Články

 

19.09.2010 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 20.9. - 26.9.2010

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 38. týden od 20.9. do 26.9. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje znamením Panny. Zde setrvá do 23.9. kdy v 5:24hod vstoupí do diplomatického znamení Vah.

 

Merkur

je ve znamení Panny. Do následného znamení Vah vstoupí 3.10. v 17:00hod.

 

Venuše

putuje znamením Štíra. Díky retrográdnímu pohybu se ale 8.11. vrátí do znamení Vah, kde setrvá do 30.11.

 

Mars

prochází znamením Štíra.

 

Jupiter

bude až do 18.11. retrográdní, a nyní putuje znamením Berana. Díky retrográdnímu pohybu se 9.9.2010 v 4:31hod vrátil do znamení Ryb a zde setrvá až do 22.1.2011 kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana. Narození okolo 18.3. by si měly prvotně hlídat váhu, neb mohou nenápadně přibírat na váze !

 

Saturn

zkouší trpělivost a odolnost zrozenců narozených ve znamení Vah, potažmo narozených okolo 28. - 30.9. Více pečovat o svoje zdraví by měly Berani narozeni okolo 24.3. a Rybky narozené okolo 20.3.

 

Uran

až do 6.12.2010. bude mít retrográdní směr. Prochází mystickým znamením Ryb, kde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností opustí snivé Ryby, a v 2:29hod se na mnoho let usadí v Beranu, neb toto znamení nadobro opustí až 6.3.2019 !!! Nejistotu díky naprosto nečekaným životním změnám mohou zažívat narození okolo 19.3. - 20.3.

 

Neptun

má retrográdní pohyb a putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

Protože se množí dotazy od narozených ve znamení Raka, proč se jim hroutí mnohé pod rukama jako domeček z karet...

Problémy nyní mohou mít zejména narození okolo 29.6. Nejenže přes Vaše Slunce - životní energii - přechází Karmický Lunární sestupný uzel -> Dračí hlava, tedy Vás to nutí skoncovat s něčím z minulosti, a neb máte rádi tradice, neradi opouštíte to, na co jste zvyklí, je to tvrdý oříšek k rozlousknutí. Navíc Vám na Slunce vytváří kvadraturu přísný mentor Saturn. V které oblasti života Vás Pán času může uzurpovat záleží prvotně na tom, v kterém domě Radixu - horoskopu narození - Slunce máte, a kterému domu vládne, a samozřejmně také kterým domem Vám Saturn v horoskopu tranzituje. Povšechně - vše se vleče, nic jakoby se nehýbe dopředu, možná máte pocit, že ať se snažíte sebevíc, stojíte na místě. Oslabuje ba zmenšuje to Vaši energii, takže si dávejte pozor na přetěžování fyzičky, nezapomínejte, že odpočinek je pro Vás velmi důležitý !!!

V neposlední řadě musím zmínit i opozici Pána podsvětí, planety Pluto, které stojí proti Slunci narozených okolo 24.6. To je obrovský tlak na vaši psychiku, protože si tato planeta na Vás zkouší svou moc, autoritu, a to i klidně může být zastřeno manipulací, ale ve hře je i Vaše zdraví. Výše napsané berte jako stručné vysvětlení, detaily se dozvíte z podrobného rozboru, prognozy, tedy Solárního horoskopu.

 

Do tohoto týdne se probudíme s dorůstající Lunou. Ve čtvrtek 23.9. v 11:15hod nastane Úplněk v Beranu.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

V první polovině týdne budete čelit velkému pokušení. Seznámení s osůbkou, která svojí profesí bude velmi blízká vaší kariéře ve vás probudí sexuální touhu. Bude to tak silné, že nezadaní si večer před usnutím mohou představovat společné budování domácnosti, rodiny...nu a zadaní budou muset zatnout zuby, abyste nesklouzli k nevěře ! Ve čtvrtek dopoledne, přesně v 11:15hod, nastane Úplněk ve vašem znamení. Je to pro vás šance doslova zhmotnit své sny a od života dostat, to po čem toužíte...! Mnozí z vás začnete být nebývale spokojeni díky tomu, že se vám konečně začne vracet úsilí, které jste v nedávné době vložili do nějaké spolupráce, projektu, ale třebas i partnertví, manželství.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

V první polovině týdne díky velmi ohnivé diskusi s osůbkou, která vás ohromí jak svým šarmem, tak svými vědomostmi, si uvědomíte, že by nebylo dobré usnout na vavřínech, naopak že vám prospěje zvýšit si svoje vědomosti. Někteří zjistíte, že do blízkosti vašeho bydliště se přistěhovala osůbka, se kterou jste kdysi prožili velmi dobrodružný románek, a to vás mírně zneklidní, protože se v myšlenkách začnete vracet i během dne do minulosti, prostě budete vzpomínat ""na staré dobré časy"...Od čtvrtka si hlídejte svou psychiku. Díky Úplňku v Beranu, který nastane ve čtvrtek v 11:15hod byste mohli být podráždění, nerudní. Nějaká událost v druhé polovině týdne zacloumá vašimi emocemi tak, že můžete pociťovat nostalgii a snadno se necháte zlákat ohnivou vodou....tedy alkoholem...

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Mnozí budete mít v první polovině týdne pocit, že do vašeho života zasáhla Karma. Nejenže se dozvíte o možném zvýšení vašeho platu, ale ohromeni budete z osůbky, která se stane vašim novým kolegou či kolegyní v zaměstnání. Doporučuji vám ale kontrolovat se, protože touhu a chuť si zašpásovat začnete dávat až příliš okatě najevo, a to v jednom zhrzeném kolegovi či kolegyni může vyvolat žárlivost, imho jste-li nezadaní, můžete tím ohrozit svoje stávající partnerství! Naprosto skvělá bude druhá polovina týdne pro zklamaná Blíženecká srdíčka ! Můžete se setkat např. s osůbkou, se kterou jste v minulosti prožili spoustu krásných chvil, ale vaše cesty se minuly, a okolo čtvrtka se vám opět vrátí do života. Velmi romantické dny čekají na ""rozhádané"" Blížence, neb nejenže se usmíříte, ale vyrazíte na nějakou výstavu, koncert, či mezi mezi přátele a rozepře z minulých dnů se stanou minulostí.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Do oblasti lásek, mileneckých vztahů a dětí vám v první polovině týdne vstoupí "osud". Např. se můžete dozvědět, že je na cestě přírůstek do rodiny, pokud dětí již máte, udělají vám nějakým svým úspěchem velkou radost. Nejste-li zadaní, zejména narození okolo 30.6. by měli zbystřit, neb při nějaké zábavě to mezi vámi a jistou osůbkou začne sexuálně jiskřit ! Ve čtvrtek v 11:15hod nastane Úplněk v Beranu, což bude obrovská podpora pro vaši kariéru a ambice. Mnohým druhá polovina týdne přivede nové klienty, mnozí dostanou nabídku nové práce, etc...A někteří Raci se konečně dočkají podpory a záštity pro svůj profesní růst od velmi vlivné osůbky.


Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Lidičky okolo sebe, ikdyž udělají kardinální chybu, nebudete v první polovině týdne kritizovat, naopak se zastanete nezištně člověka, se kterým jste dlouhodoběji v tajném "válečném stavu". Tím prospějete zejména sami sobě, protože se jednalo o naprosto zbytečné nepřátelství, a vám se hned začne lehčeji dýchat ! Nevěrní Lvi sami od sebe ukončí tajný vztah. Je ale otázkou, zda to váš milenec či milenka skutečně pojmou jako definitivní konec. V druhé polovině týdne mnohým Úplněk v Beranu vnukne myšlenku změnit bydlení a nezůstane jen u myšlenky. Rozjedete se nejednou na prohlídku nabízených nemovitostí, a i během víkendu budete někteří sedět nad fotorgafiemi a plány dlouho do noci, a vybírat s rodinou tu ""nejlepší""variantu..!

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Pokud slavíte v pondělí narozeniny, v následných 365 dnech budete daleko víc zvídavější a to se týká i citových záležitostí. Navážete díky tomu spoustu nových kontaktů, přátelství, což se může postupem času vyvinout v intimní vztah, a dokonce lze u některých předjímat i početí potomka ! V druhé polvině týdne bude nakloněna štěstěna těm, kteří žádali o půjčku, hypotéku, dotaci, etc...Obdržíte kladnou odpověď ! Může se ale jednat i o finance, které musel ve váš prospěch řešit soud, počínaje alimenty a konče vyrovnáním majetku s bývalým partnerem, i třebas obchodním.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Konstalec vás v první polovině týdne upozorní na to, že peníze nejsou tím, co vám poskytuje bezpečí. Trošku si mnozí zažárlíte na vyšší výplatu někoho v zaměstnání, ale bude to trvat jenom chvilku. Doma budete usměvaví a šťastní. Dojde vám totiž, že nejdůležitější je mít vedle sebe ty, které milujete. Slavíte-li narozeniny okolo čtvrtka, součástí vašeho ročního horoskopu bude Úplněk, který nastane ve čtvrtek v 11:15hod ve znamení Berana. Další rok bude pro mnohé obdobím splněných přání a dokončení záležitostí, na kterých jste dlouhodoběji pracovali. Pro odvážnější to ale může být i 365dní naplněných dobrodrustvím neb si dáte nějaký "nestandartní cíl" a neuhnete, dokud se nevyšplháte na pomyslný vrcholek.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

V první polovině týdne čeká osudové setkání zejména narozené okolo 2.11. Může se vám do života vrátit ex-intimní protějšek, anebo při procházce v okolí svého bydliště se dáte do debaty s osůbkou, ke které po několika větách ucítíte úctu, a v dalších dnech se začnete potkávat stále častěji...V druhé polovině týdne si moc neodpočinete. Pracovní termín dokončení práce či projektu na mnohé bude tlačit tak, že si nenajdete ani chvilku na pořádné ba teplé jídlo. Na to pozor, neb stravovací chyby se mohou nepříjemně projevit na vašem zdraví i v následných 14-ti dnech !

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

To kteří do tohoto týdne vstoupí s prázdným kontem i peneženkou, berte to jako výzvu naučit se hospodárnosti. Poslední období se až příliš často spoléháte na druhé, zejména svoji drahou polovičku. Když vám dojde hotovost, neděláte si těžkou hlavu, protože intimní protějšek má vždy dostatečnou rezervu, a dokonce sex můžete používat k získání ""něčeho"". V druhé polovině týdne si do sytosti užijete romantiky a něžného švitoření. Nezadaní konečně dostanou odvahu dát najevo své city a oslovit osůbku, po které již delší dobu pokukujete. Zadaní si uvědomí správnost své volby a mnozí začnete plánovat přírustek do rodiny.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Máte-li dlouhodoběji přátelský vztah s osůbkou opačného pohlaví, v první polovině tohoto týdne se k sobě začnete chovat důvěrněji. Zejména narození okolo 29.12. odhodí vrozené zábrany, prožijí nejednu vášnivou noc, a nevylučuji, že v brzku začnete plánovat společnou domácnost. Ve čtvrtek v 11:15hod nastane Úplněk v Beranu, a přivede vám do života skvělého rádce. Může to být někdo z příbuzných či velmi vlivná osoba, která vás nasměruje a poradí, co udělat, abyste časově zvládali svoji kariéru i domácí povinnosti. Mnozí z vás budete muset udělat nějaký ústupek, neb vaše drahá polovička se začne podivovat nad některými změnami, které budou ve váš prospěch, ale v neprospěch ostatních z rodiny.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Od přírody jste svobodomyslné osůbky a ve vztazích se snažíte dopřávat si dostatek volnosti. Jenže svoboda neznamená kdykoliv odejít, nebo si užívat s někým jiným. Jste-li zadaní, v první polovině tohoto týdne to budete vy, kdo začne iniciovat rozhovor, jehož tématem bude dohodnout určitá partnerská pravidla. Intimní protějšek vám totiž předvede jaké to je, vrátit se do prázdného bytu. To prostě nezkousnete, naopak si pořádně zařárlíte. Druhá polovina týdne může být pro vás velmi vzrušující, neb cestování máte rádi, a Úplněk v Beranu mnohým nahraje šanci, jak si splnit svůj dávný sen ! Někteří Vodnáři totiž dostanou nabídku na cestu či studijní pobyt do zahraničí, a může se jednat i velmi exotickou zemi...

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V první polovině týdne se vám nebude dařit zapadnout mezi ostatní a ničím se nelišit ba nevybočovat z průměru, ale kupodivu vám to přinese prospěch ! Zejména pokud se živíte intelektem či ezoterikou, budete na výslunní a nevylučuji, že někteří dostanete nabídku k publikování, či nějaké velmi lukrativní práci ! Zpozornět by měli ti, kteří se zamilovali v zahraničí. Překvapit vás totiž může nabídka odjet pracovně do ciziny, rozšířit si znalosti ve svém oboru, a ještě být nablízku své lásce ! Tomu všemu svým způsobem nahraje i druhá polovina týdne, neb šanci prodat potažmo zpeněžit nějaký projekt, na kterém jste trávili mnoho týdnů vám nabídne Úplněk v Beranu. Nejenže si tím mnozí finančně velmi polepšíte, ale zvýší se tím i vaše profesní pověst, prestiž, prostě začnete šplhat v kariéře nahoru !

Rybky, máte před sebou skvělý týden, blahopřeji !


Hodnocení článku

Hodnotili 2 čtenáři průměrem 3 bodů z pěti


Čtěte také:

Přejeme všem veselé Vánoce! 
Týdenní horoskop: 23.9. - 29.9.2013 
Týdenní horoskop: 8.11. - 14.11.2010 
Výherci zářijové soutěže 2015 
Výsledky říjnové soutěže 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny