Články

 

21.05.2010 - Iva Veselá

Feng shui a láska

1886NjE.jpg


Všichni potřebujeme v životě LÁSKU, abychom se cítili zdatni fyzicky, duševně i duchovně. Metoda feng-shui nám nabízí jeden ze způsobů, jak vylepšit na še milostné vztahy. Pokud si myslíte, že žijete v uspořádaném vztahu, zkuste jej ještě vylepšit.

 

Pozorujte, zda je vaše prostředí ve kterém bydlíte příjemné, uvolňující nebo smyslné. Okolí ve kterém setrváváte má veliký vliv na váš přístup k životu.

 

Začněte s vaší postelí. Všimněte si, zda je přístupná z obou stran či jen z jedné. Ložnice by měla být krásná, pohodlná, uvolňující....měli byste se v ní cítit příjemně.

 

FENG - SHUI TIP

Růženín je velice mocným kamenem lásky a jemným léčitelem pro vaše srdce. Pokud budete mít několik růženínu v domě, podpoříte svůj šťastný vztah.

 

 

  • Užívejte aromatické vůně, svíčky, drahé kameny ke zvýšení vibrací v domě. Na stěnách se doporučuje mít obrazy šťastných párů, ale i sošky, kde jsou zobrazeny milující páry. Tyto dekorace můžete v domě umístit ve směru jihozápad. Příjemná klidná a romantická hudba místnost podpoří.
  • Pokud jste sami a máte za sebou vztah s někým, kdo vám zlomil srdce, snažte se, aby vám věci v okolí danou osobu nepřipomínali. Svazujete zde energii toho, kdo s vámi již není a to není správné. Přemýšlejte o tom, že by nebylo marné prostor pečlivě vyčistit a přinést čerstvou novou energii do vašeho života. Je to dobrá metoda k tomu, abyste se vymanili z proudu energie, která vám v minulosti zanechala šrámy na srdci

 

Pro Bio-Life.cz: Zdravi4you.cz
Image: dan / FreeDigitalPhotos.net


Hodnocení článku

Hodnotili 4 čtenáři průměrem 4.75 bodů z pěti


Čtěte také:

39 tipů, jak dostat do bytu feng-shui 
Feng shui a bydlení 
Kam za dobrou energií 
Květiny v bytě - podpora dobré čchi 
Pokračování Feng-shui 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny