Články

 

01.05.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 2.5. - 8.5.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 18. týden od 2.5. do 8.5. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje znamením Býka, kde setrvá do 21.5.

 

Merkur

setrvá v energickém znamení Berana do 16.5.

 

Venuše

je ve znamení Berana, kde setrvá do 16.5.

 

Mars

je v Beranu.

 

Jupiter

putuje znamením Berana.

 

Saturn

je retrográdní ve Vahách,

a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 4.10.

 

Uran

prochází energickým znamením Berana kde setrvá až do 6.3.2019

 

Neptun

putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je retrográdní ve znamení Kozoroha. Do přímého směru se otočí 16.9.2011.

 

V tomto týdnu Luna ubývá. V úterý 3.5. v 8:51 hodin nastane Novoluní v Býku.


Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Až do středy budete opakovaně zvažovat, kolik peněz můžete investovat do zařízení bytu, tak, aby vám ještě zbylo dostatek financí na letní dovolenou. Vlastně až do závěru týdne vám nebude chybět optimismus ani energie, až během víkendu nastane zásek. Svou tendencí kritizovat všechno a všechny doslova rodinu otrávíte. Pokud žijete pod jednou střechou s rodiči či prarodiči, můžete na ně vyvíjet nátlak, aby se podřídily vašemu dennímu režimu, což pro ně bude nepřijatelné, protože zvyk je železná košile, a oni nebudou vidět sebemenší důvod, aby na svých tradicích něco měnili.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

V úterý vás pobídne novoluní ve vašem znamení nejen k tomu, abyste si udělali jasno ve svých financích a majetku, ale také v citové oblasti. V druhé polovině týdne se budete potýkat s nervozitou, kterou ve vás vyvolá napětí v rodině někoho z blízkých příbuzných. Nenechte se ale oblafnout, ono to zas tak moc horké nebude, spíše se pokusí vás trošku citově vydírat, protože jednodušší pro ně bude, když problémy vyřešíte vy za ně. Tak si na podobní triky a manipulace dejte pozor!

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

První polovina týdne vám vytvoří prosto na zbavení se všeho, co vám v životě překáží a škodí, což se může týkat i citů. Takže pokud vás blízkost nějakého člověka již delší dobu stresuje, bez obalu mu dáte najevo, že v jeho přítomnosti se necítíte dobře a odeženete ho od sebe do patřičné vzdálenosti.

Opatrnost se vám vyplatí během víkendových dnů při jakékoliv manipulaci s penězi. Pokud budete provádět vyběr z bankomatu, vždy si zkontrolujte, zda vás někdo nepozoruje, a použijete-li internetové bankovnictví, ověřte si, zda jste správně napsali účet příjemce.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

V první polvoně týdne se nedivte, když se vám opakovaně někdo z přátel svěří se svými problémy. Na stranu druhou se díky vaší ochotě naslouchat spřátelíte s jedním známým natolik, že společně i s rodinou začnete v budoucích týdnech trávit víkendy. V závěru týdne vám prospěje lehčí, dietnější jídelníček. Ve dnech víkendu to s vámi zejména vaše drahé polovičky nebudou mít jednoduché. Budete mít totiž tendenci ostatním organizovat i volný čas, oni to budou brát jako omezení, a rodinná hádka na sebe nenechá dlouho čekat.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

V první polovině týdne se budete soustředit na kariéru. Intuitivně vycítíte, že máte možnost vybudovat si trvalý, solidní základ pro budoucnost, a hlavně si zlepšit i svoji profesní pověst, a větší iniciativa se vám vyplatí, protože mnozí dostanete větší prostor pro samostatné rozhodování.

Proti neklidu a nervozitě vám pomůže ve dnech víkendu procházka v přírodě. Snažte se hlavně být co nejčastěji s rodinou, neizolujte se od ostatních. V opačném případě si začnete totiž namlouvat, že vás nikdo nemá rád.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Počátkem týdny vám sny probudí fantazii. Mnozí doslova pocítíte volání dálek, prostě chuť k cestování. Pokud se okolo vás rozvine nějaká diskuse o životě, překvapíte ostatní svými kreativními nápady, ale zklamete někoho z přátel svou materialistickou životní filozofií. V druhé polovině týdne se snažte zvedat každý telefon a pozorně čtěte i maily. Někdo z vašich přátel se dostane do krize a bude potřebovat vaši pomoc. Nic ale nepodnikejte a držte se zpátky, když ve vaší blízkosti vypukne hádka. Obratem by se vaše ochota usmířit znesvářené strany obrátila proti vám!

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Finanční dar, vrácení přeplatku nebo proplacení pojistky vám umožní konečně splatit dluh, půjčku, která vás poslední týdny strašila ve snech. Pokud budete víkend trávit v zaměstnání, obrňte se trpělivostí, protože se ocitnete uprostřed neuvěřitelného chaosu, který způsobí někdo z nadřízených. Zjistíte, že příčinou nesoustředěnosti a špatné organizace je osobní krize, kterou váš nadřízený nebo šéfová prochází. Využijte své vrozené diplomacie a nabídněte pomoc. V dalších dnes se vám totiž vaše nezištná loajalita vrátí i s úroky.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Milé překvapení čeká na nezadané v první polovině týdne. Hvězdy vám vytvoří opakovaně příležitost k seznámení, a vybudování stabilního, perspektivního vztahu. Na druhou polovinu týdne si napevno nic nedomlouvejte ani si nic neplánujte, protože místo toho, abyste trávili víkend v přírodě a relaxovali, budete nuceni odjet na pracovní cestu. Hlavně vše dopodrobna vysvětlete rodině, své drahé polovičce, protože to bude dělat dojem, že dáváte přednost kariéře před svými nejbližšími, a vždy si najdete nějakou záminku, abyste víkend trávili mimo domov.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Změny na vás čekají v první polovině týdne v zaměstnání. Můžete být například přeřazeni do nové skupinky lidí. Kupodivu vám spolupráce s novými lidmi udělá radost. Až do středy si ale každý večer masírujte levandulovým olejem krk, zátylek, budete mít pocit ztuhlosti. Během víkendu pozorně sledujte náladu své drahé polovičky, zejména pokud podniká. Je totiž možné, že váš intimní protějšek se ocitne ze dne na den v krizi, a bude zamýšlet ukončení podnikání.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

V první polovině týdne vám novoluní v Býku připomene, že součástí vašeho života je nejen kariéra, ale i zábava, a že je pro vás důležité mít nějakého koníčka na odreagování. Pokud plánujte počít potomka, využijte dny od pondělí do středy.

V druhé polovině týdne vás popadne žárlivost, dokonce budete mít tendenci svoji drahou polovičku kontrolovat, sledovat na každém kroku. Tak si připomeňte, že důvěra je základem rovnocenného a vyváženého vztahu, protože mít vás stále za patami nevydrží váš partner či partnerka dlouho.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V první polovině týdne si velmi často zavzpomínáte na své rodiče, prarodiče, dětství. Touha vidět místa kde jste vyrůstali může být tak silná, že se rozhodnete udělat si výlet, a místa svého dětství navštívíte, překvapíte i rodiče, prarodiče. V druhé polovině týdne sledujte při nákupech záruční dobu potravin. Velmi citlivý totiž budete mít žaludek. Pokud budete trávit víkend v zaměstnání, snažte se zachovat klid a chladnou hlavu, když zjistíte, že si někdo z kolegů půjčuje vaše osobní věci a když dotyčného či dotyčnou požádáte o vrácení, urazí se.


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V první polovině týdne budete mírně líní, takže se ani nebudete s nikým o nic dohadovat. Pokud pracujete pro větší společnost nebo jako obchodní zástupci, čeká na vás velké překvapení. Vedení vám doporučí absolvovat nějaké školení, tou pozitivní zprávou může být přidělení služebního auta.

Pokud máte děti, ke konci týdne vás mohou doslova zahnat do kouta neobvyklou prosbou. Trvejte si v každém případě na čase, kdy se musí vracet večer domů, protože v létě byste je nezvládli!


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 1.8. - 7.8.2011 
Týdenní horoskop: 24.10. - 30.10.2011 
Týdenní horoskop: 24.5. - 30.5.2010 
Týdenní horoskop: 26.3. - 1.4.2012 
Výsledky listopadové soutěže 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny