Články

 

21.01.2010 - Iva Veselá

Oléanat - francouzská rodinná kosmetika

 

Od prosince 2009 je na trhu v České i Slovenské republice opět dostupná staro/nová značka francouzské rodinné biokosmetiky – Oléanat.

 

Kosmetika je vhodná pro celou rodinu, a to i pro děti a většina sortimentu i pro alergiky. Navíc je cenově velmi příznivá - ceny u nás nejsou vyšší než přímo v zemi původu - Francii - vyrovnají se dokoncem cenám ve francouzských e-shopech. V nabídce jsou tyto produkty i pro ostatní obchodníky.

Nezaměňujte prosím biokosmetiku Oléanat s kosmetikou Emma Noel! Jedná se o odlišné výrobce.

 

Filozofie firmy Le Secret Naturel spočívá v nabídnutí skvělého pocitu pomocí zkrášlujících produktů, které pracují v harmonii s tělem a současně s životním prostředím. Jedná se o malou rodinnou firmu, která má svého "alchymistu" (Janine Blanchard), který vymýšlí a míchá co nejlepší produkty pro Vás..

V dnešním světe pociťujeme zvýšenou potřebu po bezpečnějších a přírodnějších produktech, které byly vyrobeny pro nás zcela transparentním způsobem a také produktech, které nejen že zvyšují naši fyzickou krásu, ale také povznášejí mysl a ducha. Takto byla stvořena značka Oléanat...


100% přírodní

Veškeré produkty byly vytvořeny bez přísad na bázi ropných chemikálií nebo dokonce konzervantů, protože tyto ingredience mají tendenci skrýt účinnost přirozené aktivity pleti a způsobují vznik jejího podráždění. Místo tohoto jsou produkty tvořeny na rostlinné bázi s využitím přirozených esenciálních olejů, které stimulují naše smysly a povznášejí ducha.

 

V Le Secret Naturel dobře vědí, jak zkombinovat rostlinné oleje, esenciální oleje a potřeby naší pleti, aby ji plně uspokojili. V nabídce jsou proto pěstící produkty a kosmetika, které obsahují pouze přírodní složky.

 

Od roku 2002 jsou laboratoře a továrna Le Secret Naturel certifikovány kvalitou Ecocert pro veškerou biokosmetiku a produkty, které nabízí. Jsou vyráběny ručně v Provence, poblíž Avignonu, s respektem pro přírodu a zvířata. To je také důvod, proč firma Le Secret Naturel jednohlasně obdržela certifikaci a jsou také součástí Evropské koalice pro konec pokusů na zvířatech. Všechny produkty jsou dermatologicky testovány a jsou vhodné pro citlivou pleť. Některé výrobky jsou baleny do ekologických plastů (mýdla, balzám na rty,...).

 

www.oleanat.com

Ve druhé polovině ledna 2010 budou spuštěny i české informační stránky o této značce www.oleanat.cz.

 


Více informací o produktech najdete na http://www.najadashop.cz/francouzska-rodinna-biokosmetika-oleanat/


Hodnocení článku

Hodnotil 1 čtenář průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

BIO dýňová semínka 
BIO kozí mléko 
Biopotraviny - pro a proti 
Češi nakupují BIO stále více v supermarketech 
Konopný olej nově v bio kvalitě 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny