Články

 

20.02.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 21.2. - 27.2.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 8. týden od 21.2. do 27.2. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

je v Rybách, kde setrvá do 21.3. kdy v 0:340hod vstoupí do znamení Berana.

 

Merkur

je v Rybách kde setrvá do 9.3.2011 kdy v 18:46hod vstoupí do energického znamení

Berana

 

Venuše

je ve znamení Kozoroha kterým bude procházet do 2.3.2011, kdy v 3:41hod vpluje

do znamení Ryb.

 

Mars

23.2. v 1:57hod opustí znamení Vodnáře, vstoupí do znamení Ryb, kterými bude procházet do 2.4. kdy v 5:44hod

vstoupí do svého domicilu, znamení Berana.

 

Jupiter

putuje znamením Berana.

 

Saturn

je retrográdní ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici, potažmo zdraví, narozených okolo 9.10.

 

Uran

prochází mystickým znamením Ryb, kde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností v 2:29hod opustí intuitivní Ryby,

a začne procházet energickým znamením Berana, kde setrvá až do 6.3.2019!

 

Neptun

putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

V tomto týdnu Luna ubývá. V pátek 25.2. v 0:29hod nastane třetí Lunární čtvrť ve Střelci.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

V první polovině týdne vás nejednou napadne, že nad vámi drží ochranu štěstěna. Podnikatelé dostanou zajímavou obchodní nabídku, zadaní si plnými doušky užijí sexu, intimností, a nezadaní pocítí doslova magickou přitažlivost k jisté osůbce. Odmítnuti nebudete, neb to mezi vámi začne jiskřit vzájemně! Naopak od čtvrtka, tedy v druhé polovině týdne, budete velmi často nesoustředění. Podvědomí vás totiž začne upozorňovat na všechny nedořešné záležitosti a nesplněné závazky. Můžete se díky tomu cítit svázaní, nesví a dokonce si začnete namlouvat, že s vašim zdravím něco není v pořádku.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Vaše rozhodování budě v první polovině týdne velmi ovlivněné hormony, prostě chutí na sex. Dokonce v ložnici slíbíte své drahé polovičce něco, co vás za několik dnů bude mrzet. V druhé polovině týdne díky větší soustředěnosti zjistíte, že např. podepsání nové smlouvy by vám moc prospěchu nepřineslo, uděláte si i malou inventuru mezi přáteli. Požádáte totiž jistou osůbku o radu, ale ta si na vás čas neudělá. To vás znejistí, protože vy se vždy snažíte komukoliv z přátel pomáhát, seč vám síly stačí. Určitě vám ale tato lekce prospěje, protože si uvědomíte, že přílišná důvěřivost a obětavost vám škodí.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Běžně to neděláte, ale v první polovině tohoto týdne se můžete chovat vůči intimnímu protějšku velmi majetnicky, dokonce si někteří pořádně zažárlíte. V druhé polovině týdne vám patrně nadřízení pokazí plány na víkend. Ultimativně vám sdělí, že do zaměstnání budete muset přijít i během víkendu. Je otázkou, zda se vám to podaří diplomaticky přetlumočit rodině, ale určitě jim radost neuděláte. Kariéra by neměla mít přednost před vašim partnerstvím, manželstvím, rodinou, ale v této nejisté době by asi bylo rozumné respektovat rozhodnutí nadřízených.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Příležitost vyčistit svou minulost vám přihrají konstalace v první polovině týdne. Nevěrní Raci konečně uznají, že nemohou mít současně dva vztahy, a tak bokovku ukončíte. Konečně se rozmluví i ti, kteří si něco necháváte v posledním období pro sebe. Otevřeně si s intimním protějškem promluvíte i o sexu, o tom, s čím nejste spokojeni. V druhé polovině týdne by se měli obrnit trpělivostí ti, kteří mají s někým právní při, či vedou soudní spor. Zákon se totiž obrátí proti vám, a vám dojde vám, že bez advokáta za zády sami nic nedokážete.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Pokud budete v první polovině týdne vzpomínat na svoje dětství, dávejte si pečlivý pozor, abyste v rozhovorech s dříve narozenými nezacházeli do detailů před svými dětmi. Pokud totiž zjistí, že jste občas překročili nějaký zákaz, mohou to brát jako svoji obranu, argument, že oni také nemusí určitá pravidla dodržovat. V druhé polovině týdne vám bude chybět hotovost na úhradu určité platby, takže se budete muset v rodině zamyslet, kdo vám dluží, a tam nasměrovat svoji energii.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

V rozhovorech můžete být v první polovině týdne nepříjemní. O všem se budete snažit dozvědět i podrobnosti, což někdo může brát jako zasahování do svého soukromí! Na pracovišti to navíc může pořádně eroticky jiskřit, a vy zjistíte, že někdo z kolegů se k vám chová důvěrněji, víc, než vyžaduje váš pracovní vztah. Ve dnech víkendu vám bude dělat problém dohodnout se s ostatními na zcela banálních věcech. Hvězdy vám doporučují vsadit na kompromis, prostě se nehádat a občas ustoupit. Jinak víkend strávíte v bojovné náladě, a hádky ukončíte až v neděli večer.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

V první polovině týdne si výsknou radostí ti, kteří mají finanční restíky, neb se vám podaří minimálně část dluhu umořit. Někdo vám finančně vypomůže, ale vyslechnout si budete muset ponaučení, že problémy máte řešit hned jak vzniknou, nenchávat nic na poslední chvíly. V druhé polovině týdne nepodceňujte odpočinek, zdravou životosprávu. Prvním signálem, že něco není v pořádku, bude pobolívání nohou. Od pátku až do neděle byste neměli pít alkohol. Když omezíte i pití kávy, kouření, a každý den si uvaříte kopřivový čaj, budete se cítit skvěle.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Díky konstalacím v první polovině týdne budete do okolí vyzařovat ohromné charisma, sex-apeal. Nezadaní by ale měli být opatrní, neb budete mít příležitost navázat vztah, který bude svým způsobem neklidný, a to vám po určité době začne vadit. Ke konci týdne vyvoláte doma malou bouřku. Pokud máte např. děti, zaskočíte je snížením kapesného. Když na nich ještě začnete vyžadovat, aby se netoulaly po večerech, budou se bouřit.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Pořádně si čtěte v první polovině týdne všechny listiny, smlouvy. Narazíte na určitou nesrovnalost, která nebude odpovídat předchozí ústní dohodě, ale toho se nelekněte, neb svoje nároky obhájíte! V druhé polovině týdne si na domácí půdě budete připadat jako v grotesce. Sem-tam totiž někdo o něco zakopne. Uvědomíte si, že je nejvyšší čas přeorganizovat domácnost. Tím může být jiné uspořádání nábytku, ale také koupě nového koberce.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Žárlivost počátkem týdne prospěje těm z vás, kteří necítíte v intimním partnerství jistotu. Vaše tápání bude tak zjevné, že vás intimní protějšek začne ubezpečovat o své loajalitě, lásce, a následně to mezi vámi začne pořádně sexuálně jiskřit! V druhé polovině týdne nikoho nementorujte za nedochvilnost, neb i vy sami se opakovaně opozdíte, na domluvená jednání, schůzky, budete chodit se zpožděním. Připravujete-li se na nějaké zkoušky, dejte si od učení od pátku do neděle pohov. Budete totiž roztěkaní, nesoustředění, plýtvali byste zbytečně časem i energií!

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Pokud vás naštval minulý týden někdo z kolegů, zkraje týdne si na to vzpomenete, a vrátíte to dotyčnému i s úroky. Uděláte to tak fikaně, že si riskatním krokem nakonec zvýšíte respekt ostatních kolegů! V druhé polovině týdne se mnozí nevyhnete důležitému rozhodnutí. Je možné, že na několik dalších dnů budete nuceni pořádně přiškrtit osobní i domácí rozpočet, protože se dostanete do finančního debetu.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Díky skvělé intuici začnete zkraje týdnu budit požádný rozruch. Někteří v sobě dokonce objevíte nadání pro etoteriku, magii! V druhé polovině týdne možná pocítíte menší osobní krizi, ale to vás pouze třetí Lunární čtvrť ve Střelci upozorní, že nic zadarmo nedostanete! Díky mírně nepříjemné situaci si uvědomíte, že pro úspěšnou kariéru vám občas prospěje ozvat se, a hodně nahlas si říci svůj názor.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 12.11. - 18.11.2012 
Týdenní horoskop: 16.4. - 22.4.2012 
Týdenní horoskop: 22.11 - 28.11.2010 
Výsledky únorové soutěže 2010 
Zhubněte za bezva ceny! - Akce duben 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny