Články

 

03.04.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 4.4. - 10.4.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 14. týden od 4.4. do 10.4. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

je v Beranu

 

Merkur

bude v energickém znamení Berana do 16.5. Má retrográdní směr, couvat bude až do 23.4.

 

Venuše

je v Rybách kde setrvá do 21.4.

 

Mars

je v Beranu.

 

Jupiter

putuje znamením Berana.

 

Saturn

je retrográdní ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 6.10.

 

Uran

prochází energickým znamením Berana kde setrvá až do 6.3.2019

 

Neptun

putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha. V neděle se otočí do retrográdního směru, a couvat bude až do 16.9.2011.

 

V tomto týdnu Luna přibývá.

V pondělí 11.4. nastane první Lunární čtvrť v Raku.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Velkým příslibem úspěšného týdne je pro vás Slunce, které ve vašem znamení bude přecházet přes Jupitera. Dařit se vám bude zejména ve vztahu k právu, cestování, studiu. Pokud slavíte okolo středy narozeniny, máte před sebou rok, ve kterém vám vyjde všechno, na co sáhnete. Jediným úskalím je přibývání na váze, tak si hlídejte množství stravy, a občas si zacvičte, soustřeďte se na stehna, boky.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Slunce společně s planetou štěstí Jupiterem vám nabídnou nějakou činnost, která bude probíhat tajně, možná budete nuceni i cestovat. Ale slíbený zisk bude tak "hvězdný" že neodoláte. Také je možné, že v nějaké nepříjemné kauze či životní situaci zaznamenáte obrat k lepšímu, někdo popostrčí běh událostí tak, abyste se zbavili noční můry, ale kdo byl tím strážným andělem se nikdy nedozvíte.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Proměnit sen ve skutečnost je přáním každého, a vám se to může podařit tento týden! Pokud například toužíte odjet na nějakou humanitární misi, seznámíte se se správnými lidmi a ještě tento týden začnete obíhat vyšetření a vyřizovat nutné dokumenty. Pokud jste činní v politice, postoupíte výš a ani nebudete muset použít ostřejší lokty. Těch možností je mnoho, chce to od vás jedno jediné. Nepodcenit žádnou příležitost, chytnout ji, a už nepustit!

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Zaneprázdněni pracovními povinnostmi budete celý táden, a profesní vzestup na sebe nenechá dlouho čekat. Je jasné, že úspěch v kariéře vám zvedne sebevědomí. Konečně se začne plnit váš sen a vy budete ve své profesi na výsluní! Jenom si dejte pozor na pýchu, přehlížení těch méně úspěšných. Pozdravte při stoupání nahoru všechny, které potkáte, protože štěstěna je vrtkavá!

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Pokud máte právní problémy, řešíte něco prostřednictvím soudů, v tomto týdnu dostáváte skvělou šanci obrátit spor ve svůj prospěch. Pokud sníte o tom, že se budete živit psaním, publikační činností, konečně dostanete příležitost své práce zveřejnit. Někteří dostanete nabídku ke studiu, a nelze vyloučit že to bude propojeno se zahraničím.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Velmi neradi riskujete, a když vám jeden z příbuzných prozradí své plány, asi nejednou zalapáte po dechu. Zasvětí vás totiž do svých obchodů, a nabídne vám spolupráci, spolupodílnictví, či vedení malého rodinného podniku, s příslibem, že se stanete dědici. Určitě zvážíte všechna rizika, protože váš vládce Merkur je retrográdní, tak se do ničeho nevrhnete střemhlav. Pokud máte v plánu požádat o půjčku, hypotéku, využijte k podání žádosti a jednání středu.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Podnikatelé v tomto týdnu budou mít hody. Dostanete šanci navázat skvělý obchodní vztah, získat nového partnera pro podnikání. Setkáte se totiž s lidmi, kteří jsou v obchodech pevní v kramflecích, a zprvu obyčejné seznámení vám může velmi pozitivně ovlivnit vaši budoucnost. Nezadaní se uprostřed týdne potkají s velmi energickou a pozitivně naladěnou osůbkou, se kterou se další dny budete vídat stále častěji, a z nevinné jarní lásky vykvete pevné partnerství.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

V tomto týdnu se občas v zaměstnání štípnete, zda nesníte. Kolegové i nadřízení budou vtipkovat, a ke skvělé atmosféře přispěje i příslib nadřízených, kteří vám tentokrát nepřidají více práce, ale přislíbí vyšší plat. Pokud budete mít nějaké problémy, na vině bude otočka vašeho vládce do retrográdního směru. Když ale ve dnech víkendu uznáte, že může mít pravdu také někdo jiný než vy, prožijete skvělý týden.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Ve dnech tohoto týdne si občas kupte los, sázejte, protože váš horoskop nevylučuje výhru! Pokud jste vlastníky dluhopisů, cenných papírů, tato investice začne vykazovat slušný zisk. Pohodu a mírné erotické harašení zaznamenáte v mileneckém vztahu, a pokud jste sami, okolo středy horoskop předjímá ohnivé seznámení, prostě štěstí v tomto týdnu na vás čeká za každým rohem!

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Naprostou pohodu si budete vychutnávat v rodině, na domácí půdě. To vás možná natolik motivuje, že začnete vylepšovat bydlení, od malování až po plánování rekonstrukce. Ve hře bude Jupiter, takže není vyloučeno, že zatoužíte po prostornějším bydlení, a začnete sledovat nabídky realitních kanceláří.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V následných sedmi dnech mnozí zatoužíte po zvyšování a rozšiřování svých vědomostí. To nepropásněte a přihlaste se do večerní školy, kurzu. Nic nepokazíte, když se sami začnete vzdělávat, například cizí jazyky se vám mohou hodin nejen při letní dovolené, ale i ve vašem zaměstnání. Ale je zde i možnost, že se někteří konečně rozhoupou, a koupí se nějaký dopravní prostředek, protože vám dopřeje daleko víc svobodného pohybu, nebudete se muset spoléhat na městkou hromadnou dopravu.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Slunce přecházející přes Jupitera v Beranu vám přihraje nejednu příležitost zvýšit si svoje pravidelné měsíční příjmy. Ale bude důležité vše si pojistit řádnou smlouvou, kterou nebudete podepisovat ve spěchu, protože poblíž Jupitera bude couvat Merkur. Již ve dnech víkendu se při otočce Pluta do retrográdního směru ukáže, zda jste něco nepodcenili, nepřehlédli.


Hodnocení článku

Hodnotil 1 čtenář průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 15.4. - 21.4.2013 
Týdenní horoskop: 17.9. - 23.9.2012 
Týdenní horoskop: 22.8. - 28.8.2011 
Týdenní horoskop: 4.10. - 10.10.2010 
Týdenní horoskopy: 11.1. - 17.1.2010 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny