Články

 

29.11.2010 - Iva Veselá

Kam za dobrou energií

 

Vsaďte na sílu feng shui, které je založeno na rovnováze a harmonii. To přesně mějte připravené doma – žloutnoucí zahrady, svěží oranžové listy, voňavý vzduch naplněný kyslíkem – měli bychom si všeho nabírat plnými doušky.

 

Podzim přináší novou, ale ne tak silnou energii do všeho kolem nás. Zapomeňte na podzimní splíny, nevyřízené účty, nasbírané křivdy. Po dobrém obědě běžte na procházku. Nemusíte na pořádnou tůru – stačí nejbližší park. Pokud nejste nepřítelem psů a dětí, pobyt poblíž dětského hřiště. Pohled na malé človíčky, kteří budují umné stavby, kterým my dospělí říkáme tak zjednodušeně bábovičky, jejich vysoké hlásky, honičky psů, to všechno vás nabije na celý týden.

 

 

V případě dotazů ohledně výživy a stravování kontaktujte výživového poradce!

 

 

A když se vám nechce chodit, je tu řešení – květiny do bytu

Květiny posilují dobrou energi qi. Také jejich pomocí můžeme přidávat do místnosti barvy. Můžeme je lehce měnit podle nálady a atmosféry, kterou chceme vyvolat. Je velmi důležité, aby všechny květiny byly zdravé. Uvadající či dokonce uschlé květiny naopak přinesou nepříznivou a neužitečnou energii.

 

TIP

Nebojte se zajít do květinářství a udělat si radost kytičkou. V momentě rozzáří místnost v celé místnosti.

 

 

ČTĚTE TAKÉ: Feng Shui a naše ložnice

 

 

Květiny vyzařují romantiku. Pomohou vám rozvinout nový vztah či zlepšit již existujíci. Můžete na noc k váze či kořenáči položit jeden svůj oblíbený předmět a jeden svého partnera. Utužíte tak své vzájemné vztahy.

Nejvhodnější barvy jsou pro romantiku růžová a červená, protože symbolizují energii zapadajícího slunce. Vhodný je každý druh květin, vybírejte jenom podle svého vkusu a založení. Každá květina má svoji mírně odlišnou energii, proto je potřeba vyzkoušet, která vyhovuje vám osobně nejvíc.

 

Také velmi záleží na nádobě, do které květinu umístíme. Vhodné jsou stříbro, lesklá ocel, chrom. Květiny musí stát vždy v čerstvé vodě. Každý večer proto vodu vyměňte a seřízněte konce stonků. Květinky se vám odmění – zůstanou delší dobu čerstvé.

 

Pokud chcete přejít od romantiky k činům, dobrými pomocníky se vám stanou krystaly. Pokud je umístíte do severní části ložnice, povzbudí sexuální energii. Budete se cítit uvolněně, intimně a láskyplně. Krystaly lomí světlo, které jimi prochází. Zavěšené ve slunečním světle budou toto světlo lomit a šířit kolem sebe dobrou energii.

 

Dobrým přítelem se mohou stát také svíčky. Jsou největším světelným zdrojem energie yin, vyzařujícím měkké, oranžové světlo. Jejich výhodou je, že nevytvářejí elektromagnetické pole (EMP). Tento typ světla je ideální, pokud chcete vytvořit tlumenou, romantickou atmosféru.

 

(Zdroj)

 

Jaké fígle máte proti podzimním splínům? Podělte se s námi! v diskusním fóru!


Hodnocení článku

Hodnotilo 5 čtenářů průměrem 3.4 bodů z pěti


Čtěte také:

39 tipů, jak dostat do bytu feng-shui 
Feng shui a bydlení 
Feng Shui a naše ložnice 
Pokračování Feng-shui 
Vítr a voda pro život 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny