Články

 

27.02.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 28.2. - 6.3.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 9. týden od 28.2. do 6.3. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

je v Rybách, kde setrvá do 21.3. kdy v 0:340hod vstoupí do znamení Berana.

 

Merkur

je v Rybách kde setrvá do 9.3.2011 kdy v 18:46hod vstoupí do energického znamení

Berana

 

Venuše

je ve znamení Kozoroha kterým bude procházet do 2.3.2011, kdy v 3:41hod vpluje do znamení Ryb.

 

Mars

je v Rybách. Tímto znamením bude procházet do 2.4. kdy v 5:44hod vstoupí do svého domicilu, znamení Berana.

 

Jupiter

putuje znamením Berana.

 

Saturn

je retrográdní ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici, potažmo zdraví, narozených okolo 9.10.

 

Uran

prochází mystickým znamením Ryb, kde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností v 2:29hod opustí intuitivní Ryby,

a začne procházet energickým znamením Berana, kde setrvá až do 6.3.2019!

 

Neptun

putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

V tomto týdnu Luna ubývá. V pátek 4.3. v 21:46 hodin nastane NOVoluní v Rybách.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Zadaným konstelace v první polovině týdne připomenou, jak je pro vaši pohodu důležité cítit jistotu a oporu ve své drahé polovičce. Naopak žijete-li ve vztahu na divoko a váš intimní protějšek stočí rozhovor k legalizaci vztahu, začnete mít pochybnosti, zda vám manželství či společné bydlení neubere potřebný pocit volnosti, svobody. V pátek večer nastane ve vašem sektoru podvědomí a nepřátel Novoluní v Rybách. Propůjčí vám to schopnost rozpoznat, které okolnosti, aktivity či lidé, vás v předchozím období brzdily. Je to pro vás tedy skvělá šance udělat si ve svém životě i dušičce pořádný úklid, a zbavit se všeho negativního.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Zejména ti, kteří pracují s veřejností, budou slavit v první polovině týdne úspěch. Povšechně se ale snažte najít čas na relaxaci odpočinek, jinak vás okolo středy začnou pobolívat nohy, kosti. Pomůže vám teplá koupel a masáž lýtek ! Touha setkat se s přáteli bude v druhé polovině týdne u mnohých z vás velmi silná. Setkat se budete chtít zejména s těmi, které jste delší dobu neviděli. Páteční Novoluní v Rybách vám možná připomene i některé zapomenuté společenské kontakty. Pokud máte něco společného s politikou, v této oblasti zaznamenáte pořádný ruch, dokonce víkend může být startem vaší politické kariéry!

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

V debatách nenajdete v první polovině týdne konkurenta. Myšlenkově budete vždy o krok vpředu před ostatními. Nezadané zaujme velmi originální, ba pokroková osůbka svojí nadčasovou životní filozofií, ale v duchu si řeknete, že na vážnou známost máte času dost. Díky pátečnímu Novoluní v Rybách může vaše kariéra a pověst zažít doslova skok nahoru, neb se dá předjímat nejen úspěch, ale i další profesní příležitosti! Mnohé může Rybí Novoluní katapultovat virtuelně na pomyslný vrchol těch nejlepších z vaší profese!

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Pořádek v rodinných i osobních financích si udělejte v první polovině týdne. Máte-li nějaké dluhy, vypomůže vám někdo z dříve narozených, patrně otec, dědeček. Dny okolo pátečního NOVoluní v Rybách prospěje zejména těm, kteří zvažujete studium na vysoké škole, nebo se zajímáte povšechně o nějaké další vzdělávání. Je to ideální čas pro plánování, sjednávání schůzek a návštěv škol, zjišťování podrobností o studiu, konkretizovat si datumy zkoušek, pohovorů.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Vážnější diskuse čeká v první polovině týdne na ty, kteří mají trvalý vztah, ale nebydlí ve společné domácnosti. Nevylučuji, že budete obcházet nabídky bytů v nejbližším okolí, a vybírat s intimním protějškem společný byt! Okolo pátku vyvolá NOVoluní v Rybách pořádný ruch ve vašich financích. Mnozí začnete vyhledávat i mírně rizikovější finanční zdroje, třeba k založení firmy. Nebo začnete vyjednávat o výši mimořádných odměn, někteří se konečně rozhodnou podat žádost o hypotéku. Ale může se jednat i např. o stipendium, ve hře může být i žádost o zvýšení alimentů, prostě těch možností je mnoho. Hlavně si pamatujte, že NOVoluní vždy přeje startu něčeho nového, a u vás to může být právě získání peněz z cizích zdrojů!

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

V zaměstnání i v rodině na sebe svojí výřečností soustředíte v první polovině týdne veškerou pozornost. To bude i skvělá příležitost pro nezadané, neb svojí originalitou někoho zaujmete, a můžete navázat velmi zajímavý vztah, který příznivě ovlivní i vaše příjmy!

Dny okolo pátečního NOVoluní v Rybách soustředí vaši pozornost na partnerství. Pokud například v poslední době tápete, nejste si jisti svým výběrem intimního protějšku, nastane situace, kdy si sami sobě budete muset položit otázku, zda ve vztahu setrvat. Nemusí se ale jednat pouze o intimní partnerství. Ve hře může být i váš obchodní partner.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Zejména narození okolo 9.10. mohou mít v první polovině týdne pocit, že vás intimní protějšek zanedbává. Přes vaše Slunce totiž couvá Saturn, což může být náročné nejen pro udržení pohody v partnerství, ale i zdravotně! Tak začnete od sebe a zamyslete se, zda jste se poslední dny občas zasmáli, zda se nechováte až příliš upjatě!?!

V druhé polovině týdne se vám myšlenky díky Novoluní v Rybách budou stáčet k práci, zaměstnání. Skvělý může být tento Nov pro Váhy, které nemají zaměstnání neb v pátek či následné dny s největší pravděpodobností nastane změna. Ale ani podnikatelé nepřijdou zkrátka neb obchody, které se poslední dobou vlekly, dostanou rychlý spád.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Rodinu mírně šokujete v první polovině týdne svými originálními nápady. Vaše představy o uspořádání, a úpravě interiéru domácnosti totiž budou nadčasové. Se stěhováním nábytku ale raději posečkejte, neb můžete doma udělat pořádny chaos, zmatek! V druhé polovině týdne doustanou mnozí možnost podílet se na novém projektu, a může to mít i nějaký vztah k umění. Pokud má vaše profese něco společného s řemeslem, samostatnou tvorbou, NOVoluní v Rybách nevylučuje, že dostanete nabídku svoje výrobky prezentovat na zahraničním trhu.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Zkraje týdne si ujasníte nedávné roztržky a nedorozumnění se sousedy, s blízkými příbuznými. Někdo z přátel vám otevře oči dokořán, a vy si chtě nechtě budete muset přiznat, že nejste vždy stoprocentní, a tak by bylo pošetilé to chtít od druhých! Dny okolo pátečního Novoluní v Rybách vám připomenou, jak je pro vás důležitý domov, rodina, prostředí kde žijete. Mnozí se vynasnažíte mít všechny blízké u společného stolu, povídat si budete chtít i ve dnech víkendu dlouho do noci. Někteří uděláte menší úpravy v bytě. Může jít o malování, ale i nákup nového nábytku.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

V první polovině týdne vymyslíte velmi originální úsporná opatření! Hospodárným rozpočtem na další období a částkou, kterou úsporami ušetříte, příjemně vyrazíte dech rodině. Kratší výlety či procházky po okolí začnete podnikat v druhé polovině týdne. Načerpáte energii, a hlavně si provětráte myšlenky, což prospěje zejména těm, kteří se živí psaním, komunikací, nebo studují. Bude vám to totiž skvěle myslet, a dovedete se soustředit na nové učivo, témata na zkoušky, či na nový projekt, který mnohým přihraje páteční Novoluní v Rybách.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Konstalace vám v první polovině týdne propůjčí schopnost okamžitě vyřešit i složité problémy, a to velmi netradičním způsobem. Mnozí se navíc rozhodnete udělat ve svém životě zásadní změnu. Může jít o další studium, rozšiřování znalostí, a horoskop naznačuje, že mnohé bude propojeno na cestování, cizinu. Skvělé nápady, jak vydělat víc peněz, budete mít ve dnech okolo pátečního Novoluní v Rybách. Mnohým NOV přinese profesní vzestup, zvýšení platu, nebo úspěšné jednání o novém zaměstnání. Dokonce i jedinci, kteří dlouhodobě váhají, zda udělat změnu, či nějaký zásadnější krok, budou plni odhodlání!

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Pokud slavíte narozeniny okolo středy, snažte se v následných 365 dnech nekontrolovat své emoce! Nezapomínejte na to, že zábava a sex jsou kořením života! Určitě vás ale potěší informace, že se v roce, které je před vámi, stabilizuje vaše finanční, majetková situace. V pátek večer nastane ve vašem znamení Novoluní, což je okamžik, který přeje startu něčeho nového. Slavíte-li okolo pátku narozeniny, máte před sebou 365 dni, které vám vytvoří příležitost v mnohém začít nanovo a hlavně líp! Dají se předjímat nejen začátky, ale i konce, neb některé aktivity vypustíte ze života a nové započnete.


Hodnocení článku

Hodnotil 1 čtenář průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 18.7. - 24.7.2011 
Týdenní horoskop: 25.10 - 31.10.2010 
Týdenní horoskop: 27.12 - 2.1.2011 
Týdenní horoskop: 3.3. - 10.3.2013 
Výsledky červencové soutěže 2012 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny