s hybností.

Ve dnech víkendu si klidu moc neužijete. Náhlé onemocnění někoho blízkého, patrně ženy, vás rozhodí, ale zachovejte klid, bude se jednat pouze o chvilkovou slabost. Možná si začnete vyčítat, že se honíte za penězi, a opomíjíte své blízké. Sliby si nedávejte, jednejte, a na Velikonoční pondělí rodině připravte nějaké překvapení!


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 11.2. - 17.2.2013 
Týdenní horoskop: 16.4. - 22.4.2012 
Týdenní horoskop: 16.4. - 24.4.2011 
Týdenní horoskop: 18.6. - 24.6.2012 
Týdenní horoskop: 22.11 - 28.11.2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny