Články

 

26.02.2013 - Iva Veselá

Nízkotučný tvaroh a smetana bez laktózy (SPAR free from)

2236NDg.jpg

Měkký tvaroh nízkotučný free from - bez laktózy (SPAR)

 

Pokud patříte k lidem, kteří kvůli svému stravovacímu omezení nemohou nakupovat konvenční potraviny, máte od 15. září 2012 zase o něco širší výběr. Privátní značka SPAR free from rozšířila své portfolio o měkký tvaroh a smetanu ke šlehání, jež ocení především lidé s nesnášenlivostí laktózy. Mléčné produkty SPAR free from eliminují tuto intolerantní látku, ale zároveň obsahují všechny nezbytné živiny a navíc výtečně chutnají.

 

„Značka SPAR free from nabízí potraviny pro osoby se speciálním potravinovým omezením, jako je například intolerance laktózy nebo bezlepková dieta,“ uvádí Martin Ditmar, generální ředitel společnosti SPAR ČOS. „Chápeme, že i lidé, kteří nemohou konzumovat běžné potraviny, si chtějí pochutnat na opravdu dobrém jídle. Právě proto se snažíme řadu SPAR free from pravidelně inovovat a rozšiřovat. Naši zákazníci si tak nově mohou dopřát i tvaroh a šlehačku bez laktózy,“ dodává Martin Ditmar.

 

SPAR free from smetana ke šlehání

2237YWM.jpg

Je výtečná jako nadýchaná pochoutka na dezertech nebo do kávy. Použít ji můžete při pečení a své využití najde v kuchyni také jako součást nejrůznějších omáček nebo moučníků. Obsahuje 36 % tuku a zakoupit ji můžete v hypermarketech Interspar za MOC 23,90 Kč (250 ml).

 

SPAR free from nízkotučný měkký tvaroh

2236NDg.jpg

SPAR free from tvaroh, vyrobený z lahodného mléka, je vhodný pro teplou i studenou kuchyni. Je skvělým základem pomazánek a nepostradatelnou ingrediencí pro pečení výborných moučníků. Vyzkoušejte lehký koláč s tvarohem a ovocem, podle našeho receptu, který neobsahuje lepek ani laktózu a je tedy vhodný pro osoby s bezlepkovou dietou a intolerancí laktózy.

Měkký tvaroh SPAR free from zakoupíte v hypermarketech Interspar za MOC 18,90 Kč (250 g).

 

Máte dotazy ke stravování při intoleranci laktózy nebo bezlaktózovým výrobkům? Kontaktujte odborníka na výživu.


 

Další produkty řady SPAR free from:

SPAR free from polotučné mléko 1,5%

Bezlaktózové mléko je skvělá volba pro všechny, kteří se chtějí pochutnat na lahodném čerstvém mléce bez příjmu laktózy. Je vhodné do kávy, müsli a kaší, dezertů, pečení nebo přípravě koktejlů. Použití je stejné jako u klasického mléka.

 

SPAR free from jogurty

2301MGN.jpg

SPAR free from jogurty jsou vyrobeny z lahodného mléka a lahodné smetany. Jogurty jsou k dostání v příchuti přírodní a ovocné. Použití v kuchyni je stejné jako u klasického jogurtu.

 

SPAR free from máslo

2302Mzk.jpg

 

 


Hodnocení článku

Hodnotili 4 čtenáři průměrem 3.5 bodů z pěti


Čtěte také:

Bravo, šéfe! 
Lidé už se nedopují prášky. Volí šetrnější cesty k úlevě 
Sacharidy zlepšují náladu 
Tablety proti bolesti hlavy a zad už nepomáhají 
Zázvor: Lék, který může škodit 


Diskuze

Hana Andrýsová
Web: http://výrobky bez laktozy

Prosím o radu

Váže ní prosím poraďte mi kde scháníte výrobky bez laktozy. Jde mi hlavně o tvaroh, protože mléko, jogurt a smetanu někdy v Albertu seženu. Vůbec není tvaroh.Ráda bych se s někým seznámila kdo má také intoleranci na laktozu a vyměnila si s ním nějaké zkušenosti.Po zrušení Intersparu tyto výrobky chybí.Děkuji Andrýsová

01.08.2015 17:40
Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny