Články

 

12.10.2010 - Iva Veselá

Nový obchod FAIR&BIO v Praze

(Zdroj)

 

V úterý 5.10. jsem byla pozvána na slavnostní otevření nového obchůdku Fair&Bio v Praze. Proto se s Vámi chci podělit o zážitky a především produkty, které si zde můžete zakoupit.

 

Obchod Fair&Bio u stanice metra Florenc od nabízí široký sortiment fair trade a bio potravinových produktů. K novinkám bude patřit například BIO ledový čaj maté s přírodním limetkovým aroma nebo BIO půlkilový světlý nerafinovaný třtinový cukr. Budete se tu také moci občerstvit studenými nápoji, či vařenou BIO FAIRTRADE kvalitní kávou, cappuccinem či různými druhy čajů (služba „Coffee/Tea to go“). V neposlední řadě zde naleznete velký výběr originálních fair trade rukodělných produktů z rozvojových zemí – od náhrdelníků, dekorativních předmětů pro domov až třeba po kvalitní fotbalové míče. (Všechny zde nabízené potravinové a vybrané nepotravinové výrobky si můžete prohlédnout a zakoupit i online: www.fair-bio.cz).

 

Obchod Fair&Bio bude mít otevřeno každý pracovní den od 13:00 do 18:00. Obchod patří Ekumenické akademii Praha. Jde o neziskovou organizaci, která před léty jako první přišla do České republiky s velkoobchodem s fair trade výrobky, z nichž většina je v kvalitě BIO.

 

Obchod Fair&Bio se na toto nové místo stěhuje ze své dosavadní adresy na Husitské ulici na Žižkově. „Vyšli jsme vstříc přání mnoha našich zákazníků, abychom náš obchod přemístili do centra, na místo lehce dosažitelné městskou dopravou nebo pěšky,“ říká Marie Hanušová, vedoucí obchodu a propagace.

 

Více info o Fair Trade naleznete na http://www.fairtrade.cz/


Hodnocení článku

Hodnotili 3 čtenáři průměrem 3 bodů z pěti


Čtěte také:

Krásné vánoční svátky! 
Týdenní horoskop: 11.6. - 17.6.2012 
Týdenní horoskop: 12.12. - 18.12.2011 
Týdenní horoskop: 5.8. - 11.8.2013 
Výherci listopadové soutěže 2014 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny