Články

 

17.10.2013 - Iva Veselá

Jerky - maso přímo po ruce

 

Jerky je sušené maso v podobě sušených pásků z čisté svaloviny od Kaplických uzenin. Jerky masem si můžeme zpestřit svůj jídelníček téměř ve kteroukoliv denní dobu. Poslouží nejen jako slaný pamlsek, ale také jako kvalitní zdroj bílkovin s nízkým obsahem tuku.

 

Z čeho se Jerky vyrábí
Sušené maso Jerky jsou plátky hovězího masa plemene ČESKÝ ANGUS, zauzené, mírně kořeněné. Výrobek s etiketou ČESKÝ ANGUS je exkluzivní hovězí maso vysoké kvality, které pochází z masného plemenného skotu Aberdeen-Angus.

 

Jerky je rychlým a chutným pomocníkem pro doplnění bílkovin.


2169YzI.jpg Tip výživového poradce

Jerky je maso z čisté svaloviny - bez lepku, glutamátů a barviv.

 

Nutriční hodnoty/100g:

Energie: 1125 kJ

Bílkoviny: 43,40 g

Sacharidy: 3,87 g

Tuky: 8,65 g

Sušina: 62,55g

Neobsahuje LEPEK, barviva, glutaman sodný

1 balení: 21g

 

Víte, že...?

  • Sušené, zauzené, kořeněné pásky čisté svaloviny hovězího masa plemene Angus v roce 2012 získali ocenění v kategorii MASNÉ VÝROBKY TRVANLIVÉ
  • Jerky je tradiční český výrobek

 

 

2458M2I.jpg


Hodnocení článku

Hodnotil 1 čtenář průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

Garcinia cambogia 
Meruňková jádra proti rakovině 
Sladké fíky 
Sója a obsah esenciálních aminokyselin 
Zdraví za pár korun 2. část 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

Výživová poradna
      Food Life

   

2565NTB.jpg 

   Ing. Iva Veselá

 výživový poradce a

 sportovní dietolog

 

2375Yjk.jpg

 2523Y2R.jpg

 

 

Ponořte se do toho

          s námi!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme