Články

 

20.11.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 21.11. - 27.11.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 47. týden od 21.11. do 27.11. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

putuje znamením Střelce, kde setrvá do 22.12.

 

Merkur

je ve Střelci, kde setrvá do 8.1.2012 Ve čtvrtek ráno se otočí do retrográdního směru. Přímý směr opět bude mít od středy 14.12.

 

Také

Venuše

putuje znamením Střelce, a setrvá zde do 26.11.

 

Mars

je v Panně, a pozor, setrvá zde do 3.7.2012....!

 

Jupiter

je retrográdní a prochází znamením Býka. Couvat bude až do 25.12.2011...

 

Saturn

je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 17.10.

 

Retrográdní

Uran

je v energickém znamení Berana, kde setrvá až do 6.3.2019

 

Neptun

putuje originálním a rebelským Vodnářem. Do svého domicilu, mystického znamení Ryb, vpluje 3.2.2012.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Fáze Luny

Luna ubývá, V pátek 27.11. v 7:10 hodin nastane novoluní ve Střelci, jeho součástí bude částečné zatmění Slunce - tedy částečné Solární zatmění.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Než nastanou zmatky, udělejte si hned v první polovině týdne pořádek ve svých osobních věcech, v pracovním stole, ukliďte si i v okolí svého bytu, zahradu. Druhá poloviny týdne vám připraví nejedno překvapení, nic nebude klapat podle vašich představ, a pokud máte v plánu někam odjet, cestovat, když zůstanete doma, uděláte nejlíp, protože vlak, autobus či letadlo budou mít poruchu, anebo díky povětrnostním podmínkám se odjezd tak pozdrží, že vás přejde chuť vůbec někam jezdit.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Rázně jednejte v první polovině týdne, ukažte, jaký tvůrčí potenciál ve vás dříme. Tím si vytvoříte prostor pro seberealizaci, dokonce nelze vyloučit, že vám nadřízení nabídnou další studium, nebo stáž v zahraničí. Nezadaní mají okolo středy skvělé dny pro seznámení. Pokud máte dluhy, a jste ve zpoždění se splátkami, okolo pátku se vše začne komplikovat, tak se tomu snažte předejít. Alespoň zajděte do banky, a sjednejte si jiný splátkový kalendář. To se týká i případných daňových nedoplatků, či pojištění.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Věnujte se v tomto týdnu svému zdraví, preventivně posilujte imunitu saunou, plaváním, procházkami na čerstvém vzduchu. Vyhýbejte se pokašlávajícím a kýchajícím lidem, budete totiž na viry působit jako magnet. Partnerské problémy se snažte prodiskutovat do čtvrtka, snažte se navodit v intimním vztahu pohodovou atmosféru, protože páteční částečné zatmění Slunce může ve vašem partnerství vyvolat podivnou atmosféru, kdy sebemenší problém vyroste do obřích rozměrů!

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Nekažte si zbytečnou žárlivostí atmosféru v intimním partnerství, i vy se snažte svým chováním nezavdávat důvod k žárlivosti! Máte-li děti školou povinné, a zaznamenáte u nich divné chování, nahlédněte do jejich žákovské knížky, a před tím se zhluboka nadechněte, protože možná to, co uvidíte, s vámi pořádně zatřese. Uprostřed týdne zpytujte svědomí, zda jste nezapomněli na nějaký slib, zda neopomíjíte plnit dle ujednání smlouvy. Pokud ano, nepříjemnou formou vám vaše povinnosti připomene ke konci týdne částečné zatmění Slunce ve Střelci.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Je možné, že trávit budete zejména v druhé polovině týdne dny až do noci v zaměstnání. Tučná peněžní odměna za přesčasy vás nemine, zato nepříjemně jiskřit to patrně začne ve vašem partnerství. Pokud máte dlouhodobější vztah, vaše drahá polovička vaši nepřítomnost na domácí půdě vydýchá v pohodě, ale je-li váš vztah mladý, nevinná diskuse může skončit ostrou hádkou na ulici, a je otázkou, zda k sobě opět najdete cestu v klidu si promluvit.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

V první polovině týdne neposlouchejte drby, ověřujte si informace. Využijte čas produktivněji, účelněji, zejména pokud toužíte zhubnout, protože dny jsou jako stvořené pro zahájení diety, cvičení. Kila půjdou dolů velmi rychle! Ke konci týdne se vyhýbejte na domácí půdě konfliktním tématům, a rozumné bude zajet k rodičům, nebo si alespoň zkontrolovat, zda jsou na tom psychicky v pohodě. Nedostatek slunce a divné počasí jim může ubírat energii, dobrou náladu, a je na vás, abyste jim natankovali do žil optimismus.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Nekupujte v první polovině týdne domácí spotřebiče, protože byste následné dny trávili vyřizováním reklamace! Prostě si vyberete šunt, který bude fungovat na heslo, ale nikdo vám nesdělí, jaké je jeho znění. Jedná se pro vás ale i o dny, kdy byste měli pravidelně odpočívat, protože vám hvězdy přejí v kompletní regeneraci těla i duše, ale bez vašeho přičinění se to neobejde. Tak choďte do sauny, na masáže! Ke konci týdne se vyhýbejte sousedům, pozdravte je a utíkejte jak nejdál to půjde, stejně tak se chovejte k příbuzným. Jinak na nepříjemnou diskusi budete vzpomínat minimálně dalších 14 dní.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Problémy s rodinou řešte v první polovině týdne s přáteli. Jejich nestranný pohled vám mnohé vysvětlí, jiný úhel pohledu vám ukáže, kde je chyba. Nákupy pro domácnost nevyjímaje vánoční dekorativní předměty uskutečněte okolo středy. Ke konci týdne vám hrozí finanční ztráta, tak bude rozumné nechodit do větších nákupních center a držet si od těla dál cizí lidi, kteří budou mít tendenci se o vás v davu nepříjemně otírat.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Postoupit kariéře a vydělat i slušnou sumičku dostane v první polovině týdne. Chce to od vás jediné, být kreativní a nebát se ukázat, co všechno umíte! Páteční částečné zatmění Slunce ve vašem znamení může zafungovat jako spouštět nepochopitelného jednání, od výbuchu vzteku, až po rozhodnutí, kterého budete v dalších dnech ba týdnech litovat. Prospěje vám nedělat žádné kroky v partnerství, kariéře, držet se jistoty!

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Silná touha po sebezdokonalování, naučit se něco nového, vás v první polovině týdne může přivést i k četbě o psychologii, projevem může být i chuť cestovat, anebo se zaměříte na literaturu o náboženství, ale horoskop nevylučuje, že vás zaujme tajemno, záhady. V druhé polovině týdne nedělejte žádná rozhodnutí bez toho, abyste se nejdřív neporadili s rodinou. Budete plánovat unáhlený krok, který by ale negativně ovlivnil chod celé rodiny, což ostatní okamžitě prokouknou, vy nikoliv.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Nebojte se v první polovině týdne mírně riskovat, zejména když půjde o přátele. Vy jim pomůžete z bryndy, oni vás budou nosit na rukou a v dalším období se můžete spolehnout, že vstanou i v noci, když zavoláte sos! Ke konci týdne si dávejte pozor na lidi, které poznáte během cestování. Mohou se tvářit jako přátelé, ale podrazí vás za několik dnů tak, že se z toho budete otřepávat až do Úplňku 2.12.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Počátkem týdne dodržujte pravidla hry a když vás někdo naštve, hrubý slovník spolkněte, snažte se držet etiky slušného chování. Uprostřed týdne na vás čeká úspěch, může jít například o nabídku renomované firmy na spolupráci, a nějakou rolí v tom sehraje někdo z vašich přátel. Ke konci týdne pamatujte na to, že rodina by neměla trpět vaší kariérou. Hubatostí a nervozitou díky obrovskému nasazení dosáhnete pouze toho, že s vámi nebude mluvit doma ani papoušek. navíc je možné, že i přes vaši píli vám nebude jasné, zda si svoji pozici v zaměstnání udržíte. Nic neřešte, vše se vyjasní již v následném týdnu!


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Amálka v novém kabátku 
Týdenní horoskop: 13.2. - 19.2.2012 
Týdenní horoskop: 25.6. - 1.7.2012 
Výsledky dubnové soutěže! 
Zhubněte za bezva ceny! - Akce únor 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny