Články

 

23.11.2010 - Iva Veselá

Detoxikace organismu

1578ZTc.png

 

 

Zapojte se do detoxikace organismu s Výživovou poradnou Food-Life.cz!

Detoxikace je důležitou součástí našeho života, proto využijte akčních nabídek. Lze také objednat dárkový poukaz na vybraný produkt!

 

Detoxikační jídelníček

Vaše cena: 400,-

Objednat >>


1579YjJ.pngNaše strava, to, co pijeme, ovzduší a stres má na nás nepříznivý vliv. Přestože jíme zdravě, organismus potřebuje odpočinek, regeneraci a očistu, jelikož se toxicitě nevyhneme. Důsledkem je únava, překyselení organismu a pokles imunitní schopnosti, vysoký výskyt volných radikálů a rychlé stárnutí. Je správný čas svému tělu pomoci pomocí očistného jídelníčku.

 

 

 

Proč jídelníček využít?

Krátkodobý očistný neboli detoxikační jídelníček je velmi vhodný pro regeneraci a očistu orgánů trávicího traktu, dále pro ty, kteří se snaží změnit svůj životní styl a stravovací návyky nebo se necítí „ve své kůži“. Jídelníček slouží jako start pro úspěšné změny a získání ztracené energie!

 

Co detoxikační strava obsahuje?

V první řadě detoxikační strava obsahuje hojnost antioxidantů - molekuly, které dávají barvu ovoci a zelenině. Tyto látky mají pozoruhodnou schopnost působit proti zásadní příčině stárnutí a zdravotním problémům.

 

 

 

Áyurvédská masáž 2h!

Vaše cena: 500,-

Objednat >>


1578ZTc.pngJedná se o hluboce relaxační, regenerační áyurvédská masáž celého těla. Áyurvédská masáž má výborný účinek, protože spíše než na techniku a tlak se soustřeďuje na individuální přístup s použitím vhodných léčivých olejů a bylin. Tím navozuje v těle rovnováhu. Masáž považuje Áyurvédu za jeden z klíčových faktorů dlouhověkosti, protože kontroluje hlavní dóšu (energii) v těle -Vátu.  Tato masáž účinně brání předčasnému stárnutí.

 

 

Účinky masáže

Hlavními cíli áyurvédské masáže jsou vyloučení toxinů a odpadních látek, pročištění, regenerace a udržení síly a energie. Masáž přivádí rovnováhu těla a mysli tím, že podporuje cirkulaci, která přináší buňkám v tkáních živiny a odvádí toxiny a odpadní látky. Každá konstituce vyžaduje vhodný olej. Tak se posiluje jeho léčebná účinnost. Masáž podporuje u dítěte růst a dýchací systém, krevní oběh, snižuje hladinu stresových hormonů, zlepšuje pohyblivost, snižuje depresi, posiluje imunitu. Zvláčňuje pokožku, podporuje spánek. Posiluje zrak a svalstvo.

 


 

Kompletní detoxikační program

Vaše cena: 1900,-

Objednat >>

 

  • Vstupní 45 minutová konzultace

(krátká konzultace s výživovým poradce, který s vámi probere vaše stravování, zdravotní problémy a seznámí vás s celým programem. Jako bonus máte možnost využít analýzy na tělesném analyzátoru)

 

  • Áyurvérdská masáž 2 hod v salonu SARAH (v Praze)

(2-hodinová masáž pro rozproudění lymfatického systému, čímž dosáhnete vysokého efektu celé očisty. Využijte proto této masáže s profesionálním masérem, která běžně stojí až 2000 Kč! Masáž odbourává celulitidu, stres, zlepšuje kvalitu pokožky a je velmi vhodná proti vráskám na obličeji)

.

  • 4-denní očistný jídelníček

(po masáži následuje jídelníček plný antioxidantů k pročištění organismu a působící proti stárnutí!)

 

  • Bylinné výtažky (produkty MedPharma a ISWARI - superpotraviny)

(kvalitní doplňky stravy v hodnotě 500,-)

 


Hodnocení článku

Hodnotilo 5 čtenářů průměrem 3.4 bodů z pěti


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 15.8. - 21.8.2011 
Týdenní horoskop: 20.2. - 26.2.2012 
Týdenní horoskop: 21.6. - 27.6.2010 
Týdenní horoskop: 3.10. - 9.10.2011 
Týdenní horoskopy: 18.1. - 24.1.2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny