Články

 

04.10.2009 - Iva Veselá

Bio RYOR Care

 

Česká kosmetická firma RYOR uvedla na trh novou řadu přírodní kosmetiky pod názvem BIO Ryor Care. V současné době nabízí tato řada 3 výrobky - denní a noční krém a bambucký balzám. Společnost RYOR připravuje doplnění této řady ještě o mastný krém a tělové mléko.

 

BIO Ryor Care je přírodní kosmetika, jejímiž hlavními složkami jsou přírodní oleje (olivový, jojobový a avokádový) a tuky (bambucké máslo), přírodní emulgátory a emolienty, přírodní esenciální oleje, rostlinný glycerin a vitamíny.

 

Čím se nový Ryor liší

Výrobky z řady BIO Ryor Care neobsahují kontervační látky, syntetickou parfemaci ani ropné produkty. Záruční doba na všechny 3 výrobky nové řady je 18 měsíců. Výrobky jsou baleny do dobře recyklovatelných obalů. Přestože je většina ingrediencí řady BIO Ryor Care certifikovaná dle standardů ECOCERT nebo pochází z ekologického zemědělství, hotové výrobky žádnou certifikaci nemají, pro což se společnost RYOR rozhodla záměrně, vzhledem k nejednotné certifikaci přírodní kosmetiky a vyčkává do zavedení jednotné evropské certifikace.

*Výrobky RYOR nejsou testovány na zvířatech.

*Více informací o testování biokosmetiky RYOR najdete zde.

 

Bio Ryor Care Bambucký balzám

Směs přírodních látek, která má formu masti. Obsahuje bambucké máslo, avokádový a jojobový olej, přírodní emolienty, včelí vosk a přírodní vitamin E. Přípravek je charakteristický svou dobrou vstřebatelností, zklidňuje podrážděnou a rozpraskanou pokožku, nedráždí. Je vhodné jej používat na citlivá, nechráněná, vysoce zranitelná, rozpraskaná nebo podrážděná místa pokožky (např. mrazem, sluncem). Balzám je vhodný pro celou rodinu včetně citlivé pokožky dětí v průběhu celého roku.

Doporučená cena: tuba 30ml - 196 Kč

 

 

Bio Ryor care Denní krém

Lehký denní krém obsahuje pouze látky přírodního charakteru – olivový olej, přírodní emolienty, avokádový olej, extrakt ze zimolezu japonského a další. Krém je parfemován svěží, zcela přírodní směsí silic z citrusových plodů. Je určen k ošetrování normální a citlivé pokožky. Denní krém vytváří strukturu tekutých krystalů, která napodobuje ochrannou vrstvu lipidových destiček v rohové vrstvě kůže, zlepšuje tak bariérovou funkci pokožky.

Doporučená cena: flakon 50ml – 228 Kč

 

 

Bio Ryor Care Noční krém

Lehký noční krém obsahuje makadamový, jojobový a avokádový olej. Další součástí je i bambucké máslo, glycerin a extrakt ze zimolezu japonského. Krém je opět parfemován svěží, zcela přírodní směsí silic z citrusových plodů. Výborně se vstřebává a je určen pro velmi citlivou pleť všech věkových kategorií.

Doporučená cen: flakon 50ml – 228 Kč

 

Výrobky z řady BIO Ryor Care můžete zakoupit ve značkových prodejnách Ryor, v drogeriích a parfumeriích nebo je lze objednat v e-shopu (www.eryor.cz).

Seznam prodejních míst kosmetiky Ryor najdete na zde.

 

 

Pro Bio-Life.cz: Biospotřebitel.cz

 

 

Kvitujete novou biořadu české kosmetiky? Používáte přírodní kosmetiku? Jakou značku preferujete? Budem rádi za Vaše názory.


Hodnocení článku

Hodnotili 3 čtenáři průměrem 4.67 bodů z pěti


Čtěte také:

Effitan - nejúčinnější repelent na trhu 
Extra panenský kokosový olej 
Proč používat přírodní kosmetiku? 
Přírodní péče o mastnou pleť 
Původ a vlastnosti henny 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny