Články

 

07.11.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 8.11. - 14.11.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 45. týden od 8.11. do 14.11. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje v náruživém, velmi tajemné, a občas žárlivém znamení Štíra.

 

Merkur

9.11. vstoupí do znamení Střelce, kterým bude procházet do 1.12.

kdy vstoupí do znamení Kozoroha.

Díky retrográdnímu pohybu se ale do znamení Střelce opět vrátí 18.12.

 

Venuše

je retrográdní, putuje znamením Štíra.

Díky retrográdnímu pohybu se 8.11. vrátí do znamení Vah,

kde setrvá do 30.11.

 

Mars

prochází znamením Střelce.

8.12. vstoupí do znamení Kozoroha.

 

Jupiter

bude až do 18.11. retrográdní.

Putuje znamením Ryb,

kde setrvá až do 22.1.2011, kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana.

Narození okolo 13.3. mohou nenápadně přibírat na váze,

proto vám prospěje lehčí - dietnější jídelníček !

 

Saturn

zkouší trpělivost a odolnost zrozenců narozených ve znamení Vah,

potažmo narozených okolo 6.10.

 

Uran

až do 6.12.2010. bude mít retrográdní směr.

Prochází mystickým znamením Ryb, kde setrvá až do 12.3.2011,

kdy s konečnou platností opustí snivé Ryby,

a v 2:29hod se na mnoho let usadí v Beranu,

neb toto znamení nadobro opustí až 6.3.2019 !!!

Nejistotu díky naprosto nečekaným životním změnám mohou zažívat narození okolo 17.3.

 

Neptun

má retrográdní pohyb a putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Do nového týdne se probudíme s přibývající Lunou.

V sobotu, 13.11. v 17:39hod nastane První Lunární čtvrť ve Vodnáři.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Při diskusích se v první polovině týdne opakovaně s někým doslova zakousnete, ale budete to vy, kdo si moudře řekne svoje, ale tím to skončí, ostré hádce se vyhnete. Pokud budete cokoliv dělat manuelně, a jste žena, nesnažte se trumfnout mužské okolo sebe, nechte je, ať předvedou oni svoji sílu, vy je totiž přetrumfnete svým intelektem !

Ke konci týdne mnozí zjistíte, že vaše přátelské vztahy vám někdo závidí, a snaží se je nějakou intrikou zpřetrhat. Sobotní první Lunární čtvrť ve Vodnáři mnohé upozorní, že jste přecenili své schopnosti i možnosti, a tak mnozí budete nuceni přiznat, že vše splnit není ve vašich silách...

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Obyčejný sex vás v první polovině týdne neuspokojí. Konstelace probudí vaši sexuální fantazii, a vy začnete vymýšlet, co nového vnést do milování. Mohu-li vám něco poradit, zkuste tantrický sex. Na noční extaze budete vzpomínat ještě dlouho ! V druhé polovině týdne dostanete vztek na nadřízené. Jejich nařízení a pokyny nebudou mít logiku, ale vy nenajdete možnost ani argumenty, jak jejich rozhodnutí zvrátit. Sobotní první Lunární čtvrť prověří vaše partnerství, manželství. Pokud začnete žárlit, bude to signál, že je načase něčím váš vztah okořenit, probudit ! Možná bude stačit, když se svojí drahé polovičce začnete víc věnovat !

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Vaší prioritou bude v první polovině týdne harmonie v partnerství a ve vztazích povšechně. Pokud je váš vztah mladý, svitne vám, že sex by neměl být jediným pojítkem vašeho partnerství, a tak začnete vymýšlet aktivity, které byste mohli dělat s intimním protějškem společně. V druhé polovině týdne se nepouštějte v zaměstnání do diskusí o filozofii, náboženství. Svými názory můžete vyvolat ostrý spor. V sobotu proběhne první Lunární čtvrť ve Vodnáři, a vy díky tomu zjistíte, že mnohé sny se vám stále vzdalují. Pokud řešíte nějaký právní či soudní spor, informace, které se k vám donesou mnohé nepotěší.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Nestandartní situace počátkem týdne vás přiměje zamyslet se nad pracovními podmínkami v zaměstnání. Uvědomíte si totiž, že někdo využívá nepřiměřeně svého postavení, a začnete dumat, jak dotyčnému či dotyčné ustřihnout "tipec"...V druhé polovině týdne vás bude opanovat obrovská sexuální touha. V ženách se navíc probudí mateřský instinkt, a je možné, že zatoužíte rozšířit rodinu o dalšího potomka. Doporučuji vám ale vše, co se vám zejména v sobotu zrodí v hlavě probrat s intimním protějškem. Nezadaní dostanou příležitost k seznámení, ale pokud se zamilujete, hned od počátku vztahu si budete muset dávat pozor na žárlivost, tendenci k sobě svoji drahou polovičku doslova připoutat !

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Konstelace vám počátkem týdne propůjčí ohromné charisma a schopnost okouzlit šarmem okolí. V mnohých se probudí umělecká můza, ale i bojovnost. Uvidíte-li nějaké bezpráví, okamžitě se postavíte na stranu slabších, těch, kteří se sami bránit nedovedou. Ke konci týdne budete lidi okolo sebe rozčilovat svojí neochotou ustoupit ze svých požadavků, dokonce odmítnete vyslouchnout další možné alternativy ! Pokud chcete mít klidný víkend, přistupte na kompromis, zejména bude-li se jednat o obchodní záležitost. Záhy byste totiž zjistili, že jste se svojí neústupností připravili o skvělou obchodní spolupráci !

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Zadané bude počátkem týdne opanovat nepříjemný pocit, že se vás vaše drahá polovička snaží oddělit od původní rodiny, přátel. Narozeným okolo 12.9. bude chybět pocit bezpečí, můžete extrémně žárlit, dokonce návštěvy pojmete jako nebezpečné vetřelce. V sobotu se hned po probuzení napijte elixíru optimismu, což platí zejména pro ty, kteří budou víkend trávit v zaměstnání. Tam zažijete neuvěřitelný chaos, např, firma bude dohánět termín dokončení nějaké zakázky a je jasné, že to mezi vámi a kolegy vyvolá napětí. Ženy by ve dnech víkendu měli více pečovat o plodící orgány. Hrozí vám nastydnutí, tak se na výlet či procházku pořádně oblečte, !

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Počátkem týdne si na vás nikdo nepřijde, neb slovně budete připomínat bojovníky! Dokonce v první polovině týdne zapomenete na svoji přirozenou váhavost, chovat se i jednat budete nezávisle. Konstelace vás totiž upozorní, že je načase, aby jste se začali spoléhat zejména sami na sebe ! Během víkendu si promyslete každý výdaj , a hlavně si dejte pozor na nepromyšlené investice povšechně !

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Merkur bude počátkem týdne přecházet tkzvn.Anaretický stupeň. Možná by bylo rozumné si vzít do kapsy slovník, protože vaše slovní zásoba bude velmi bohatá, ale ostatní vám nebudou rozumět ! Pokud okolo soboty slavíte narozeniny, máte před sebou rok ve kterém uděláte zásadní životní obrat. Až do dalších narozenin v roce 2011 vám konstelace propůjčí schopnost soustředit se a zaměřit se přesně na cíl, což Vám pomůže dosáhnout toho, co si naplánujete. Jakmile zjistíte, že nějaká aktivita ""nikam nevede"", okamžitě ji ukončíte.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Jako radar se zkraje týdne napojíte na náladu lidí okolo sebe. Pokud zaznamenáte nějakou rozepři, zastanete se slabšího, velmi moudře a originálně problém rozeberete. Je ale pravdou to, že pokud se obuje někdo do vás, s velkou razancí ubráníte i sami sebe. Ke konci týdne si vytvořte vždy časovou rezervu, neb se patrně opakovaně někde zamotáte, a na schůzky či návštěvy dorazíte se zpožděním. Navíc vás doslova zasype někdo z blízkých příbuzných svými problémy, a udělá to tak šikovně, že vinu bude následně přehazovat na vás. Pokud nechcete mít tajného nepřítele, v sobotu raději mlčte !

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Zkraje týdne vám bude skvěle fungovat podvědomí. Konstelace probudí vaši intuici, takže naprosto přesně rozpoznáte, jakou kdo má náladu, na co myslí, i co má za lubem ! Konec týdne prověří, jak umíte hospodařit s financemi a zda jste nepodcenili v předchozích dnech občasný výpadek nějakého elektrospotřebiče. Pokud jste něco přehlíželi, budete nuceni sáhnout hlouběji do kapsy a nevrlí z nenadálého výdaje můžete být celý víkend. Horší bude to, že někteří se obrátíte na výrobce, neb se bude jednat o výrobek v záruce, a firma, byť s renomovaným jménem, vás neomaleně odbyde.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Do konfliktů přátel se v první polovině týdne nevměšujte. Totiž ti, kterých se zastanete, vás začnou oslavovat, ale nikoliv protistrana. V mžiku se jedno kamarádství může otočit v nepřátelství ! V sobotu ve vašem znamení proběhne první Lunární čtvrť. Může nechat vyplout na povrch nějaké intriky nadřízených, ale hlavně kolegů. Pocit nesvobody a závist okolí zvýší vaši hladinu adrenalinu, ale doporučuji vám zapomenout na rebelii, neb byste si mohli ohrozit svoji pověst i kariéru !

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Svojí originalitou a vynalézavostí zvednete zkraje týdne mnohým lidem hladinu adrenalinu. Uděláte si díky tomu mezi svými kontakty síto, neb si uvědomíte, že není normální, když se na vás mračí někdo proto, že jste rozlouskli nějaký složitější problém, či že máte úspěšnou kariéru. Nesoustředěnost a únava v druhé polovině týdne bude výsledkem toho, že dlouhodoběji přetěžujete organizmus. Navíc sobotní první Lunární čtvrť ve Vodnáři vytáhne na světlo spousta nedořených věcí, na které jste v životním fofru posledních dnů zapoměli. Neposlouchejte ve dnech vikendu ale cizí rady, a nenechte se ovlivňovat rádoby duchaplnými řečmi chytrolínů, kteří se vám budou snažit vnutit myšlenku, že když poprosíte "toho nahoře", zbavíte se všech problémů. I pro vás totiž platí pořekadlo, že bez práce nejsou koláče !

 


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Krásné vánoční svátky! 
Nový DETOX program! 
Přijďte k nám do výživové poradny! 
Týdenní horoskop: 24.1. - 30.1.2011 
Týdenní horoskopy: 15.3. - 21.3.2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny