Články

 

19.04.2013 - Iva Veselá

Zdravá, rychlá a netučná svačinka

2350YmJ.jpg

 

Se slovy „hubnutí“ a „dieta“ jsou často spojeny představy drastických hladovek. Nic však není černobílé a vytoužená redukce váhy se může obejít bez těchto krutých zásahů do vašeho jídelníčku. Přinášíme vám několik tipů na výrobky značky Linessa, které nejen dobře chutnají, ale jsou také nutričně vyvážené. Mají snížený obsah tuku, přesto vás nasytí a dodají tělu potřebnou energii. Skvěle se hodí pro rychlou svačinku!

 

Sušená šunka (Linessa)

Sušená šunka patří mezi nejjemnější a nejlahodnější, na jaké si můžeme pochutnat. Kvalitní maso se po naložení udí v udírnách, poté se zavěšuje ve speciálních sušárnách, kde postupně po dobu 8 – 9 týdnů uzrává. Právě takovým procesem vzniká i sušená šunka Linessa, na jejíž výrobu 100 g bylo použito 133 g masa. Extra libová šunka Linessa obsahuje pouze 3 % tuku. Pokud toužíte po nevšedním gurmánském zážitku, navštivte některou z prodejen Lidl, kde sušenou šunku Linessa koupíte za 64,90 Kč (175 g).

 

Mozzarella light (Linessa)

Tradiční italský sýr mozzarella si v českých kuchyních našel své místo. V kombinaci s rajčaty, bazalkou, olivovým olejem a balsamikem se mozzarella stává neodolatelnou. Tím její využití v kuchyni ale nekončí. Zkuste ji například zapéct s lilkem, tato kombinace Vás překvapí svou harmonickou chutí, přesto si zachová svůj dietní ráz. Tradiční mozzarella s 44 % tuku se pro hubnutípříliš nehodí. Můžete ji však nahradit „lehčí“ variantou – mozzarellou Linessa. Ta má pouze 8,5 % tuku. Seženete ji ve všech prodejnách Lidl za 16,90 Kč (125 g).

 

Jíte zdravě i cvičíte a pořád se vám nedaří zhubnout? Kontaktujte výživového poradce!

 

 

Cottage sýr (Linessa)

 

Hrudkovitý sýr s chutí tvarohu se vyrábí z odstředěného mléka přidáním speciálních mlékařských kultur. Dozrává během jednoho či dvou dnů. Sýrová zrnka by pak měla mít jemně nakyslou mléčnou chuť a zářivě bílou barvu. Tento čerstvý sýr vám bude chutnat samotný, ale i namazaný na chléb. Skvěle se hodí také do salátů nebo těstovin.

Odtučněnou variantu této pochoutky nabízí společnost Lidl. Cottage sýr Linessa s 2,2 % tuku je k dostání za 19,90 Kč (200 g).

 

Probiotický nápoj

Probiotický nápoj by ve vašem zdravém jídelníčku neměl chybět. Probiotika mají blahodárný účinek na lidské zdraví – zlepšují rovnováhu v zažívacím traktu a celkově zvyšují obranyschopnost organismu. Nápoj plnohodnotně nahradí svačinu, oceníte jej tedy například na cestách, kdy nemáte na jídlo příliš času.

Pokud chcete i vy pomoci svému tělu a ochránit jej před nečekanými útoky bacilů, zajděte do nejbližší prodejny Lidl, kde probiotický nápoj Linessa zakoupíte v praktickém balení po 6 ks za 36,90 Kč (6 x 125 g).


(Image), Pro Bio-Life.cz: Svetpotravin.cz


Hodnocení článku

Hodnotili 3 čtenáři průměrem 2.67 bodů z pěti


Čtěte také:

AKCE - Odborné zhodnocení vašeho jídelníčku! 
Alkohol jako nepřítel štíhlé postavy 
Pohankový koláč s lesním ovocem 
Redukce váhy 
Spalovače tuků ve stravě 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny