Články

 

16.10.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 17.10. - 23.10.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 42. týden od 17.10. do 23.10. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje znamením Vah. V neděli, 23.10. v 20:30hodin vstoupí do Štíra

 

Také

Merkur

putuje znamením Štíra kde setrvá do 2.11.

 

Venuše

je ve Štíru, kde setrvá do 2.11.2011.

 

Mars

je ve Lvu, kde setrvá do 11.11.

 

Jupiter

je retrográdní a prochází znamením Býka. Couvat bude až do 25.12.2011...

 

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 13.10.

 

Retrográdní

Uran

je v energickém znamení Berana, kde setrvá až do 6.3.2019

 

Neptun

je retrográdní a putuje originálním a rebelským Vodnářem. Retrográdní směr bude mít až do 9.11.2011. Do svého domicilu, mystického znamení Ryb, vpluje 3.2.2012.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny. Luna ubývá. Ve čtvrtek v 5:33 hodin nastane poslední Lunární čtvrť v Raku.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Poškodit vztahy si v tomto týdnu můžete svým až přílišným nezávislým chováním. Arogancí a ostrostí ale ničeho nedosáhnete, pouze se k vám okolí začne chovat stejně, přesně podle hesla, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Rozvážní byste měli být ve finanční oblasti, a když se vaše konto ocitne na suchu, utáhněte si opasek, protože půjčkou byste na sebe ušili pořádný bič.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Nepleťte si dialog s monologem, což platí pro všechny dny tohoto týdne! Svou tvrdohlavostí můžete ostatní tak otrávit, že začnou jednat klidně za vašimi zády, a možná i o vás, bez vás! Úpravy interiéru, velký úklid nebo opravy na domácí půdě směřujte do dnů okolo středy. Rodina potáhne za jeden provaz, a plánované práce doma stihnete v rekordním čase.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Do ničeho se v tomto týdnu nenuťte. Pokud vás bude přemáhat únava, spánek, tak prostě odpočívejte, práci odložte, myslete na své zdraví.

Vyhněte se hlavně lidem, se kterými permanentně máte konflikty, protože hádky by vám zbytečně ubíraly energii. Uprostřed týdne se rozjasní vaše vztahy. Zejména s dětmi si začnete skvěle rozumět, a pokud máte milenecký vztah, je možné, že začnete plánovat společné bydlení.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

V tomto týdne se snažte dodržovat pravidlo, nejdřív práce a až potom zábava. V opačném případě si zaděláte na problém, protože se na vás jednoho dne sesype spousta nedodělků, a když budete muset během víkendu dohánět to, co zameškáte v pracovních dnech, budete pořádně otrávení.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Problémy si v tomto týdne můžete nadělat spěchem, unáhleností. Pokud studujete, raději se nevměšujte do debat s přednášejícím, stejně tak se nedohadujte s nadřízenými. Když budete mít pocit, že na vás šéf nakládá stále víc povinností, jednejte s taktem. Budete mít totiž pravdu, jenže když se o svá práva přihlásíte ostrým křikem, vedení se naštve, a tím si zamknete vrátka ke schůdkům na vyšší post v hierarchii firmy.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Opatrní buďte při jízdě autem, ale i při chůzi po ulici. Budete mít totiž tendenci spěchat, což je přímá cesta k menšímu karambolu. V druhé polovině týdne si přijdete ke slušné sumičce peněz, a konečně si koupíte věc, na kterou máte zálusk již několik týdnů.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Ke všem plánům do budoucna přistupujte v tomto týdnu s velkou obezřetností. Zejména se držte zpátky, pokud žijete ve vztahu na divoko. Na poslední chvíli zjistíte, že se natolik změnily okolnosti, že začnete couvat. Například vaše drahá polovička se začne chovat tak divně, že vás přejde chuť na organizování společné domácnosti. Nejistou oblastí budou i finance. V druhé polovině týdne se vám začne blýskat na lepší časy, sám mystický Neptun se postará o pohodu v mileneckém vztahu, velkou radost budete mít z úspěchu svých ratolestí.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Nepřistupujte v tomto týdnu na nic jenom proto, abyste měli klid. Dohadujte se, vyjednávejte, hlavně nemlčte, když se vám něco nebude líbit! Můžete si zadělat na pořádný problém, dokonce i právní, ale to zjistíte až s následných týdnech, kdy už bude pozdě! Snažte se uzavřít všechny nedokončené záležitosti, protože v neděli vstoupí Slunce do vašeho znamení, a pro vás je důležité do období svých narozenin nakráčet bez restů, tak se snažte mít čistý stůl i hlavu!

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Nejslabší oblastí je v tomto týdnu pro vás zdraví. Snažte se jíst více ryby, čerstvé ovoce a zeleninu, pravidelně si posilujte imunitu větším přísunem vitamínu C i v pastilkách, a sprchujte se občas studeno vodou. Pokud jste na válečné stezce se sousedy nebo blízkými příbuznými, druhá polovina týdne vám vytvoří nejednu příležitost k usmíření. Společnou řeč dokážete najít i se svým letitým nepřítelem!

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Pokud vyrazíte v tomto týdnu někam s přáteli, raději nechte svou drahou polovičku doma, protože konflikt, který mezi nimi vznikne bude připomínat požár, který se vymkne kontrole! Máte-li děti, obrňte se trpělivostí, protože si na ně může stěžovat učitel. Zde postupujte velmi opatrně, protože vaše dítko mu přerostlo přes hlavu svými vědomostmi, a učiteli se nebude líbit, že ho při výkladu opravuje!

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Snažte se v tomto týdnu řešit zejména menší konflikty na domácí půdě, naopak se nevměšujte do sporu rozhádaných kolegů. Udělají si z vás totiž prostředníka, ale svým názorem se nezavděčíte nikomu. Nakonec vás do svého sporu tak šikovně zatáhnou, že to na nadřízené bude dělat dojem, že strůjcem konfliktů jste vy!

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Pokud budete v tomto týdnu cestovat autem, prospěje vám zkontrolovat před jízdou jeho technický stav, protože horoskop nevylučuje, že zůstanete díky poruše trčet v úplně cizím městě! Vůbec si nepouštějte k tělu cizí lidi, a dávejte si pozor na to, co komu říkáte, ale i píšete například v mailu. Merkur naproti Jupoiteru naznačuje spor, který může skončit u soudu!


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Nový DETOX program! 
Týdenní horoskop: 21.1. - 27.1.2013 
Týdenní horoskop: 24.5. - 30.5.2010 
Týdenní horoskop: 8.8. - 14.8.2011 
Využijte výživového poradce! 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny