Články

 

04.04.2013 - Iva Veselá

Schindeleho minerály

2333YjR.jpg

 

Schindeleho minerály jsou vynikajícím potravinovým doplňkem, který řeší nedostatek minerálů a stopových prvků, zároveň čistí trávicí trakt zanesený zbytky potravy a má další řadu blahodárných účinků na lidské zdraví.

 

O minerálech

Schindeleho minerály jsou kamenná moučka bohatá na minerály a stopové prvky. Potřebnost těchto látek pro zachování zdraví byla vědou již mnohokrát dokázána. Objev Šindlových minerálů je poměrně dlouhým příběhem, takže si celý článek můžete přečíst na tomto odkazu.

 

Obsah látek v Schindeleho minerálech


Ø na 100g
Ø v denní dávce 6g
Křemík SiO2, Si2O3
56900 mg
3414 mg
Oxid hořečnatý MgO
850 mg
51 mg 14%*
Železo Fe
350 mg
21 mg 150%*
Hliník Al
260 mg
15,6 mg
Vápník CaO
119 mg
7,14 mg 0,9%*
Draslík K
56 mg
3,36 mg 0,17%*
Fosfor P
14,5 mg
0,87 mg 0,12%*
Mangan Mn
12,9 mg
0,77 mg 38,5%*
Sodík Na
12 mg
0,72 mg
Zinek Zn
7,2 mg
0,43 mg 4,3%*
Měď Cu
1,9 mg
0,114 mg 11,4%*
Barium Ba
1,6 mg
96 μg
Chrom Cr
570 μg
34,2 µg 85,5%
Nikl Ni
0,49 mg
29,4 μg
Kobalt Co
0,38 mg
22,8 μg
Vanad V
0,44 mg
26,4 μg
Titan Ti
0,32 mg
19,2 μg
Bor B
0,1 mg
6 μg
Molybden Mo
0,1 mg
6 µg 12%*

 

 

Trápí Vás zdravotní komplikace? Váháte nad detoxikací? Kontaktujte odborníka na výživu.

 


Léčebné účinky Schindelových minerálů

Schindeleho minerály při léčbě dny

Dna je ukládání solí kyseliny močové, onemocnění postihuje klouby na nohou a rukou. Schindeleho minerály štěpí soli kyseliny močové, která se zhromažďuje v kloubech, během pár týdnů je uživatel bez bolesti a může se pohybovat.

 

Schindeleho minerály při léčbě cukrovky

Cukrovka je metabolické onemocnění charakterizované zvýšenou hladinou cukru v krvi (hyperglykémií) Cukrovka zkracuje život průměrně o 8 - 10 let, v odborné literatuře bývá označován jako „tichý zabíječ“.

Schindeleho minerály snižují hladinu cukru v krvi, po pár týdnech užívání se hodnoty cukru v krvi normalizují.

 

Schindeleho minerály při léčbě tlaku

Hypertenze - vysoký krevní tlak je nebezpečný a je vždy nutno jej léčit. Opakem je hypotenze (snížení krevního tlaku). Schindeleho minerály pomáhají srovnávat krevní tlak. Díky nim se nejen sníží vysoký krevní tlak, ale také normalizuje nízký tlak. Zároveň zmizí hučení v uších a nepříjemné návaly.

 

Schindeleho minerály při léčbě osteoporózy

Osteoporóza, řídnutí kostí, je metabolické onemocnění, při kterém kostní tkáň řídne, je stále křehčí a náchylnější ke zlomeninám Osteoporóza je charakterizována ztrátou kostních minerálů Doplněním Schindeleho minerálů se pacientům s osteoporózou výrazně uleví, zbaví se bolestí a jejich kosti zesílí.

 

Schindeleho minerály při léčbě artrózy

Artróza (osteoartrosa) je bolestivé onemocnění kloubů, které velmi často postihuje lidi zhruba od 50-ti let věku.Nejčastěji postihuje lidi s nadváhou nad 50 let. Přísunem křemíku, který je bohatě obsažen v Schindeleho minerálech, se pacientům s artrózou výrazně omezí bolest a zlepší stav.

 

Schindeleho minerály a padání vlasů

Přestože je padání vlasů přirozenou součástí lidského života (projevuje se jím pravidelná výměna buněk) je ho možné ovlivnit. Přísunem Schindeleho minerálů lze padání vlasů zmírnit, nebo zcela potlačit. Vlasy budou po několikatýdenním užívání Schindeleho minerálů pevnější, nebudou se třepit a budou zdravé a to nejen na pohled.

 

Schindeleho minerály detoxikují organismus

Již po pár dnech dochází k úpravě zažívání, dostavuje se pravidelná stolice, čistí se střeva a ledviny. Játra vylučují toxické látky z těla, člověk může mít i zvýšené jaterní testy. Za 2-3 měsíce by měla být znát velká změna k lepšímu. Projeví se to v lepší výkonnosti, soustředěnosti, zlepšuje se stav pleti. Může se zmírnit nebo zcela vytratit průběh různých alergií a ekzémů (je možné rovněž přikládat obklady).

 


Použití - návod

Doporučuje se nepřekračovat denní dávku - pro dospělého 1 odměrka (přibalena) popř. 8 - 9 kapslí. Potravinové doplňky nejsou náhradou vyvážené a pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí.

  • Neužívejte zároveň s léky nebo homeopatickými přípravky – časový odstup minimálně 3 - 4 hodiny.
  • Neužívejte společně s černým/zeleným čajem, kávou nebo mlékem, tyto nápoje mohou blokovat příjem železa. Odstup 1 - 2 hodiny!
  • Neužívejte společně s vitamínovými přípravky E nebo s oleji silně obsahujícími vitamin E. Odstup 1 - 2 hodiny.
  • Mnoho pijte – stolice se může černě zabarvit, protože produkty látkové výměny a nezužitkovatelné minerály, jako např, železo, mohou být vyloučeny.
  • Přechodně může dojít ke zhoršení stavu (např.: klouby začnou více bolet) nepřestávejte však minerály brát, po pár dnech se stav výrazně zlepší.
  • 8 - 9 kapslí s vodou spolknout nebo dát 1 odměrku do sklenice vody zamíchat a vypít.

Další možnosti využití

  • pleťová maska jak pro suchou, tak mastnou pleť
  • minerální koupel
  • pro zvířata - psy, kočky, koně

 

Tipy k užívání

Hodně pijte! Tělo se čistí, je posílená činnost ledvin a jater, normální je černá stolice. U někoho může po prvních dávkách minerálů nastat přechodné zhoršení stavu. Je možné též začít s menším množstvím, než doporučeným a postupně si přidávat.

Pro lepší vyhodnocení účinků je velmi průkazné nechat si udělat krevní obraz před a 1-2 měsíce po užívání minerálů. Popřípadě i jaterní testy (odstup alespoň 3 měsíce).

Máte před sebou plánovanou oslavu? Zkuste si vzít dávku minerálů. Lépe prožijete následující den. Játra lépe a dříve odbourají alkohol.

 

Ocenění Schindelových minerálů

Schindeleho Minerály by se určitě měly stát pravidelnou součástí vašeho jídelníčku, což bylo potvrzeno i následujícími vyznamenáními:

  • Stříbrná medaile iena´86 Internartionale Ausstellung 'Ideen-Erfindungen-Neuheiten' v Norimberku
  • Zlatá medaile Futura ´86 ve Štrasburku Zlatá medaile
  • Spolku rakouských vlastníků patentů a vynálezců ve Vídni v roce 1986

 

Pro Bio-life.cz (zdroj)


Hodnocení článku

Hodnotilo 8 čtenářů průměrem 3.38 bodů z pěti


Čtěte také:

Co to jsou beta glukany 
Lepicol - čistič střev 
Omega-3 mastné kyseliny ve stravě 
Schizandra (klanopraška čínská) - s ní omládnete 
Yucca 


Diskuze

Vladimír Viesner

objednávka 6 ks plechovek minerálů

Objednávám 6 ks plechovek Schindlerových minerálů (písek).Dodávka na adresu, Viesner Vladimír Prokopa Holého čp.435 Horní Předměstí 51 01 Trutnov Úhrada proti dodanému zboží kartou. Panelový dům na sídlišti mezi restaurací Družba a areálem bývalých kasáren. Před dodáním volat na mobil 605879802

18.07.2023 15:44
Vladimír Viesner

objednávka

Vážení, několik let objednávám po 6 ks Schindlerových minerálů. V současnosti se nedokáži dostat na objednávání. Toto můžete považovat za moji objednávku. Objednávám 6ks plechovek (400 g) písku Dodání kurýrem na adresu, Prokopa Holého 435, Trutnov. Finanční úhrada při předání zboží. Mobil 605879802 Předem děkuji za pomoc a kladné vyřízení.

01.03.2021 10:52
Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny